FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RK Gradacac » 23 apr 2010, 14:40

zlaya_tm87 je napisao/la:evo vam bando lijena :mrgreen:

http://zeljo.inashost.biz/
Evo radi link, ja sam sebi skinuo i upravo gledam utakmicu :mrgreen:
Hvala autoru ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 23 apr 2010, 14:44

Prva kruna se slavi na Grbavici, drugu cemo cekati ko Novu godinu :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 23 apr 2010, 15:14

1921 je napisao/la:Samo da se zahvalim onima koji su mi cestitali rodjendan, a vi koji niste.. ko vas yebe :lol:
Ispuni se moja zelja za rodjendan, prva u Banja Luci, druga u Sarajevu pa da proslavimo na kraju. :mrgreen:
I tebi rodjendan,pa neka je sa srećom

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 apr 2010, 16:31

Željezničar na Grbavici dočekuje Modričane
PREKO MODRIČE DO EVROPE

Željezničar sutra na Grbavici dočekuje ekipe Modriče u susretu 25. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, koji bi za sarajevski sastav mogao biti od velike važnosti.
Željo nastavlja utrku za naslov prvaka sa banjalučkim Borcem, dok se Modriča sa druge strane grčevito bori za opstanak.

"U goste nam dolazi ekipa koja nema šta izgubiti i rasterećeni su od imperativa rezultata. U prošlom su kolu savladali Slaviju i vidjeli da mogu pobjeđivati, iako su umnogome oslabljeni. Sutra će igrati pred velikim brojem gledalaca u noćnom terminu i to će im svakako biti motiv više da su protiv nas dokažu. Mi ih sigurno ne smijemo potcijeniti, a ja bih želio da Modriča ostane u ligi. Za to im je potreban i neki bod sa gostovanja, a želim im da u Banja Luci uzmu bod i tako pomognu i sebi i nama", kazao je nekadašnji igrač Modriče Jadranko Bogičević, danas prvotimac Željezničara.

"Utakmica sa Modričom je susret u kojem se također može odlučiti o prvaku. Mi sa eventualnom pobjedom sutra sigurno idemo u evropska takmičenja, jer su nam na ruku išli rezultati u prošlom kolu, pa su Željo i Borac ostali jedini kandidati za titulu. Naš je cilj trofej, a vjerujem da uz podršku sa tribina možemo do pobjede s kojom bi došli korak bliže zacrtanom cilju", rekao je trener sarajevskih plavih Amar Osim.

"Na nama je veliki pritisak jer svi očekuju da pobjedimo bez problema i sa velikom razlikom, ali meč sa Modričom mogao bi biti teži i od onog sa Borcem", dodao je Osim.

Osim za sutrašnju utakmicu neće moći računati na Ćuluma, Harisa Bešliju i Stanića, a najavio je da u odnosu na meč prošlog kola u Tuzli neće biti većih izmjena u ekipi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 apr 2010, 16:33

eto nek igramo uzvrat kuci i kup osvajamo 100%,a u ligi je dobro sto su ovi dobili kartone pa nece igrat protiv modrice,a ne protiv nekog jaceg,and bdw mislim da bi trebalo malo odmorit igrace protiv modrice,jer mislim da oni ne bi trebali predstavljati neku opasnost na grbavici........u subotu svi na grbavicuu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 apr 2010, 16:40

elninho_resTO je napisao/la:eto nek igramo uzvrat kuci i kup osvajamo 100%,a u ligi je dobro sto su ovi dobili kartone pa nece igrat protiv modrice,a ne protiv nekog jaceg,and bdw mislim da bi trebalo malo odmorit igrace protiv modrice,jer mislim da oni ne bi trebali predstavljati neku opasnost na grbavici........u subotu svi na grbavicuu
To sto prvu utakmicu igramo u gostima, ne mora uopste biti prednost, naime sjetite se kad smo igrali protiv Veleza, u Mostaru je bilo 0:0, reklo bi se povoljan rezultat ali onda jedan njihov gol na Grbavici nas je za malo mogao kostati prolaza (Stanica od tad' volim k'o najrodjenijeg :mrgreen: ) Mislim da mi moramo ici na to da damo gol, a ne se fokusirati samo da ga ne primimo. Naravno Amar je tu i ne sumnjam da ce napraviti najbolju mogucu taktiku ;) al' o tom' po tom' sutra treba Modricu dobiti...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 apr 2010, 16:44

zlaya_tm87 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:eto nek igramo uzvrat kuci i kup osvajamo 100%,a u ligi je dobro sto su ovi dobili kartone pa nece igrat protiv modrice,a ne protiv nekog jaceg,and bdw mislim da bi trebalo malo odmorit igrace protiv modrice,jer mislim da oni ne bi trebali predstavljati neku opasnost na grbavici........u subotu svi na grbavicuu
To sto prvu utakmicu igramo u gostima, ne mora uopste biti prednost, naime sjetite se kad smo igrali protiv Veleza, u Mostaru je bilo 0:0, reklo bi se povoljan rezultat ali onda jedan njihov gol na Grbavici nas je za malo mogao kostati prolaza (Stanica od tad' volim k'o najrodjenijeg :mrgreen: ) Mislim da mi moramo ici na to da damo gol, a ne se fokusirati samo da ga ne primimo. Naravno Amar je tu i ne sumnjam da ce napraviti najbolju mogucu taktiku ;) al' o tom' po tom' sutra treba Modricu dobiti...
0-0 u gostima je neugodan rezultat,jer remi donosi prolaz dalje,,a nisam reko da ce bit lako,nego da nam je to velka sansa i da uz amara realizacija te sanse nebi trebala doci u pitanje
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 apr 2010, 16:45

AYAN je napisao/la: Šta radi Nijaz u b.b.i. centru? Pije pivu... :lol:
Vic sezone! :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 23 apr 2010, 16:51

Željovac je napisao/la:
Dobar je samo mislim da ga mnogi nece skontat :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 23 apr 2010, 17:10

Strumph_tm87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Dobar je samo mislim da ga mnogi nece skontat :mrgreen:
Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 apr 2010, 17:12

plava_pruga je napisao/la: Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : D
Jesi! :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 apr 2010, 17:12

Sjedi 2 ;)
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 apr 2010, 18:51

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 apr 2010, 21:22

slika
slika
slika
mesanovic individualni trening
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 23 apr 2010, 21:24

Željovac je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: Moje tumacenje vica je to da u b. b. i. centru nema alkohola koliko ja znam. Jesam li pogodio bit vica? : D
Nije receno kakva je piva u pitanju :D BrezalkohoLna :mrgreen:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 apr 2010, 21:25

juveboy je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Nije receno kakva je piva u pitanju :D BrezalkohoLna :mrgreen:
nek napisu STOCK ako te vseli ili VISKI ona vala nemoze bit 0 %
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 apr 2010, 21:26

slika

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 apr 2010, 21:48

Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 23 apr 2010, 22:01

Hamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI :?:
to i mene brine... Kako me iznerviraše ČOBANI sa sjevera i vidjeces da necemo moc na derbi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
G A Z I
Željo sve do pobjede

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 apr 2010, 22:03

Hamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI :?:
Jel ova suspenzija znaci da ce se igrati bez publike, ili je stadion suspendovan da se ne moze igrati na njemu ?
Ako je ovo drugo , gdje bi se onda igro derbi, neutralan teren ?

:|
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15 i 24 gosta.