FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 18 jun 2015, 12:20

Izgleda da je to, to sto se tice pojacanja. Jedino na pripreme da neko dode..
KHAJ PRICE

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 jun 2015, 12:21

AsharaK je napisao/la:Transferi 2015/2016 - Zeljeznicar (BiH)

Out:
1. Mladen Zeljkovic
2. Srdjan Stanic
3. Eldar Hasanovic
4. Juan Manuel Varea
5. Sead Bucan

In:
1. Emir Hodzurda (Slavija)
2. Jovan Blagojevic (Velez)
3. Secouba Diatta (Zvijezda Gradacac)
4. Ivan Livaja (Vitez)

To je to sto se tice oficijalnog? Ne brojim potpisane ugovore sa 4 juniora i produzenje ugovora E. Sadikovica i Hirosa :kafa:
A Čola :)
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 18 jun 2015, 12:23

Plavojesrceumeni je napisao/la:Prinova a ne pojacanje. On je doveden da se ima sirine i to je to. Nece odigrati vise od 7-8 utakmica u sezoni
Pa tako nekako, hajmo sad dovest neko pojacanjr a ne prinovu, cisto da se ne osjete eventualni odlasci nekih mladica iz prvih 11 poslije europa tekmi
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 jun 2015, 12:50

Ma najvažnije je da dovodimo ciljano igrače, možda hodzurda pocijepa pa uleti u prvi tim možda bude samo zamjena ali zamjena koja je svjesna da su ispred njega dva bolja igrača nego da imaš podjednake i svaku tekmu moras nešto mijenjati kako bi svi bili zadovoljni. I važno je da imamo igrača na svim pozicijama da nema divljih eksperimenata aka sead bucan lijevi bek. Nadam se još jednom igraču i s obzirom na sve okolnosti ja zadovoljan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 jun 2015, 13:14

Dobili naši omladinci Crvenu Zvezdu 4:2 u prvoj utakmici turnira "Igraj fudbal, živi život".
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 jun 2015, 13:14

Pa jel moguce da smo ovh krampu doveli,e moj Zeljo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 jun 2015, 13:17

delinjo je napisao/la:Pa jel moguce da smo ovh krampu doveli,e moj Zeljo
ahhahahahahah evo ga, nisi odavnoo kralju :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar živimo !

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 18 jun 2015, 13:20

katakomba je napisao/la:
Pa bolan znas koja je krampa frajer jesi ga gledao??bolje szopera u omladinskom pogonu naci,prespor je za ozbiljan fudbal
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 jun 2015, 13:21

Ajzea je napisao/la:Dobili naši omladinci Crvenu Zvezdu 4:2 u prvoj utakmici turnira "Igraj fudbal, živi život".
predobri su momci svaka cast,ko god ima priliku nek ode pogledati nece se pokajati ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 jun 2015, 13:21

delinjo je napisao/la:
katakomba je napisao/la:
Pa bolan znas koja je krampa frajer jesi ga gledao??bolje szopera u omladinskom pogonu naci,prespor je za ozbiljan fudbal
ja sam za to da se Oda smijeni, a da ti budes sef struke.. mi bi bili u finalu LP za 2-3 god..
Željezničar živimo !

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 18 jun 2015, 13:23

katakomba je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
katakomba je napisao/la: ahhahahahahah evo ga, nisi odavnoo kralju :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sam za to da se Oda smijeni, a da ti budes sef struke.. mi bi bili u finalu LP za 2-3 god..
Ma ajde cujemo se na kraju sezone,daBogda ti se morao izvinjavati za sve ovo vjeruj najsretniji bi bio ali zivi bili pa vidjeli :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jun 2015, 13:23

E ljudi, bio sam sad na utakmici kadeta protiv Crvene zvezde na Otoci. Pobijedili smo 4-2. Promasio mali Zeric penal u prvoj minuti, odbrani mu golman. Ipak, poveli 1-0, Zvezda preokret 1-2, mi preokret na 4-2. Odmah da kazem, broj 10 Zeric, i broj 9, nas centarfor Mujagic su pravi igraci. Bice odlicni samo ako nastave sa radom. Nas golman, i vise nego solidan, mogu reci da je imao 2, ili 3 zapazene intervencije. I igrac sa brojem 2 kod nas je igrao jako dobro na half poziciji... Sve sto smo uradili bilo je manje vise preko desne strane. I penal, i gol iz kornera, i cetvrti gol. Bekovi, realno, jako spori... Zvezdini omladinci tehnicki fantasticni, izuzev odbrane, koja je na celu sa golmanom jako losa. Teren klizav, samo sam cekao da neko kicmu slomi. Mislim da tu ima par dobrih igraca na koje treba obratiti paznju.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jun 2015, 13:24

Emiru Hodzurdi želim dobrodošlicu u naš klub i da sa puno uspijeha nosi željin dres.
Znači očekujemo još tog napadača o kojem se govorilo ovih dana i vjerovatno se tu zatvara krug igrača za LE,ne znam kad prijavimo igrače za LE 22.06 jel to za oba pretkola ili ima neki datum za prijavu za drugo pretkolo?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 jun 2015, 13:25

Pa jel moguce da ne mozes sacekati utakmice naseg kluba, da na djelu vidis ovog momka.Pa tek onda da donosis sud jel valja ili ne. Mi smo imali bolja iskustva sa igracima koji su dosli kao prinove nego s onima koji su dovedeni kao velika pojacanja. Ovog momka je trazio Oda i doveli su ga.Dakle on ocekuje od njega da nam moze koristiti u ovoj sezoni.Tako da mu ja vjerujem.

Hodzurda dobrodosao :salut:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 jun 2015, 13:26

Strijelci za nas Hasanović, Subašić, Bijedić i Šubo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 jun 2015, 13:28

Evo i od mene dobrodoslice za Hodzurdu. Nisam bas gledao Slaviju, ali je protiv pitica bio dobar. Oda zna sta radi, pa ko smo onda mi da nekoga potcjenjujemo...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2015, 13:34

Covjek je doveden da bi imali cetri stopera ne treba ga smatrati pojacanjem niti pljuvati po njemu.Momak koji je prosao nasu skolu fudbala i dosao da proba u svom klubu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jun 2015, 13:39

Momak je prosao nasu skolu ne moze biti krampa, tako da sam optimista. Ne ocekujem da je kao Ferdinand, ali smatram da nije puno losiji od Bogdanovica ili Kosorica.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 18 jun 2015, 13:40

Doveden je rad sirine klupe , nase je dijete nek se izbori kolko moze mada mislim da su predobar tandem Bogdanovic - Kosoric i da ce tesko dobiti neku veliku minutazu al eto Uzelac i on nek se bore , to je ono sto nam treba sto vise konkurencije. Sad realno ni lijeva niti desna strana nema aman zaman konkurenciju sto bi moglo biti izuzetno lose po nas..
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jun 2015, 13:44

Desna strana ima konkurenciju. Desnog beka moze igrati Memija, Livaja, jedan od juniora, cak i mozda Diatta. Na lijevom imamo Kvesu i ovog iz Slavije i jednog od juniora. Tako da nismo puno izgubili u odnosu na proslu sezonu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 64 gosta.