FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]Amca007 je napisao/la:Titula je zaboravljena. Hocemo jos

- samogrbavica
- Kontakt:
Hvala mu i sretno bilo gdje god odesamogrbavica je napisao/la:Bilbija ceka klub iz vana ako ne uspije, pregovara s Zrinjskim.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zabit ce ga Nemanja oooo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma vjerovatno, jer taj je vece ime od Benke i ono spominjao se i prosli prelazni rok, evo i sad ali ja licno ne vjerujem da ima ista od togaAdiFKS je napisao/la:Opet bomba ili....THEC je napisao/la:A Simon Vukcevic ?
edit: ne bih volio da Nemanja ode u Zrinjski jer bez zajebancije ako dovedu u jednom prelaznom roku Zakarica,Bilbiju,Mesanovica, pa mozda i Jocu Stokica oni ce biti bas ****, odlicna je to ekipa za nase uslove
Pyro is not a crime !
Utisci su takvi da su se nasi preforsirali da pokazu vise

Moglo bi ovo ma dobro izaci, osjeti se pozz atmosfera u ekipi.. To je dobroo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moglo bi ovo ma dobro izaci, osjeti se pozz atmosfera u ekipi.. To je dobroo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav je taj Kobiljar?
Mali je extra, brz, ide ko na motoru.trunks1946 je napisao/la:Kakav je Rijad, mozes nam reci ista o njemu ?kinosvra je napisao/la:Pozdrav s Koseva. Bekic i Hebib su prava pojacanja odmah da se zna !
Zna s loptom, a cim da pas trci naprijed, nije glup igrac.
Definitivno ima materijala u njemu, treba ga dati u Vitez ili Travnik ili bilo gdje u Premijer ligu da igra da se prilagodi na Evropu i nas fudbal i da igra.
Ma ovo ja Alispahicu zadnja šansa.Ili da pokaze šta zna ili da pakuje kofere.Nadam se ovom prvom.
Dobro bi bilo da ovih 4-5-6 potencijalnih igraca Sarajevo posudi Velezu, Travniku, Vitezu ili nesto tako i da prate njihov razvoj. Po mogucnosti u jedan od ovih klubova. Pa kad steknu neko iskustvo neka debituje u Sarajevu. I prodat ce se lakse ako odigraju dobru sezonu tamo.
A ovi juniori talentovani mogu i u Visoko u prvu Federalnu. A Mesa ce dokazati svima kakav je igrac ove sezone.

-
- Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Bilbija ceka klub iz vana ako ne uspije, pregovara s Zrinjskim.
Haj se zakuni...ja konto vi pregovarate sa njim

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dajte nam vise nekog stranca u pm ili bar nek Kouadio zaigra konacno 

-
- Kontakt:
Mesa je klasa za sve igrace na njegovoj poziciji u PL BiH...a to ce i dokazati
Osim Stojceva. Sarajevo treba biti sretno da ima cak dvojicu tako klasnih igraca na istoj poziciji kada drugi klubovi nemaju ni jednog.Oploditelj je napisao/la:Mesa je klasa za sve igrace na njegovoj poziciji u PL BiH...a to ce i dokazati
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jun 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pogodio me "onaj" stoper loptom, onaj sto si ga najavio..eto nisam dzabe otisaoHead je napisao/la:I kakvi su utisci s treninga.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
muhamedhulk je napisao/la:Pogodio me "onaj" stoper loptom, onaj sto si ga najavio..eto nisam dzabe otisaoHead je napisao/la:I kakvi su utisci s treninga.![]()

Ma tebra bila loziona da nas dodje sto vise, al ebiga, kisa i zima zayebala sve. Kad bude sta ozbiljno naglasicu

1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
muhamedhulk je napisao/la:Pogodio me "onaj" stoper loptom, onaj sto si ga najavio..eto nisam dzabe otisaoHead je napisao/la:I kakvi su utisci s treninga.![]()
[/quote
Fakat kako me lik razocarao.Mene bi bilo stid ovde vise pisati.![]()
Ma malo sutra loziona.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, AvantiBL, Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 42 gosta.