FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 18 jun 2015, 02:14

samogrbavica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kad bi uzeli 500 milja km, trebali bi se u lakat ljubiti. Na stranu sve, ipak je to igrac koji je jednu sezonu odigrao na solidnom nivou u Z ligi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo za Zolotica s skoro slomljenom nogom utopili za skoro duplo para od te cifra a da za Bajica ne uzmemo 800k KM. Najbolje ti je da zapostis s nama ove mubarek dane.
Ako zapostim uzecemo par mil vise, lol. Samo ti, sa bismiletom, da ti lagan bude.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samogrbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 18 jun 2015, 02:16

Neandertalac je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kad bi uzeli 500 milja km, trebali bi se u lakat ljubiti. Na stranu sve, ipak je to igrac koji je jednu sezonu odigrao na solidnom nivou u Z ligi...

Mi smo za Zolotica s skoro slomljenom nogom utopili za skoro duplo para od te cifra a da za Bajica ne uzmemo 800k KM. Najbolje ti je da zapostis s nama ove mubarek dane.
Ako zapostim uzecemo par mil vise, lol. Samo ti, sa bismiletom, da ti lagan bude.

Hvala :thumbup:
KHAJ PRICE

Jaozinho22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 jun 2015, 02:27

Za 500.000 € ;) :o
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 jun 2015, 06:54

Ramazan Šerif Mubarek Olsun, svim navijačima Želje Islamske vjeroispovjesti :bih:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2015, 07:51

Minjore je napisao/la:Ma ne ode Baja nigdje jos. I ako bude isao nece ispod 450k eura plus 15% od narednog transfera.. No samo lagano, sutra ce biti dobar dan :D
Daj Boze da bude tako i da ne cekamo pare kao za Sehica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jun 2015, 08:23

Koliko sam razumio Odovića, možemo slobodno očekivati dolazak još dvojice provjerenih igrača u ova dva dana, jer je rekao da ih očekuje prije odlaska u Međugorje, dole idu u subotu i ostaju 10 dana, inače ekipa danas ima dva treninga a sutra je slobodan dan.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 08:34

renome lige i sve, stoji, ja sam to napišem hiljadu puta. ali ako je zola nakon 5 regularnih utakmica otišao za 325.000 a imao još godinu ugovora, ako je ara otkupljen za 750.000 (bez obzira što je bio liverpoolov ni on se nije dokazao nigdje nego u ovoj ligi), za mene su te priče oko 300-400 hiljada stvarno nerealno niske i podcjenjivačke.

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 18 jun 2015, 08:43

Rijad se ne opterecuje uopste da ide negdje, imao je ponuda tipa Azerbejdzan Poljska sa extra uslovima, ali on zeli da igra tako da mu je lijepo i ovdje, nije tacno da zeli da ide, sve je prepustio svojoj agenciji iz Zagreba koja ga zastupa, ako dodje extra ponuda otici ce, ali kaze da mu se nigdje ne zuri, tako da ne naglabamo bezveze, ponuda ima kaze njegov otac, ali kaze Rijad najbolje zna :)

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 18 jun 2015, 08:59

Ma nece baja da ide nigdje zao mu da malu ne ostavlja haha

Manijaci Zeljini

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jun 2015, 09:00

Ja sam se obradovao kad sam vidio da bi Hodžurda trebao da potpiše.
Ove godine sam bio na skoro svim domaćim utakmicama i jedini igrač kojeg sam malo proguglao poslije utakmice je bio upravo ovaj momak. Na zadnjoj utakmici koju smo igrali protiv Slavije na Grbavici momak je po meni bio igrač utakmice. Sve je stizao, blokirao, uzimao, otimao, skakao... bio je neprelazan tu utakmicu. Kontam na poluvremenu umorit će se u drugom, mora šta je sve skinuo i stigao... kad u drugom momak odigra na istom nivou do kraja.

Znam da bi neki ovdje voljeli da potpišemo Pirla ili koga li već.
Kad god smo doveli neko zvucno pojačanje, od toga ili nije bilo ništa ili je bilo baš baš malo. Uvjeren sam da će nas ovaj momak oduševiti i osvojiti. Oda ga je doveo i hajmo malo vjerovati tom čovjeku. Nemojmo se odmah nešto hvatati za glavu i srati, a mnogi nisu na utakmici bili ko zna otkad.

Podržimo ove momke i našeg Želju, majka mu stara. Šta vam fali da to nešto negativno zadržite za sebe, a da o Želji pričate samo ono dobro.
Hajde da stanemo napokon uz ovaj klub i kupimo te godišnje i članske, hajde da dolazimo na te utakmice. Kad vidim kakve razloge ljudi nalaze da ne dođu nemogu da vjerujem. Eto nema WC, pa ako nemožeš bez WC-a 2 sata, pravac urologu. Ja 30 godina dolazim na taj isti stadion i jednom sam otišao u taj WC.

Oda pravi ekipu koja će se pobiti za svaki bod, mogli bi i mi malo da pokažemo srčanost.

Hodžurda, ako potpišeš naravno, dobro došao u naš klub.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2015, 09:28

Nisan u toku pa me zanima ima li danas trening?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 09:28

da će x ili y biti pojačanje ili dobra prinova - 100% ne može znati niko. a naročito za prilično anonimnog igrača slavije. ali ono što znam 100% iz nulte ruke jeste da se odi ne miješaju u posao, najvjerovatnije jedinom u ligi.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 18 jun 2015, 09:35

Avanes je napisao/la:Ja sam se obradovao kad sam vidio da bi Hodžurda trebao da potpiše.
Ove godine sam bio na skoro svim domaćim utakmicama i jedini igrač kojeg sam malo proguglao poslije utakmice je bio upravo ovaj momak. Na zadnjoj utakmici koju smo igrali protiv Slavije na Grbavici momak je po meni bio igrač utakmice. Sve je stizao, blokirao, uzimao, otimao, skakao... bio je neprelazan tu utakmicu. Kontam na poluvremenu umorit će se u drugom, mora šta je sve skinuo i stigao... kad u drugom momak odigra na istom nivou do kraja.

Kad god smo doveli neko zvucno pojačanje, od toga ili nije bilo ništa ili je bilo baš baš malo. Uvjeren sam da će nas ovaj momak oduševiti i osvojiti. Oda ga je doveo i hajmo malo vjerovati tom čovjeku. Nemojmo se odmah nešto hvatati za glavu i srati, a mnogi nisu na utakmici bili ko zna otkad.

Podržimo ove momke i našeg Želju, majka mu stara. Šta vam fali da to nešto negativno zadržite za sebe, a da o Želji pričate samo ono dobro.
Hajde da stanemo napokon uz ovaj klub i kupimo te godišnje i članske, hajde da dolazimo na te utakmice. Kad vidim kakve razloge ljudi nalaze da ne dođu nemogu da vjerujem. Eto nema WC, pa ako nemožeš bez WC-a 2 sata, pravac urologu. Ja 30 godina dolazim na taj isti stadion i jednom sam otišao u taj WC.

Oda pravi ekipu koja će se pobiti za svaki bod, mogli bi i mi malo da pokažemo srčanost.

:tokralju:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2015, 09:46

ChWilla je napisao/la:da će x ili y biti pojačanje ili dobra prinova - 100% ne može znati niko. a naročito za prilično anonimnog igrača slavije. ali ono što znam 100% iz nulte ruke jeste da se odi ne miješaju u posao, najvjerovatnije jedinom u ligi.
Ova zadnja recenica je 1000% tacna i provjerena i svako radi za ono sto je placen.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jun 2015, 09:47

vrbanjusa je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Ja sam se obradovao kad sam vidio da bi Hodžurda trebao da potpiše.

:tokralju:
:urnebes: :rol: :urnebes: :rol:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 jun 2015, 10:50

tm8782 je napisao/la:Nisan u toku pa me zanima ima li danas trening?
Slobodan dan :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 18 jun 2015, 11:05

Ara je otišao iz Liverpoola u Dinamo za 750.000

Bajić i Ara su zabili isto golova u njihovoj posljednjoj sezoni u PL, po 15.
Ara Liverpoolu nije bio potreban pa se mogao uvaliti ispod tržišne cijene, a Bajić je nama glavni igrač.
Još Bajiću ugovor traje još 3 sezone.

Ništa ispod 2 miliona + procenat od transfera
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jun 2015, 11:07

Dobro jutro raja, hajde Oda danas jedan, sutra ujutru jedan :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 18 jun 2015, 11:09

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55840CB9

euforija trese ! Idemo sad po pojacanja :opaopa: :opaopa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 18 jun 2015, 11:15

djedovic01 je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55840CB9

euforija trese ! Idemo sad po pojacanja :opaopa: :opaopa:
Samo ne prodaji Memiju i Hadžiahmetovića, a Džeko će ti se prodat brzo :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Riziko i 43 gosta.