Od kada je ovaj grb Newton Heatha?Posto ja znam za jedan drugi.majestic24 je napisao/la:
Najljepsi grb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najljepsi grb
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Od kada je ovaj grb Newton Heatha?Posto ja znam za jedan drugi.majestic24 je napisao/la:
ma nije to grb..al svidio mi se pa sam ga stavio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
aa ja znam za onaj zuto zeleni pa zato pitam.majestic24 je napisao/la:Devil je napisao/la:Od kada je ovaj grb Newton Heatha?Posto ja znam za jedan drugi.majestic24 je napisao/la:
ma nije to grb..al svidio mi se pa sam ga stavio
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Adi_Zepce je napisao/la:Da ne otvaram bezz novu temu,evo par grbova od razliciti klubova koji slice jedan na drugog![]()
![]()
valjda Juve, pa Siena, pa ti Šklj........... eto po tvom Juve se fura na Sienu koju zovu mali juve

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
-
- Kontakt:
To nije Željin grb, već ovoumene zeljo je napisao/la:http://www.nadlanu.com/Uploads/Image/Fu ... %20grb.jpg

Sta peglas covjeka, pa ni na tvom avataru nije aktuelni grb Želje 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Ma nisam pravio tko se na koga furaAmauri je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Da ne otvaram bezz novu temu,evo par grbova od razliciti klubova koji slice jedan na drugog![]()
![]()
valjda Juve, pa Siena, pa ti Šklj........... eto po tvom Juve se fura na Sienu koju zovu mali juve

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nisi shvatio u cemu je poenta a o cemu su oni davno pricali a to je razlika NK Zeljo i Fk Zeljo,a kod njega je stari grb Zeljeznicara koji je bio pre ovoga.semafresh je napisao/la:Sta peglas covjeka, pa ni na tvom avataru nije aktuelni grb Želje
Ma znam, skonto sam to, al nidje veze, hajd nebitno...

Evo jos jedan, inace tim koji gotivim u Italiji

- Edin Dzeko
- Kontakt:
Brate zasto mi pristajes na muku.semafresh je napisao/la:Ma znam, skonto sam to, al nidje veze, hajd nebitno...

Hehehe, imam jednog Grobara na msn-u, nesto je napiso povijaj se Javore, sad kakve to veze sa Zvezdom ili necim neam pojma 

tOcan odgEdin Dzeko je napisao/la:

btw uvijek mi je bio lijep grb od BVB-A

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
puko ih javor neki dansemafresh je napisao/la:Hehehe, imam jednog Grobara na msn-u, nesto je napiso povijaj se Javore, sad kakve to veze sa Zvezdom ili necim neam pojma

Prelijep grb

Jedan od najljepsi grbova u BiH

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.