bosnas_ je napisao/la:Definitivno,svi smo ocekivali vise od ovog prelaznog roka. Ajd ima jos taj stoper,mozda bude neka "igracina" pa cjelokupni dojam bude nesto bolji... trebaju nam igraci koji su svojim kvalitetom puno jaci od igraca iz PL,koji ce privuci publiku na stadione itd. U ovoj sezoni smo na jedvite jade uzeli titulu,a samo 5-6 kola prije kraja prvenstva nam je i Evropa bila upitna,i to treba imati u vidu,a naredna sezona ce biti sigurno puno jaca i neizvjesnija. Zrinjski se jako dobro pojacao,i oni ce nam biti glavni konkurenti za prvo mjesto,to je vec svima jasno... pored njih Sloboda,Zeljo,Siroki i Olimpic. Bojim se da opet potcjenjujemo druge ekipe u ligi,i znamo kako nam se to prosle sezone vratilo. Mi nismo favoriti,to j sigurno,ali jesmo jedni od pretedenata za titulu sa ostalih 5 pomenutih ekipa!
Slažem se samo sa prvim djelom o očekivanju pojačanja,ali dalje se ne slažem. Zašto samo tako omalovažavati onakvu našu strašnu ekipu, pa sve su to ta ista imena od prošle sezone, zašto gomilati igrače pored najboljih u ligi. Mi bi htjeli da sad dođe bruka nekih igraća pa da nam ne igraju i da mijenjamo tim pred važne tekme. Ja sam zato da se samo pojačava shodno odlascima. Svi smo zaboravili da mi sad imamo rasterečenu ekipu bez onakvog strašnog pritiska, pa sve smo se ekipe pravo nadigrali ( osim Zrinskog na koševu, važnost tekme). Ja islim da su samo dva tima u borbi za titulu, a to smo mi i Zrinski. A ko ostane Delač i dođe dobar stoper, pa mi smo još 20% jači nego prošle sezone.

Samo opušteno raja, mislim da ćemo još lakše do titule ove godine aBd