Jesil ih gledao slucajno? Oboica su meni vrh, Muminovic po meni ima malu prednostultrasstyle_tz je napisao/la:dobar je Fejza i kao golman i kao igrac- profesionalac...ako moze nac tim da brani u prvih 11 bilo bi mi drago zbog njega, a i onako sam bio misljenja da nama treba u-21 rezervni golman zbog onog pravila o u-21 igracima...sad mozda prije da bi trebalo dovesti nekog mladog golmana jer iskreno ne dopadaju mi se ni Brezicanin ni Muminovic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
joksimovic je napisao/la:solinas je napisao/la:Jesi dobar ti drug moj..sta ima.
opusti se ba.uzivaj.vidis da se zezamo.
sjeba mi frajer dan **** te kruh....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobro, da je šta bilo saznali bi. Očito da će i naredna sezona biti u" duhu stabilizacije".Tim koji je odigrao proljetni dio može osigurati opstanak.Odlazak Bekića, Zrnanovića i Kise namiren je dovodenjem Kostića i Ordagića.Imamo dva štopera:Kostića i Morankića. Dva u rezervi, Salihovića i Mujkića i ev. Mehmedagića. Bekove Ivetića i Efendića. Vezni :A.Hodžić,Sarić, Mehmedagić, Ordagić,Zeba. Krila:, Mehidić, Čolović,Mujić. Špic Ahmetović .Ne znam ostaje li Krpić i zašto je Radovanović otišao.Ipak je doživio tešku povredu igrajući za Slobodu. Pirić je broj 1.na golu a, rezerva će biti ili junior ili neko iskusniji ako zatreba.Čolović i Mehidić imaju mogućnost da napreduju ali moraju raditi "krvavo".A. Hodžić može biti otkrovenje u narednoj sezoni. Ako dođe još jedan pravi igrač mašala.
Ja volim FK Tuzla City
Ima li gdje zvanicno da je Kiso otisao,ili se sluzite Acinom informacijom ? 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
solinas je napisao/la:hocemo pobjede,hocemo TITULE,hocemo TITULU JOS OVE GODINE NANANANA NANANANA NAANA![]()
![]()
![]()
- FranckRibery
- Kontakt:
Mehmedagic i jeste zadnji vezni tako da ne vidim nikakav gubitak kvaliteta na poziciji DM ako ode Kiso. Stoperi Kostic Moranjkic odlicno ce izgledati 
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Skidam kapu za post, neki jednostavno ne shvataju da 500.000 treba iskesirat prije pocetka sezone, kakva "zvucna" pojacanja .. Pokusat ce se s ovim sto se ima na raspolaganju, eventualno 1-2 pojacanja, na zimu ako zagusti i ako ne ispune ovi ocekivanja, doci ce 2-3 imena (kao i na zimu ove godine) i bez problema cemo ostati .. Evropa preko kupa ako se slucajno dodje do cetvrtfinala pa da se pokusa onda tu sta izganjati .. Treba malo sputiti loptu na zemljusloboda72 je napisao/la:Dobro, da je šta bilo saznali bi. Očito da će i naredna sezona biti u" duhu stabilizacije".Tim koji je odigrao proljetni dio može osigurati opstanak.Odlazak Bekića, Zrnanovića i Kise namiren je dovodenjem Kostića i Ordagića.Imamo dva štopera:Kostića i Morankića. Dva u rezervi, Salihovića i Mujkića i ev. Mehmedagića. Bekove Ivetića i Efendića. Vezni :A.Hodžić,Sarić, Mehmedagić, Ordagić,Zeba. Krila:, Mehidić, Čolović,Mujić. Špic Ahmetović .Ne znam ostaje li Krpić i zašto je Radovanović otišao.Ipak je doživio tešku povredu igrajući za Slobodu. Pirić je broj 1.na golu a, rezerva će biti ili junior ili neko iskusniji ako zatreba.Čolović i Mehidić imaju mogućnost da napreduju ali moraju raditi "krvavo".A. Hodžić može biti otkrovenje u narednoj sezoni. Ako dođe još jedan pravi igrač mašala.
fakat gledam i vitez recimo organizuje ta pretstavljanja igraca...bilo bi lijepo sta napraviti barem na prozivci,slikat kostica,ordagica sa dresom slobode..
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
nismo mi na tom nivou jos uvijek .. kad citas postove *ebo abramovicev klub, a ovako niko ne vodi stvari o sitnicama koje ne kostaju a mogu privuci jos vise gledatelja na stadionsolinas je napisao/la:fakat gledam i vitez recimo organizuje ta pretstavljanja igraca...bilo bi lijepo sta napraviti barem na prozivci,slikat kostica,ordagica sa dresom slobode..
ziviniceMetropola je napisao/la:Skidam kapu za post, neki jednostavno ne shvataju da 500.000 treba iskesirat prije pocetka sezone, kakva "zvucna" pojacanja .. Pokusat ce se s ovim sto se ima na raspolaganju, eventualno 1-2 pojacanja, na zimu ako zagusti i ako ne ispune ovi ocekivanja, doci ce 2-3 imena (kao i na zimu ove godine) i bez problema cemo ostati .. Evropa preko kupa ako se slucajno dodje do cetvrtfinala pa da se pokusa onda tu sta izganjati .. Treba malo sputiti loptu na zemljusloboda72 je napisao/la:Dobro, da je šta bilo saznali bi. Očito da će i naredna sezona biti u" duhu stabilizacije".Tim koji je odigrao proljetni dio može osigurati opstanak.Odlazak Bekića, Zrnanovića i Kise namiren je dovodenjem Kostića i Ordagića.Imamo dva štopera:Kostića i Morankića. Dva u rezervi, Salihovića i Mujkića i ev. Mehmedagića. Bekove Ivetića i Efendića. Vezni :A.Hodžić,Sarić, Mehmedagić, Ordagić,Zeba. Krila:, Mehidić, Čolović,Mujić. Špic Ahmetović .Ne znam ostaje li Krpić i zašto je Radovanović otišao.Ipak je doživio tešku povredu igrajući za Slobodu. Pirić je broj 1.na golu a, rezerva će biti ili junior ili neko iskusniji ako zatreba.Čolović i Mehidić imaju mogućnost da napreduju ali moraju raditi "krvavo".A. Hodžić može biti otkrovenje u narednoj sezoni. Ako dođe još jedan pravi igrač mašala.![]()
a , LUA LUA ???
slazem se sa obojicom, jer mi cemo po svemu sudeci ganjat opstanak, a evropu preko kupa, tako da bi nam primarno takmicenje sto se tice borbe za nesto vise trebao biti kup, dok u ligi trebamo gledat da opstanemo, a za ostalo sta budeziviniceMetropola je napisao/la:Skidam kapu za post, neki jednostavno ne shvataju da 500.000 treba iskesirat prije pocetka sezone, kakva "zvucna" pojacanja .. Pokusat ce se s ovim sto se ima na raspolaganju, eventualno 1-2 pojacanja, na zimu ako zagusti i ako ne ispune ovi ocekivanja, doci ce 2-3 imena (kao i na zimu ove godine) i bez problema cemo ostati .. Evropa preko kupa ako se slucajno dodje do cetvrtfinala pa da se pokusa onda tu sta izganjati .. Treba malo sputiti loptu na zemljusloboda72 je napisao/la:Dobro, da je šta bilo saznali bi. Očito da će i naredna sezona biti u" duhu stabilizacije".Tim koji je odigrao proljetni dio može osigurati opstanak.Odlazak Bekića, Zrnanovića i Kise namiren je dovodenjem Kostića i Ordagića.Imamo dva štopera:Kostića i Morankića. Dva u rezervi, Salihovića i Mujkića i ev. Mehmedagića. Bekove Ivetića i Efendića. Vezni :A.Hodžić,Sarić, Mehmedagić, Ordagić,Zeba. Krila:, Mehidić, Čolović,Mujić. Špic Ahmetović .Ne znam ostaje li Krpić i zašto je Radovanović otišao.Ipak je doživio tešku povredu igrajući za Slobodu. Pirić je broj 1.na golu a, rezerva će biti ili junior ili neko iskusniji ako zatreba.Čolović i Mehidić imaju mogućnost da napreduju ali moraju raditi "krvavo".A. Hodžić može biti otkrovenje u narednoj sezoni. Ako dođe još jedan pravi igrač mašala.![]()
treba dosta vremena da se izgradimo kao stabilan klub, malo je nerealno ocekivat da za 2 godine popravimo ono sto su gov..ri usr..i zadnjih 20ak godina
tako da tek od one sljedece sezone cemo se sigurno boriti za titulu, dok ove godine mozemo se nadati da budemo najprijatnije iznenadjnje
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro bi bilo dovesti kakvog dobrog igraca, bogatog. Da igra i ulaze u klub. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
svi ovdje cekamo tebe da nam das kakvu informaciju iz klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Ima li sta za Kisu novo?
Hoce li ta pojacanja od kojih cemo svi da zanijemimo ili je to zahebancija bila..da ne bude kao Skahic,Ibricic itd.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ziviniceMetropola je napisao/la:Skidam kapu za post, neki jednostavno ne shvataju da 500.000 treba iskesirat prije pocetka sezone, kakva "zvucna" pojacanja .. Pokusat ce se s ovim sto se ima na raspolaganju, eventualno 1-2 pojacanja, na zimu ako zagusti i ako ne ispune ovi ocekivanja, doci ce 2-3 imena (kao i na zimu ove godine) i bez problema cemo ostati .. Evropa preko kupa ako se slucajno dodje do cetvrtfinala pa da se pokusa onda tu sta izganjati .. Treba malo sputiti loptu na zemljusloboda72 je napisao/la:Dobro, da je šta bilo saznali bi. Očito da će i naredna sezona biti u" duhu stabilizacije".Tim koji je odigrao proljetni dio može osigurati opstanak.Odlazak Bekića, Zrnanovića i Kise namiren je dovodenjem Kostića i Ordagića.Imamo dva štopera:Kostića i Morankića. Dva u rezervi, Salihovića i Mujkića i ev. Mehmedagića. Bekove Ivetića i Efendića. Vezni :A.Hodžić,Sarić, Mehmedagić, Ordagić,Zeba. Krila:, Mehidić, Čolović,Mujić. Špic Ahmetović .Ne znam ostaje li Krpić i zašto je Radovanović otišao.Ipak je doživio tešku povredu igrajući za Slobodu. Pirić je broj 1.na golu a, rezerva će biti ili junior ili neko iskusniji ako zatreba.Čolović i Mehidić imaju mogućnost da napreduju ali moraju raditi "krvavo".A. Hodžić može biti otkrovenje u narednoj sezoni. Ako dođe još jedan pravi igrač mašala.![]()
Stomak mi se prevrće od onih tužbi i reprograma.Arkada, Zahirović, Baraković,igrači i uposlenici. I onda reprogram 3,5 miliona .Obzirom da nismo potpisali u prvom krugu pitanje je hoćemo li dobiti otplatu na deset ili manje od deset godina.Moguće da nam rata za Reprogram bude oko 50 000 km mjesečno.(otplata na 5 godina u najgoroj varijanti).Pa nakon svega 500 000 za reflektore koji će biti obavezni od sezone 2016/17.
Ja volim FK Tuzla City
a joj ljudi vi ste preozbiljni majke mi..prsnucete..i kada vam covjek kaze,i napise,ismijavate ga..a mozda je istina da se pregovara,pa ako propadne,isprozivaste...na mrtvo ime...
salimo se zezamo,budalasemo,ali niko ti vise nece ovdje napisati cistu insajdersku,ozbiljnu,....RUDARSKA je upravu ba sto posto,regulara lik...
da ce doci,hoce,ali sigurno nije dzerard,i mesi....to sto mi malo ubijamo dosadu,i zezu razbacimo,odma vako nako..
ultrastajl,molim te oprosti samo ovaj put,nemoj brisati ili banovat,ali imam jednu poruku,za ove preozbiljne,profesore,doktore,magistre jezika i knjizevnosti,pravopisa,kulture izrazavanja.....
MRSSSSSS STOKOOO.....
oovo je forum boli me kuraccccccccccc za pravopis i sta vi misliteeee ako hocete komentarisi slobodu,ako neces popusi **** mehmedaliji maku dizdaru..
harry duso,nisam na tebe mislio,ja to uopceno..

salimo se zezamo,budalasemo,ali niko ti vise nece ovdje napisati cistu insajdersku,ozbiljnu,....RUDARSKA je upravu ba sto posto,regulara lik...
da ce doci,hoce,ali sigurno nije dzerard,i mesi....to sto mi malo ubijamo dosadu,i zezu razbacimo,odma vako nako..
ultrastajl,molim te oprosti samo ovaj put,nemoj brisati ili banovat,ali imam jednu poruku,za ove preozbiljne,profesore,doktore,magistre jezika i knjizevnosti,pravopisa,kulture izrazavanja.....
MRSSSSSS STOKOOO.....
oovo je forum boli me kuraccccccccccc za pravopis i sta vi misliteeee ako hocete komentarisi slobodu,ako neces popusi **** mehmedaliji maku dizdaru..
harry duso,nisam na tebe mislio,ja to uopceno..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de nas popusti malo,sviju ti....vidis da padamo u kolektivne delirijumealeksandar_veliki je napisao/la:Bice ekstra pojacanje ovih dana, nista ne brinite...fukarezv je napisao/la:svi ovdje cekamo tebe da nam das kakvu informaciju iz klubaaleksandar_veliki je napisao/la:Ima li sta za Kisu novo?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Da li se iko sjeca onog Gobeljica sto je doso kod nas ljetos? Bio pravo dobro krilo.Postigo par golova na pripremama i nestade ko magla. Neki dan gledam na AS Srpsku ligu a on u dresu Spartaka.Usudio bih se reci da je bolji i od Bekica od ove polusezone, iako nije tesko biti bolji od njega.Kako bi nam sad on dobro sjeo 
hahahahaahsolinas je napisao/la:a joj ljudi vi ste preozbiljni majke mi..prsnucete..i kada vam covjek kaze,i napise,ismijavate ga..a mozda je istina da se pregovara,pa ako propadne,isprozivaste...na mrtvo ime...
MRSSSSSS STOKOOO.....
oovo je forum boli me kuraccccccccccc za pravopis i sta vi misliteeee ako hocete komentarisi slobodu,ako neces popusi **** mehmedaliji maku dizdaru..harry duso,nisam na tebe mislio,ja to uopceno..![]()
solinas je napisao/la:a joj ljudi vi ste preozbiljni majke mi..prsnucete..i kada vam covjek kaze,i napise,ismijavate ga..a mozda je istina da se pregovara,pa ako propadne,isprozivaste...na mrtvo ime...
MRSSSSSS STOKOOO.....
![]()
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.