FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 17 jun 2015, 18:53

Delac? :hmmmmm:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 17 jun 2015, 19:02

Hebibovic je zvijer :thumbup:
Ti si opet šampion !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jun 2015, 19:03

Sta vam je ljudi, tek prvi trening... Sudit cemo u prvoj zvanicnoj utakmici.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 19:12

Kakav je mali "amerikanac"?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2015, 19:16

Ado76 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Kakav je ovo stoper boze dragi :tokralju: :bow:
Kakav :mrgreen:
KAKAV ?????

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 17 jun 2015, 19:18

Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2015, 19:20

Sta ja stoperom. Ima jos par dana da se prijave igraci za europu ??
Pa stopera je trebalo prvog dovest.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 19:23

xbox je napisao/la:Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.
Hvala ti! Jel ti to ozbiljno u vezi BICE?!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2015, 19:28

Bilo bi mrak ako Nemanja potpise jos 2.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2015, 19:31

xbox je napisao/la:Mali Amerikanac ima po meni veliki potencijal i jak je jedan na jedan. Bekovi novi su odmah sa Duljom i ekipom pokazali brzinu al sacekat cemo zvanicnu utakmicu. Meni se Amerikanac svidja i mogao bi biti bitan igrac i nasoj ekipi u buducnosti. Mesa podvali dvije tri ono kako treba i on njega ocekujem dosta. Nemanja Bilbija bio na treningu ilu civilu sa Stojcevom i pricao sa Dinom nesto,koliko se moglo saznati da je dobio ugovor na dvije godine kod nas.
"Na današnjem treningu FK Sarajevo su se pojavili Nemanja Bilbija i Dejan Bandović, čiji ugovori neće biti produženi. Bilbija je došao pozdraviti se sa saigračima, dok je Bandović odlučio odraditi trening.

Defanzivcu Marku Mihojeviću je produžen odmor zbog reprezentativnih nastupa.

Napadač Leon Benko je također odsutan iz opravdanih razloga, ali će se uskoro pridružiti ekipi. Na prozivci se pojavio Miloš Stojčev, ali nije trenirao.

Rijad Kobiljar je na probi i pokušava zadovoljiti ukuse stručnog štaba." klix(ks).ba

Ne lozi raju da ce Memanja da produzi.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 17 jun 2015, 19:37

Jedan momak je sisao sa Istoka da se pozdravi sa svima na tartan stazi izmedju ostalog bio je Dino Nemanja i Stojcev rekao je Nemamji sta me zezas bolan ja odozgo dobacujem daj direktore Nemanji na dvije godine i smijali se. Kada se vratio na Istok jasno i glasno je rekao da je Nemanja jos dvije godine tu. Naravno nisam od raje koje loze al ovo sam cuo svojim usima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 jun 2015, 19:37

Sto Stojcev nije trenirao,jel neka povreda u pitanju.?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jun 2015, 19:41

amypitar je napisao/la:Sto Stojcev nije trenirao,jel neka povreda u pitanju.?
u pms-u(kao i veci dio sezone) pa ne moze :lol:
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2015, 19:47

xbox je napisao/la:Jedan momak je sisao sa Istoka da se pozdravi sa svima na tartan stazi izmedju ostalog bio je Dino Nemanja i Stojcev rekao je Nemamji sta me zezas bolan ja odozgo dobacujem daj direktore Nemanji na dvije godine i smijali se. Kada se vratio na Istok jasno i glasno je rekao da je Nemanja jos dvije godine tu. Naravno nisam od raje koje loze al ovo sam cuo svojim usima.
Pa bio bi to veeliki zaokret, jer je Ibraga vec rekao da je on bivsi..ako misle da im treba, neka ga ostave - nista nemam protiv :D Ako misle da im ne treba, pa-pa :D Ja ga ne bi ostavljao, ali se ja ne pitam :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 17 jun 2015, 19:49

Iskreno ni meni iz dzepa u dzep. Al kada sagledas realno moze on nama jos valjati,pokazalo se to najvise u drugom dijelu prvenstva kad smo imali bruku povredjenih u ekipi.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 17 jun 2015, 19:55

Zabrinjava me što nema Mateja. Nadam se da uprava radi punom parom kada je u pitanju njegov status u Sarajevu.
Ne smijem ni zamisliti kako bi zadnja linija izgledala u njegovom odsustvu ako uzmemo u obzir da je Bandović na izlaznim vratima, a štopera još uvijek nema.

Ipak, nadam se da će se sve posložiti u narednih par dana.

Volim te Saraj'vo !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jun 2015, 19:55

A Simon Vukcevic ? :D
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2015, 20:02

Delac bi bio veeliko pojacanje.. Stoper MORA doci.. Ono danas je bilo fino vidjeti, mada nista nam nije "otkriveno"; Hebibovic je igrao desnog beka, Baric stopera, Bekic II lijevo krilo, Dulja napadaca, Amerikanac nesto izmedju desnog i prednjeg veznog itd. Ovo je bilo cisto onako, da se malo zagriju..vidjecemo ih na prijateljskim, kad bude malo ozbiljniji protivnik. Do tada, cekamo STOPERA :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 17 jun 2015, 20:06

THEC je napisao/la:A Simon Vukcevic ? :D
Opet bomba ili....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2015, 20:12

THEC je napisao/la:A Simon Vukcevic ? :D
Dobar :thumbup: :thumbup: Odnosno bar je bio dok je igrao u Partizanu i Engleskoj kad sam ga gledao. Jako borben igrac. To nam treba.
muhamedhulk je napisao/la:Delac bi bio veeliko pojacanje.. Stoper MORA doci.. Ono danas je bilo fino vidjeti, mada nista nam nije "otkriveno"; Hebibovic je igrao desnog beka, Baric stopera, Bekic II lijevo krilo, Dulja napadaca, Amerikanac nesto izmedju desnog i prednjeg veznog itd. Ovo je bilo cisto onako, da se malo zagriju..vidjecemo ih na prijateljskim, kad bude malo ozbiljniji protivnik. Do tada, cekamo STOPERA :D
STOPER !!!!!
I jos Tatko nece igrati prvu utakmicu. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jun 2015, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Zaboljesutra i 20 gostiju.