Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbga ako igra krilo onda staviti gore Bekica on je kod nas postao krilo kao i Krste.uNbx je napisao/la:Ja mislim da Andjusic igra krilo...
Igraci kao sto su Stojcev, Crnov i Mesa su jako rijetko slobodni. Stojceva NIKAKO ne prodati osim ako nije kompatibilan sa vecinom igraca. Mogucnost da se potpise igrac kvaliteta Stojceva i jos da je slobodan je ravna nuli. Stojcev i Radovac su motori Sarajeva u sredini. Posebno kada Cimi odlazi.kanarinac je napisao/la:Stojcev,Alispahic dva pleya za nase uslove vrhunski igraci a neki bi dovodili tamo neke polovnjake davali im extra plate sa upitnom kvalitetom,budite ljudi ozbiljni
Ne moze a i nece Cimi djaba oticiPitar6785 je napisao/la:Znal ista mahala sta je sa gojkom. Dalice produzit sanama ako nebude naso ino angazman ili ce ko crnov da odradi jos ovu god kodnas i onda ide dzabalame.
Stoper A KLASE
Napadaca (da moze benka zamjenit kad dobije kartone ili nedaj boze povrede)
I jos dva igraca sredine terena ( koji mogu igrat na jos par pozicija) pod uslovom da gojko ode.
Delac da podpise posudbu na bar godinu jos![]()
Protic kostic smjecanin plakalo put visoko
Ja mislim da je 30 sasvim pristojan brojOrton je napisao/la:Jos 36 igraca na platnom spisku
Head je napisao/la:Novi stoper dolazi, veceras predstavljanje na prozivci. Ima iskustvo igranja u ligi prvaka i ligi petice, ima sponzorski ugovor sa Turkishom. Malo ce zonglirati onda nabiti 10-ak lopti na istok sa logom Turkisha.
Cujemo se poslije prozivka da sumiramo utiske
SVI NA PROZIVKU
![]()
![]()
![]()
![]()
Coromandel je napisao/la:seljovci na aparatima
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, r3m1 i 64 gosta.