Chinaglia je napisao/la:neće mene niko zajebavat', eto, sad su dobili svoje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:neće mene niko zajebavat', eto, sad su dobili svoje
Chinaglia je napisao/la:više i ne vjerujem u pojačanja
od sada navijam za Sarajevo, kod njih se barem nešto dešava
hahhahahhahahahaha znaci placemChinaglia je napisao/la:više i ne vjerujem u pojačanja
od sada navijam za Sarajevo, kod njih se barem nešto dešava
Željezničar dovodi Ordagićatuzlak1987 je napisao/la:De nam izvalite neku bombu pa makar laz bila
Heller je napisao/la:Željezničar dovodi Ordagićatuzlak1987 je napisao/la:De nam izvalite neku bombu pa makar laz bila
Mogli bi svi kolektivno na aparatima završit'... Ni Mujiću čini se mjesto u ekipi nije 100% sigurno.solinas je napisao/la:sretno fejzicu...smrdi mi ovo...na klupi moze i junior presjediti..mirise mi ovo na oslobadjanje platnog spiska....
fejzic,radovanovic,bekic,eto suska se za kisu......a dosla dvojica...sigurno oslobadjaju platni spisak i rasterecuju za nekoga...
Pasha_car_aga je napisao/la:Ne svidja mi se ovo nikako, poceli su igrači da nam odlaze kao na traci, bojim se da nam se ne ponovi prvi dio sezone kao prosle godine.
Ne sumnjam da ce doći nekih igraca, ali Kisu i Zrnanovica nismo smjeli pustiti, reci ce neko dosao je Kostic ali sam ubijedjen da priblizno nije kvalitetan stoper kakav je Zrnan.
Na kraju kad bude dosta novih igrača dok to se sve uigra ode polusezona, nek nam je Bog na pomoći.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.