FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 01:11

@Zip, tako je! Nakon dolaska Bekica i Hebibovica, taktika 4-3-3 se ubila za nas. Bekic a pogotov Hebibovic su jako brzi sa loptom! Dosli bih nam kao krila iako igraju bekove. Ali vazno je znaci Velkoskog i Dulju skroz naprijed gurnuti, a ne da stoje iza Benkare. Volio bih da Dzeno bar nesto slicno ovako pokusa, pravo napadacki i samo jako protiv bunkera.

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2015, 07:48

MCMXLVI je napisao/la:@Zip, tako je! Nakon dolaska Bekica i Hebibovica, taktika 4-3-3 se ubila za nas. Bekic a pogotov Hebibovic su jako brzi sa loptom! Dosli bih nam kao krila iako igraju bekove. Ali vazno je znaci Velkoskog i Dulju skroz naprijed gurnuti, a ne da stoje iza Benkare. Volio bih da Dzeno bar nesto slicno ovako pokusa, pravo napadacki i samo jako protiv bunkera.

slika
To je ta idealna formacija za nas...

Duljević bi igrao po krilu, kao i Velkoski
Meni ne smeta sto igra Krste na krliu, cak mislim da je sasvim solidan...
Licno bih volio vidjeti Stevanovica u ovakvoj formaciji, cisto zbog brzine i iskustva... A u ovoj formaciji, po krilu bi legao ko budali samar...

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 jun 2015, 07:49

Dobro jutro bordo nacio.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 jun 2015, 07:53

Zip je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:@Zip, tako je! Nakon dolaska Bekica i Hebibovica, taktika 4-3-3 se ubila za nas. Bekic a pogotov Hebibovic su jako brzi sa loptom! Dosli bih nam kao krila iako igraju bekove. Ali vazno je znaci Velkoskog i Dulju skroz naprijed gurnuti, a ne da stoje iza Benkare. Volio bih da Dzeno bar nesto slicno ovako pokusa, pravo napadacki i samo jako protiv bunkera.

slika
To je ta idealna formacija za nas...

Duljević bi igrao po krilu, kao i Velkoski
Meni ne smeta sto igra Krste na krliu, cak mislim da je sasvim solidan...
Licno bih volio vidjeti Stevanovica u ovakvoj formaciji, cisto zbog brzine i iskustva... A u ovoj formaciji, po krilu bi legao ko budali samar...

Zip@ haj na kafu :D

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2015, 08:11

Da razradimo kaku taktiku :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jun 2015, 08:26

1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 17 jun 2015, 08:51

Head je napisao/la:Amidza, daj nam ovog na posudbu :hmmmmm:

http://www.transfermarkt.com/zarko-toma ... ler/124180
I ja sam bas gledao igrace sa ovih prostora da su iz Kortrijka i naletim na njega ali nesto se slabo radi sa posudbama skroz
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jun 2015, 09:04

Jel' danas prozivka ?
ZZ

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 jun 2015, 09:05

Trening je u 17.30. otvoren je istok za raju

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jun 2015, 09:39

Kisaaaa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 jun 2015, 10:39

Znači bukvalno danima i danima grije iz neba i zemlje i danas kad je prozivka hladno vrijeme, kiša, do života ti nije :roll:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 jun 2015, 10:45

Bas super vrijeme.Kisa pala nema vise one sparine.
Kisa pada raja u sorcu gradom hoda .

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 jun 2015, 10:50

Kakav ba šorc jarane, ja sad na brzinu do mahale izletio baš u šorcu i majici kratkih rukava reko na brzinu samo da uzmem hljeb, sledio se :mrgreen:
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jun 2015, 10:52

Nadam se da cemo angazovati uz stopera i jednog brzog igraca na krilu. Liga ce biti izuzetno jaka,i sigurno da ce nam trebati veliki fond kvalitetnih igraca. Nije mi jasno kako da do sada odu samo Bandovic i Bilbija!? ocekujem otkaze Proticu,Puricu,Kosticu,Mitrevskom,Okicu pa i Baricu...svim suvisnim igracima se treba zahvaliti!
p.s.
Moja zelja je da dodju Stevanovic ili Mesanovic i Ugo Ukah. Tad bi mogao reci da imamo super dobru i jaku ekipu za domace takmicenje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2015, 11:23

Ja imam osjecaj da bi Stevanovic i zaigrao samo da momak zeli igrati u prvih 11. Sto mu naravno niko ne moze garantovati u ovakvoj konkurenciji. Neka fino potpise pa neka se izbori za prvih 11 i dokaze da je bolji od Duljevica i Hebibovica. Ugo bi bio odlican izbor. Kao i Tomasevic, Savic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2015, 11:25

Idem vala danas na istok, zazelio sam se Sarajeva i utakmica, kad vec to ne moze daj sta das..
Bahati, bahati Željkan!
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2015, 11:28

ElCartel11 je napisao/la:Nama fali 1 organizator igre! Milosa bi prodao ako imaju fine ponude, vidjeti na pripremama, da li se Alispahic vraca u formu ako ne, onda stvarno bi trebali dovesti jednog dobrog i iskusnog organizatora igre, jer bi se nam opet mogli ponavljati Drina, Mladost...
Izgleda jedini ti dijelis isto misljenje sa mnom. Stojcev i Mesa su maheri kad su u punoj formi ali zadnje proljece je bila jeza kad ni jedan nisu u elementu. Prosipamo bodove i igra nam je nikakva protiv losih ekipa. To se nece smjeti ponoviti ove sezone jer onda zaboravite titulu. MORAMO obezbjediti da uvijek imamo bar jednog organizatora u solidnoj formi.

Takodje bekovi nam trebaju biti jaki defanzivno da nam se ne omakne po jedan kao protiv Mladosti Celika itd jer ne mozes uvijek utrpati 2 pogotovo ako si jedva probio bunker i onda ga primis, pa sve ponovo. Puzi je odlican kad se ganja rezultat ali je nekad bitniji posao u odbrani.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 jun 2015, 11:54

Razloge gubljenja bodova odnosno ne postizanje golova, možemo tražiti i u tome da smo igru gradili kroz sredinu preko Cimirota, Radovca (Bilbije) i Stojčeva gdje je Miloš uvijek bio dobro čuvan a zbog opasnosti kontranapada Samir i Gojko previše defanzivni, samim tim i napad odsječen. Ono što smo sa strana pokušavali rijetko je kad urodilo plodom i to se mora promjeniti. Dovođenjem Hebibovića dobit ćemo prodornost po desnoj strani, još ako nam centaršutevi budu bolji, ihh.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2015, 12:06

Hilmo u pravu si i za napad koji jeste bivao odsjecen, ali kad su Milos i Mesa u elementu, onda ih je tesko cuvati i uvijek ce ti par puta u 90 minuta napraviti belaj ako su u formi. Nadam se da ce sada obojica pruzati ono sto objektivno mogu jer bez toga cemo imati problema a Zrinjski i Sloboda se pojacavaju.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 jun 2015, 12:08

Fino je to Hilmo objasnio.Igra nam je funkcionisala na pocetku prvenstva super.A onda su nam ljudi provalili igru,i pojacali vezni red,gdje se Stojcav dobro pazio,te je Benko ostajao osjecen.Dolaskom Hebibovica i Bekica to ce promjeniti stvari.Jos kad Alispahic uleti u formu to ce biti druga prica.
Kazu ove god.nam je bitnija titula nego ikad ,jer od TA dobijamo velike bonuse,cak vise nego od prvog kola LŠ.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, NeSamSafetee i 34 gosta.