FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2015, 08:25

bosnas_ je napisao/la:Definitivno,svi smo ocekivali vise od ovog prelaznog roka. Ajd ima jos taj stoper,mozda bude neka "igracina" pa cjelokupni dojam bude nesto bolji... trebaju nam igraci koji su svojim kvalitetom puno jaci od igraca iz PL,koji ce privuci publiku na stadione itd. U ovoj sezoni smo na jedvite jade uzeli titulu,a samo 5-6 kola prije kraja prvenstva nam je i Evropa bila upitna,i to treba imati u vidu,a naredna sezona ce biti sigurno puno jaca i neizvjesnija. Zrinjski se jako dobro pojacao,i oni ce nam biti glavni konkurenti za prvo mjesto,to je vec svima jasno... pored njih Sloboda,Zeljo,Siroki i Olimpic. Bojim se da opet potcjenjujemo druge ekipe u ligi,i znamo kako nam se to prosle sezone vratilo. Mi nismo favoriti,to j sigurno,ali jesmo jedni od pretedenata za titulu sa ostalih 5 pomenutih ekipa!
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 18 jun 2015, 08:44

bosnas_ je napisao/la:Definitivno,svi smo ocekivali vise od ovog prelaznog roka. Ajd ima jos taj stoper,mozda bude neka "igracina" pa cjelokupni dojam bude nesto bolji... trebaju nam igraci koji su svojim kvalitetom puno jaci od igraca iz PL,koji ce privuci publiku na stadione itd. U ovoj sezoni smo na jedvite jade uzeli titulu,a samo 5-6 kola prije kraja prvenstva nam je i Evropa bila upitna,i to treba imati u vidu,a naredna sezona ce biti sigurno puno jaca i neizvjesnija. Zrinjski se jako dobro pojacao,i oni ce nam biti glavni konkurenti za prvo mjesto,to je vec svima jasno... pored njih Sloboda,Zeljo,Siroki i Olimpic. Bojim se da opet potcjenjujemo druge ekipe u ligi,i znamo kako nam se to prosle sezone vratilo. Mi nismo favoriti,to j sigurno,ali jesmo jedni od pretedenata za titulu sa ostalih 5 pomenutih ekipa!
Slažem se samo sa prvim djelom o očekivanju pojačanja,ali dalje se ne slažem. Zašto samo tako omalovažavati onakvu našu strašnu ekipu, pa sve su to ta ista imena od prošle sezone, zašto gomilati igrače pored najboljih u ligi. Mi bi htjeli da sad dođe bruka nekih igraća pa da nam ne igraju i da mijenjamo tim pred važne tekme. Ja sam zato da se samo pojačava shodno odlascima. Svi smo zaboravili da mi sad imamo rasterečenu ekipu bez onakvog strašnog pritiska, pa sve smo se ekipe pravo nadigrali ( osim Zrinskog na koševu, važnost tekme). Ja islim da su samo dva tima u borbi za titulu, a to smo mi i Zrinski. A ko ostane Delač i dođe dobar stoper, pa mi smo još 20% jači nego prošle sezone. :njanjanja: Samo opušteno raja, mislim da ćemo još lakše do titule ove godine aBd :thumbup:
Mosa RajvoSa

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jun 2015, 08:46

Nista vise nisam ocekivao. Radimo polako i sigurno. Popunjavamo pozicije koje je struka odredila kao deficitarne i rastajemo se sa igracima kojima isticu ugovori, a na koje se ne racuna. Jos uvijek nema rasprodaje igraca i sampionska ekipa je na okupu. Ranije su ovakvi prelazni rokovi bili nezamislivi. Redovno smo gledali kako se mijenja cijeli kostur tima, kako u ljetnom tako i u zimskom prelaznom roku. Dolazak kvalitetnog stopera i ostanak Delaca su finalni koraci kao uspjesno obavljenom poslu.
#divovi

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 18 jun 2015, 08:49

moustapha je napisao/la:Nista vise nisam ocekivao. Radimo polako i sigurno. Popunjavamo pozicije koje je struka odredila kao deficitarne i rastajemo se sa igracima kojima isticu ugovori, a na koje se ne racuna. Jos uvijek nema rasprodaje igraca i sampionska ekipa je na okupu. Ranije su ovakvi prelazni rokovi bili nezamislivi. Redovno smo gledali kako se mijenja cijeli kostur tima, kako u ljetnom tako i u zimskom prelaznom roku. Dolazak kvalitetnog stopera i ostanak Delaca su finalni koraci kao uspjesno obavljenom poslu.
Mosa RajvoSa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2015, 09:10

bosnas_ je napisao/la:Definitivno,svi smo ocekivali vise od ovog prelaznog roka. Ajd ima jos taj stoper,mozda bude neka "igracina" pa cjelokupni dojam bude nesto bolji... trebaju nam igraci koji su svojim kvalitetom puno jaci od igraca iz PL,koji ce privuci publiku na stadione itd.
Cut ces za koji dan...ne radi se o jednom igracu,radi se o vise njih,a da pri tome nisu stoperi...stoper ce biti neki bonus jos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2015, 09:13

Prvi koji će saznati svog rivala će biti Sarajevo, žrijeb Lige šampiona je na programu tačno u podne. Prvo će biti izvučeni parovi prvog pretkola, a zatim i drugog.

U drugom pretkolu pored 30 klubova koji su izborili direktan plasman će se naći i kuglice timova sa oznakom ''pobjednik prvog para prvog kola kvalifikacija'' do ''pobjednik četvrtog para prvog kola kvalifikacija''. Timovi iz prve runde kvalifkacija ukoliko su izbacili bolje rangiranu ekipu automatski preuzimaju koeficijent od poraženog.

Kuglice sa nosiocima će biti pozicionirane u jednu zdjelu, a one sa nenosiocima u drugu. Iz obje zdjele će biti uzeta po jedna loptica i postavljena u veliku zdjelu na sredini. Prvi izvučeni tim će svoj prvi meč igrati na domaćem terenu.

Dodajmo da će nosioci i nenosioci biti određeni naknadno. Utakmice drugo pretkola Sarajevo će igrati 14./15. i 21/22. jula.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 18 jun 2015, 09:25

[quote="MortemHz"]Prvi koji će saznati svog rivala će biti Sarajevo, žrijeb Lige šampiona je na programu tačno u podne. Prvo će biti izvučeni parovi prvog pretkola, a zatim i drugog.

U drugom pretkolu pored 30 klubova koji su izborili direktan plasman će se naći i kuglice timova sa oznakom ''pobjednik prvog para prvog kola kvalifikacija'' do ''pobjednik četvrtog para prvog kola kvalifikacija''. Timovi iz prve runde kvalifkacija ukoliko su izbacili bolje rangiranu ekipu automatski preuzimaju koeficijent od poraženog.

...... i da dobijemo HJK Helsinki ili FC Midtjylland, ti nam skandinavci malo leže :bale:
Mosa RajvoSa

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 jun 2015, 09:32

Hajde Boze pomozi nam malo, ne moramo izvuc najjace! :pray:
ZZ

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 18 jun 2015, 09:38

Ako cemo biti miljenici srece...onda necemo dobiti Steaua , Partizan , Dinamo , Ludogorec...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 jun 2015, 09:51

Oploditelj je napisao/la:Ako cemo biti miljenici srece...onda necemo dobiti Steaua , Partizan , Dinamo , Ludogorec...
Celtic..
ZZ

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 18 jun 2015, 09:52

Nismo bili miljenici srec , vrijeme je jednom da budemo....Videoton

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jun 2015, 10:00

Šta vam je pobogu pa nije danas žrijeb :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jun 2015, 10:23

MortemHz je napisao/la:
:thumbup: Jesmo favoriti. Samo nismo toliko puno jaci od drugih. Nismo dominantni kao Partizan i Dinamo u svojim prvenstvima. Za nesto tako treba vise igraca poput Benke na svim pozicijama. Znaci kupit jednog-dvojicu kapitalaca po sezoni to je recept i da sacuvas ostale najbolje igrace. A ako prodas onda da ga zamjenis sa slicnim igracem.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2015, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jun 2015, 10:25

Sta to Miloš ode na zapad?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2015, 10:25

Ado76 je napisao/la:Šta vam je pobogu pa nije danas žrijeb :lol:
Ubija se dosada :hmmmm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jun 2015, 10:28

moustapha je napisao/la:Nista vise nisam ocekivao. Radimo polako i sigurno. Popunjavamo pozicije koje je struka odredila kao deficitarne i rastajemo se sa igracima kojima isticu ugovori, a na koje se ne racuna. Jos uvijek nema rasprodaje igraca i sampionska ekipa je na okupu. Ranije su ovakvi prelazni rokovi bili nezamislivi. Redovno smo gledali kako se mijenja cijeli kostur tima, kako u ljetnom tako i u zimskom prelaznom roku. Dolazak kvalitetnog stopera i ostanak Delaca su finalni koraci kao uspjesno obavljenom poslu.
Vrhunski stoper je apsolutno neminovan. Ne mogu ni zamisliti stoperski par Kovacevic - Mihojevic/Berberovic u utakmici kvalifikacija za ligu prvaka. Prijateljska protiv Partizana je bila nesto sasvim drugo od prave takmicarske utakmice. Jednostavno ne mogu nikako jedino da se to malo zakamuflira sa 3-5-2 ( 5-3-2 ) taktikom ako krila budu igrala dobro odbranu.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 18 jun 2015, 11:04

Ne brinite za POJACANJA!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jun 2015, 11:09

Kad je izvlacenje uopste?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 18 jun 2015, 11:11

Ponedjeljak

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jun 2015, 11:11

U ponedjeljak u 12h za LP.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, iliyaa8 i 7 gostiju.