RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 16 jun 2015, 18:44

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca :D
Zivi bili pa vidjeli :njanjanja: :njanjanja:
prvenstvo počinje 25 jula. :facepalm: joj d.ebila u savezu, kada su najveće vrućine... :oops: :x
Jesu li normalni oni :evil:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2015, 18:45

Format je napisao/la:Evo ovaj je potpisao 100% sad bilo zvanicno
Steta za nas,a za vas pojacanje
:plac: ..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 18:46

1922VFC1981 je napisao/la:
Format je napisao/la:Evo ovaj je potpisao 100% sad bilo zvanicno
Steta za nas,a za vas pojacanje
:plac: ..
e ybg... :(

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 18:55

Moram priznati da mi nije svejedno za Blagoja ,al jbg nije da nismo navikli ovako svake godine
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 18:55

transfer politika nam je gora od omladinske škole...samo kako ne znaju preogavarti, to mi neće u glavu? :roll:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2015, 18:58

Ja sam se definitvno razocarao jos jednom ali ovaj put i previse,dosta mi je da mi sijede zbog ove uprave jebne iskacu ;) ;)
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 19:00

rodjenisa je napisao/la:Moram priznati da mi nije svejedno za Blagoja ,al jbg nije da nismo navikli ovako svake godine
Samo što sada moramo tražiti igrača isltog ili sličnog profila. Da je on ostao, ostala bi nam potraga za centaforom, a ovako moramo dovesti barem 2 kvalitetna igrača ako želimo nešto više u narednoj sezoni...

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 jun 2015, 19:13

Bravo upravo, sada dolazi "pojačanje" iz Srbije koje nije odigralo dvije utakmice. Pa onda najava da se ide na mjesta koja vode u Europu :evil: :evil: :evil:
BAGRO, MRŠ VAN IZ KLUBA!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jun 2015, 20:09

I otisao Blagoja... :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 00:03

Roben nek je sa srecom. Zaduzio si nas sve borbom i zalaganjem tako da ti nemamo sta prigovorit. Ostaje zal ali idemo dalje. Forza do groba
From father to son

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 jun 2015, 09:30

ostanemo li mi u ligi dogodine bice ko da smo osvojili ligu prvaka..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 17 jun 2015, 09:48

arius je napisao/la:ostanemo li mi u ligi dogodine bice ko da smo osvojili ligu prvaka..
Pored: Mladosti (Kakanj), Rudara, Travnika, Radnika, Viteza, Drine, Slavije, Celika i Borca (objektivno 9 ekipa koje imaju gore preduslove od nas) sto bi to bilo ravno osvajanju lige prvaka? Mislim da nema potrebe za panikom. Sigurno necemo biti medju prvih sest jer ove godine jednostavno moramo stvoriti reflektore i pokriti tribinu ali da cemo ispast vala nema sanse. Sabur RAja, necemo mi nigdje iz "drustva najboljih".
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 jun 2015, 09:53

SipakUlicar1922 je napisao/la:
arius je napisao/la:ostanemo li mi u ligi dogodine bice ko da smo osvojili ligu prvaka..
Pored: Mladosti (Kakanj), Rudara, Travnika, Radnika, Viteza, Drine, Slavije, Celika i Borca (objektivno 9 ekipa koje imaju gore preduslove od nas) sto bi to bilo ravno osvajanju lige prvaka? Mislim da nema potrebe za panikom. Sigurno necemo biti medju prvih sest jer ove godine jednostavno moramo stvoriti reflektore i pokriti tribinu ali da cemo ispast vala nema sanse. Sabur RAja, necemo mi nigdje iz "drustva najboljih".
Pogodio si poentu. ;)

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 jun 2015, 11:03

celik i borac nece nigdje a od ovih 7 nek se dvojici posreci da odigraju malo bolje odosmo mi u tri materine. a panicicemo na polusezoni kad se bude trazio novi trener

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 17 jun 2015, 11:13

arius je napisao/la:

celik i borac nece nigdje a od ovih 7 nek se dvojici posreci da odigraju malo bolje odosmo mi u tri materine. a panicicemo na polusezoni kad se bude trazio novi trener
Zasto si toliko siguran da Celik i Borac nece nigdje a bojis se za nas? Raspao im se kompletan igracki kadar a dugovi ogromni. Od cega ce dovest nove igrace? Preostalim ekipama kazes moze se posrecit. Moze ali ne gledano kroz cijelu sezonu. Vazda neko od novajlija dobro krene pa opet ispadne. Sezona je duga i svaka ekipa zasluzi svoje mjesto. Postujem svacije misljenje i razumijem strah ali brate ima ih dosta gorih od nas. Niko od nas nezna kakv ce trener biti (ni Manijaci neznaju jer nije ni kod njih imao priliku da se dokaze u ulozi trenera). Bilo je i vecih nepoznanica od Dzele sa istim (nepostojecim iskustvom) pa su postali odlicni treneri. Ja cu mu suditi nakon 6-7 kola naredne sezone.
Prkosni i Ponosni od 1922

salmy

Post Postao/la salmy » 17 jun 2015, 11:28

Cernica je napisao/la:Roben nek je sa srecom. Zaduzio si nas sve borbom i zalaganjem tako da ti nemamo sta prigovorit. Ostaje zal ali idemo dalje. Forza do groba

E moj Pastrmka i ja mu zelim srecu i sve najbolje ali mislis li da su Rodjeni na neki nacin postali regrutni centar ili "filijala" sarajevskim klubovima.
Pa majku mu sve sto valja u Velezu ode za Sarajevo ili Zelju, sto u neku ruku znaci bitno je samo imati pare i sve ces redom kupiti.
Mozemo mi sad vaziti i tjesiti sami sebe, ali mi smo se odlaskom Blagoje, pa prije toga Anija i Janka raspali ko "bugarska skupstina" sto se tice igrackog kadra.
E sad je na redu legendarni trojac bez kormirala /Đelo,Mrkva i Tana/, pa da vidimo sad te madjionicare koga ce dovesti umjesto ovih gore sto su otisli.
Težak nastavak nas ocekuje i po mom misljenju ukoliko nas ne iznenade prava borba za opstanak.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jun 2015, 11:36

Ono sto se u kuloarima prica a tice se Veleza mi potpuno realno daje nadu da ce mo biti bolji u odnosu na ovu godinu.Ja ocekujem u narednih par dana da nas pojaca 2-3 igraca .Ali sacekajmo jos malo ,medutim Velez bije mnogo znacajniju bitku a tice se licence za slijedecu sezonu.Mnogi ce te biti iznenadjeni raspletom situacije,ocekujem totalnu reorganizaciju PL ,tj slaganje lige po novim -poostrenim kriterijima za nastup.Veoma je izvjesno da ce mnogi nasi klubovi u bankrot i da ih dugo necemo gledati u najjacem razredu BH fudbala.
Zadnje aktivnosti nasih ljudi ,mislim da su na fonu stvaranja uslova za daljne nesmetano bitisanje Veleza u Mostaru,jer je prijetila realna opasnost da neko vrijeme igramo domace utakmice u recimo Sarajevu.To se na svu srecu nece desiti i mislim da ce mo relativno brzo biti svjedoci konkretnih pomaka kada je nasa svetinja u pitanju
Velez ,Neretva, Stari most i RAja ostaju prepoznatljivi simboli nasega Mostara
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 17 jun 2015, 11:50

U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 jun 2015, 11:51

otorinolaringologija je napisao/la:U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju
ne pište ovdje bolan.... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 17 jun 2015, 15:42

AlemC85 je napisao/la:
otorinolaringologija je napisao/la:U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju

:lol: :lol: :lol: dobra ova, dobraaa :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.