Evo radi link, ja sam sebi skinuo i upravo gledam utakmicu

Hvala autoru

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo radi link, ja sam sebi skinuo i upravo gledam utakmicu
I tebi rodjendan,pa neka je sa srećom1921 je napisao/la:Samo da se zahvalim onima koji su mi cestitali rodjendan, a vi koji niste.. ko vas yebe![]()
Ispuni se moja zelja za rodjendan, prva u Banja Luci, druga u Sarajevu pa da proslavimo na kraju.
To sto prvu utakmicu igramo u gostima, ne mora uopste biti prednost, naime sjetite se kad smo igrali protiv Veleza, u Mostaru je bilo 0:0, reklo bi se povoljan rezultat ali onda jedan njihov gol na Grbavici nas je za malo mogao kostati prolaza (Stanica od tad' volim k'o najrodjenijegelninho_resTO je napisao/la:eto nek igramo uzvrat kuci i kup osvajamo 100%,a u ligi je dobro sto su ovi dobili kartone pa nece igrat protiv modrice,a ne protiv nekog jaceg,and bdw mislim da bi trebalo malo odmorit igrace protiv modrice,jer mislim da oni ne bi trebali predstavljati neku opasnost na grbavici........u subotu svi na grbavicuu
0-0 u gostima je neugodan rezultat,jer remi donosi prolaz dalje,,a nisam reko da ce bit lako,nego da nam je to velka sansa i da uz amara realizacija te sanse nebi trebala doci u pitanjezlaya_tm87 je napisao/la:To sto prvu utakmicu igramo u gostima, ne mora uopste biti prednost, naime sjetite se kad smo igrali protiv Veleza, u Mostaru je bilo 0:0, reklo bi se povoljan rezultat ali onda jedan njihov gol na Grbavici nas je za malo mogao kostati prolaza (Stanica od tad' volim k'o najrodjenijegelninho_resTO je napisao/la:eto nek igramo uzvrat kuci i kup osvajamo 100%,a u ligi je dobro sto su ovi dobili kartone pa nece igrat protiv modrice,a ne protiv nekog jaceg,and bdw mislim da bi trebalo malo odmorit igrace protiv modrice,jer mislim da oni ne bi trebali predstavljati neku opasnost na grbavici........u subotu svi na grbavicuu) Mislim da mi moramo ici na to da damo gol, a ne se fokusirati samo da ga ne primimo. Naravno Amar je tu i ne sumnjam da ce napraviti najbolju mogucu taktiku
al' o tom' po tom' sutra treba Modricu dobiti...
Vic sezone!AYAN je napisao/la: Šta radi Nijaz u b.b.i. centru? Pije pivu...
Dobar je samo mislim da ga mnogi nece skontatŽeljovac je napisao/la:Vic sezone!AYAN je napisao/la: Šta radi Nijaz u b.b.i. centru? Pije pivu...
Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : DStrumph_tm87 je napisao/la:Dobar je samo mislim da ga mnogi nece skontatŽeljovac je napisao/la:Vic sezone!AYAN je napisao/la: Šta radi Nijaz u b.b.i. centru? Pije pivu...
Jesi!plava_pruga je napisao/la: Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : D
Nije receno kakva je piva u pitanjuŽeljovac je napisao/la:Jesi!plava_pruga je napisao/la: Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : D
nek napisu STOCK ako te vseli ili VISKI ona vala nemoze bit 0 %juveboy je napisao/la:Nije receno kakva je piva u pitanjuŽeljovac je napisao/la:Jesi!plava_pruga je napisao/la: Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : DBrezalkohoLna
to i mene brine... Kako me iznerviraše ČOBANI sa sjevera i vidjeces da necemo moc na derbiHamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI
Jel ova suspenzija znaci da ce se igrati bez publike, ili je stadion suspendovan da se ne moze igrati na njemu ?Hamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI