FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U prvom Mladost, u drugom Sheriff i onda nosioci u trećem ako Bog da. Davno Osim namjestio.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
i da ovaj džeko ne izvoljeva ovoliko.
Trening u 6, javim vam poslije kakva je situacija...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ajd nek neko na pp sarne sa kim pregovaramo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Dobar bi Muhamed bio kao rezerva Kvesi
Al fazon je što u nas ima malo utakmica pa ti rezerva, osim u slučaju povrede, nije ni potrebna.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Oda od pocetka sezone isti tim i jaca klupa.Titula zagarantovana.Malo prerano ali mi pite i zrinjski ali ipak mislim da mi osvajamo.Halo na proljece smo imali najteza gostovanja jesmo li zijanili ne samo ne gubit kuci bodove od Radnika i slicnih.Dakle slavimo ja kad kazem tapija je.
Sve mirise na euforiju, od subote nas niko ne smiri, iako pojma nemam ko su potencijalne novajlije, al sve vuce na pozitivu
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Sta je ovo u koju god temu udjem euforija,na kosevu, mostaru, tuzli, kod nas, samo siroki suti i muti, bice zanimljivo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Ja nisam euforičan. Ne mogu to biti, jer smo ko narod muhanati po tom pitanju. Instant karma. Treba uvijek imat pozitivne misli ali na zemlji. 
Konacno malo i pozitivnih desavanja...naprijed ZELJO 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
nebi trebali stvarati euforiju jer to nikome nije nista dobro donijela treba se normalno ponasati ne trcati pred rudu vidi se da uprava ide u korak s Odom sto se tice pojacanja.nismo petokrakasi a ni pitari pamet u glavu.
51%--------49%
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
super je napisao/la:najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma pisi sta hoces samo se nemoj durit ko dijete ako ti neko od padobranaca baci neki glup komentar 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
A sta je pozitivno? Opet samo nagadjanja, bombe i jedan igrac u pet deka kao ovaj sto je otisao. Samo skuplji...delinjo je napisao/la:Konacno malo i pozitivnih desavanja...naprijed ZELJO
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
tebi zivota mi nema pomoci hahah svastaNeandertalac je napisao/la:A sta je pozitivno? Opet samo nagadjanja, bombe i jedan igrac u pet deka kao ovaj sto je otisao. Samo skuplji...delinjo je napisao/la:Konacno malo i pozitivnih desavanja...naprijed ZELJO
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bistrikboy
- Kontakt:
Rano je za euforiju tek smo zatvorili najvecu rupu u ekipi,sad ako dovedemo jos dvojicu da su bolja od onih sto imamo e onda moze euforija.
Daj nam West Ham!
Daj nam West Ham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
da li je stoper i napadac domaci igrac ili stranac i sta je s Brazilcima na probnom radu da li ce biti ponudjen ugovor??super je napisao/la:najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog
51%--------49%
Kako ces ga dobiti kad smo nosioci kao i oni ?bistrikboy je napisao/la:Daj nam West Ham!
I da nismo sto nam treba da odmah ispadnemo a da se raja fura da dolazi veliki klub ? Zar nije bolje da prođemo nekoga slabijeg i dobijemo vise para ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 jun 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Kajkutenjoyer, NazorUso i 47 gostiju.