Ja sam se obradovao kad sam vidio da bi Hodžurda trebao da potpiše.
Ove godine sam bio na skoro svim domaćim utakmicama i jedini igrač kojeg sam malo proguglao poslije utakmice je bio upravo ovaj momak. Na zadnjoj utakmici koju smo igrali protiv Slavije na Grbavici momak je po meni bio igrač utakmice. Sve je stizao, blokirao, uzimao, otimao, skakao... bio je neprelazan tu utakmicu. Kontam na poluvremenu umorit će se u drugom, mora šta je sve skinuo i stigao... kad u drugom momak odigra na istom nivou do kraja.
Znam da bi neki ovdje voljeli da potpišemo Pirla ili koga li već.
Kad god smo doveli neko zvucno pojačanje, od toga ili nije bilo ništa ili je bilo baš baš malo. Uvjeren sam da će nas ovaj momak oduševiti i osvojiti. Oda ga je doveo i hajmo malo vjerovati tom čovjeku. Nemojmo se odmah nešto hvatati za glavu i srati, a mnogi nisu na utakmici bili ko zna otkad.
Podržimo ove momke i našeg Želju, majka mu stara. Šta vam fali da to nešto negativno zadržite za sebe, a da o Želji pričate samo ono dobro.
Hajde da stanemo napokon uz ovaj klub i kupimo te godišnje i članske, hajde da dolazimo na te utakmice. Kad vidim kakve razloge ljudi nalaze da ne dođu nemogu da vjerujem. Eto nema WC, pa ako nemožeš bez WC-a 2 sata, pravac urologu. Ja 30 godina dolazim na taj isti stadion i jednom sam otišao u taj WC.
Oda pravi ekipu koja će se pobiti za svaki bod, mogli bi i mi malo da pokažemo srčanost.
Hodžurda, ako potpišeš naravno, dobro došao u naš klub.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.