Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2010, 11:33

Ma brate moram biti pesimista kad uzmem u obzir cinjenicu da nas uprava sistematski unistava od 2006-e. Prevelika je doza amaterizma u klubu da bi se nadao necem boljem.

Uposljavaju ljude koji veze nemaju s fudbalom, dovode trenere koji se skoro nigdje nisu dokazali, kontrolisu dovodjenje igraca i sklapaju tim kako im je volja a evo sad se ni u Napulju ne bore za klub ... laganini nas unistavaju ... kako da budem optimista :(
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 apr 2010, 11:40

Upravu si..ona zadnja recenica moggija jucer govori sve

"Pitajte ljude u Juventusu zašto se oni sami ne brane i zašto sam ja jedini koji brani klub."

tuzno bgm... :( :(

[youtube][/youtube]

pa ja kad ovo cujem plako bi ;) ....nezzz....VOLIM TAJ JUVENTUS VISE OD SVEGA i ne mogu shvatit da se neko moze igrati sa tim....ja koji sam ovdje..a ne oni tamo da se tako ponasaju....pa nije to obican klub,to je vise od kluba....ne shvatam :( :(

E da nam je sad L' avvocato :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 apr 2010, 22:36

L'Avvocato je napisao/la:Ma kakvih 80 miliona, nema od toga nista ... nama preostaje Evropska Liga sljedece sezone i kuburenje s timovima u ciji rang smo spali. Nema od tih snova nista.

Zaccheroni ce ostati ili ce doci Allegri a tim se nece skoro nista promjeniti. Mozda samo dodje neki polovan stoper.
Upravu si skroz. I mene je toga strah pravo. Ipak mi trenutno nismo tim koji bas privlaci igrace svijetske klase, kao sto je to neka bio slucaj...magnet za igrace bili. Ako zavrsimo ispod 4.mjesta, slobodno se mozemo pozdraviti sa nekim velikim pojacanjima, jer danas se fudbal sveo na to ako igras Lp, imas dobre igrace i koliko toliko garant za uspjeh. Proklete pare, sve zivo uniste, pa i fudbal ce jos malo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 22:42

ja mislim da je Dzeko nas i da tu vise nema price.. jer Dzeko ce 100% ici, a od klubova koji ga mogu kupiti su:

- Manchester: ove sezone igraju sa jednim napadacem Rooneyem i sve se vrti oko njega.. a pored njega imaju Owena, Berbatova i Machedu..
- Chelsea: Drogba, Anelka, Kalou.. a njihova glavna meta je Aguero..
- Real/Barca: uopste nisu zainteresovani za njega..
- Man City: Adebajor, Belami, Tevez.. jos hoce Balotellija.. puni su napadaca..
- Bayern: Gomez, Kloze, Toni, Olic, Muller.. prosle godine su platili Gomeza rekordno i nema sanse da opet odrijese kesu za jos jednog napadaca..
- inter: uopste nije zainteresovan..
- Milan: nema para..
- Arsenal: ce dovesti Chamacka, a Venger nema 40m za Dzeku..

tako da ostajemo jedini koji imamo pare i koji se interesujemo za Dzeku.. a odbranbene cemo dovesti iz Italije, ne iz Evrope.. tako da ce htjeti doci.. Kjaer, Vargas, Dzeko, Palladino.. a Caceres je navodno nas igrac.. zavrseno je sa Barcom, dogovorio Bettega za 6m..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 21:54

Zahvaljujući ulasku Rome u finale i sedmi na ljestvici ide u Europu. A trenutno sedmi je baš Juventus koji ima tri boda više od Genoe. daffy, jelda kako se lakse dise sad :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 apr 2010, 21:58

mozete se sada nasladjivati.. nema veze.. mi do kraja prvenstva imamo 4 lagane tekme, tako da ocekujem 12 bodova, a Dorija Palermo i Napoli imaju jako tezak raspored..

ma i da ne odemo u ligu prvaka, i da ostanemo bez europa lige nema veze.. jer ova slaba ekipa to 100% nije zasluzila.. znam da ce na ljeto biti remont i da ce poslije toga opet biti Grande Juve..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 22:04

ko se nasjadjuje :?

iance, sto se tice tvog potpisa. moggi je u krivu. tu su vi guilty, svi do zadnjeg. samo sto je juve najebo.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 apr 2010, 22:05

meni se cini da se nasladjujes.. ne znam.. to je tvoje misljenje za Moggija.. Moggi ima dokaze po kojima to govori i znam da ne govori bezveze..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 22:12

pogresno si shvatio moj post, koji je napisam sa dobrom namjerom ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 apr 2010, 22:17

aha, onda se ispricavam..

jer vecinom kad dodje neko sa strane ti postovi su provokatorski orijentirani..

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 23 apr 2010, 14:49

Ako dodje Benitez sa njim dolaze i Mascherano i Kuyt, a dodatnu transferi bi trebali biti mladi Kjaer strasan stoper, vraca se Molinaro sa posudbe i Edin Dzeko.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2010, 16:00

Amauri je napisao/la:Ako dodje Benitez sa njim dolaze i Mascherano i Kuyt, a dodatnu transferi bi trebali biti mladi Kjaer strasan stoper, vraca se Molinaro sa posudbe i Edin Dzeko.
Zar Molinaro ne ostaje u Stuttgartu, a i kako znam veliki broj navijaca Juvea je bilo protiv ovog momka i trazilo se da sto prije napusti klub.
Dzeko, taj ostaje u Njemackoj, ali samo mijenja klub, a zna se ko jedini moze platiti za njegove usluge. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 apr 2010, 18:13

Sttutgart je otkupio Molinarov ugovor
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 18:15

vjerovatno si procitao onu vijest na portalu kakav ce sastav biti.. :? do ljeta nista nece biti gotovo.. ali Dzeko i Kjaer su najblizi klubu..

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 23 apr 2010, 18:23

onaj sastav vala po mnei i nije nesto, nemate onda pravoh playmakera u timu, u vez bi vam bili sve radnici, nema tu "umjetnika". diega i giovinca ubacit u u vezu i onda ce bit dobar sastav

mascherano
kuyt diego giovinco

ovako bi ja postavio :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 18:29

ma sastav je potpuno nerealan.. jer Molinaro ce ostati 100% u Stuttgartu.. odbrana bez njega je vrlo realna..

opet se Marchisio gura na stranu.. halo, momak je sigurno najtalentovaniji vezni igrac na svijetu, a mi njega guramo na krila.. pa dosta vise.. nije on krilo, iako odlicno igra i na krilu..

Forza Marchisio..!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 apr 2010, 18:34

Juve Sve bliži Bacary Sagni

Prema pisanju medija u Italiji i Engleskoj, Juventus je navodno na korak od slanja ponude za defanzivca Arsenala, Bacary Sagne.

27-godišnji desni bek nije zadovoljio svojim igrama u Arsenalu ove sezone i sugeriše se da je Wenger spreman da ga proda pošto želi da dovede Gregory van der Wiel iz Ajaxa kao zamjenu za Francuza.

Bianconeri već nekoliko mjeseci prate Sagnu, a agent igrača, Christophe Mongai, ranije je pokazao interesovanje za pregovore.

Juve sprema razmjenu Melo - Van Persie

Izvještaji u Italiji sugerišu da se Juventus sprema da ponudi Arsenalu Felipe Mela u zamjenu za Robina van Persiea.

Juventus želi da napravi promjene u ekipi posle katastrofalne sezone, a na vrhu liste želja pojačanja za sledeću sezonu nalazi se Holanđanin. Poznato je od ranije da je Arsene Wenger zainteresovan za dovođenje Felipe Mela, tako da bi moglo da dođe do dogovora između Bianconera i Topdzija.
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 23 apr 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 23 apr 2010, 18:36

Samo mogu da se nasmijem sto se tih vijesti tice.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 apr 2010, 18:38

za van persia ...glupost

za sagnu...vrlo moguce....ven der viela iz ajaxa i juve zeli...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 20:08

ni u snu ne bi dao Mela za Persija.. :roll:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.