Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
poslat cemo vam juniore na kaljenje, bolje da igraju u premier ligi nego u prvoj u branitelju. Dobrosusjedski odnosi, mi kalimo igrace, vi se spasavate ispadanja. Zahvali mi na kraju sezone i plati vopiCernica je napisao/la:Kakva filijala yebote. Otisao lik ipak zeljo igra evropu nego haj lizite pakas jedni drugima uzivam vam se smijathskzmostar je napisao/la:Jel se ovo javlja filijala Zelje brat mostarac?!![]()
Bola znas da velezov dres ide samo na cisto tijelo. A i nisu im one kockaste glave za naseg dresa. Neka ih u branitelju nek se kale vidim tu vam djeca i ostajurigotina je napisao/la:poslat cemo vam juniore na kaljenje, bolje da igraju u premier ligi nego u prvoj u branitelju. Dobrosusjedski odnosi, mi kalimo igrace, vi se spasavate ispadanja. Zahvali mi na kraju sezone i plati vopiCernica je napisao/la:Kakva filijala yebote. Otisao lik ipak zeljo igra evropu nego haj lizite pakas jedni drugima uzivam vam se smijathskzmostar je napisao/la:Jel se ovo javlja filijala Zelje brat mostarac?!![]()
poslat cemo vam i nove dresove, ne boj se nista komsija, dok je nas necete bit gladniCernica je napisao/la:Bola znas da velezov dres ide samo na cisto tijelo. A i nisu im one kockaste glave za naseg dresa. Neka ih u branitelju nek se kale vidim tu vam djeca i ostajurigotina je napisao/la:poslat cemo vam juniore na kaljenje, bolje da igraju u premier ligi nego u prvoj u branitelju. Dobrosusjedski odnosi, mi kalimo igrace, vi se spasavate ispadanja. Zahvali mi na kraju sezone i plati vopiCernica je napisao/la: Kakva filijala yebote. Otisao lik ipak zeljo igra evropu nego haj lizite pakas jedni drugima uzivam vam se smijat![]()
![]()
Eborg je napisao/la:Nece biti nijednog bitnijeg transfera prema vani? Sarajevo, Zeljeznicar, Siroki Brijeg?
Cimi i Velkoski su u opticaju,polako dok europske dodju,prodjuEborg je napisao/la:Nece biti nijednog bitnijeg transfera prema vani? Sarajevo, Zeljeznicar, Siroki Brijeg?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.