NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2015
Cavsi se mogu nabijat nogom u guzicu zbog ovog rezultata na poluvremenu
Samo 2 razlike! Dobra odbrana Cavsa u drugoj cetvrtini.
pa baš tako....9 promašenih bacanja, 12 izugbljenih lopti, sa ovim antitalentima u igri (da ih ne nabrajam više), James i Tristan drže ovo dok moguEpidaurus je napisao/la:Cavsi se mogu nabijat nogom u guzicu zbog ovog rezultata na poluvremenu

- Nerminovic
- Kontakt:
Glavni napad Warriorsa je da Curry na sebe uzima dvojicu, pravi visak, Iguodala ili neko drugi ostaje sam, Curry asistira, ovaj suta ili ulazi pod kos...
Ako nadju lijek za to, Cavsi mogu do sedme tekme.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Cavsi ni sami neznaju kako je samo -2 jos da je Jonesu usla ona trica
nekako imam dojam da najvise gube sa losim preuzimanjem Currya pa im se stvori visak i ovi to iskoriste

nekako imam dojam da najvise gube sa losim preuzimanjem Currya pa im se stvori visak i ovi to iskoriste
Slicnim tokom utakmica ide kao prosla,opet bi Cavsi mogli ostati bez daha u poslednjoj cetvrtini i pisi propalo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
maknit Jonesa ocajan je u preuzimanjuNerminovic je napisao/la:Glavni napad Warriorsa je da Curry na sebe uzima dvojicu, pravi visak, Iguodala ili neko drugi ostaje sam, Curry asistira, ovaj suta ili ulazi pod kos...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa cilj i jeste da se Curry udvoji i dopusti visak GS.Cilj jeste da taj visak bude Iguodala i to je neminovnost kad igras protiv niske petorke,a ti imas visoke igrace.Ako te Iguodala dobije,cestitas im na tituli.S druge strane ih trebas "ubiti" svojom visinom,sto poenima ,sto skokom i CLE to manje-vise i radi.Jedini problem su ove izgubljene lopte.Bez njih,siguran sam da bi CLE imao barem +6....
JR samo jedan poen,do finala je bio odlican i taman covjek pomisli evo ga sazrio,ali na kraju veliko nista.Nadam se da ce uci u neku seriju jer nece moci James sam izdrzati
Ciji si ovo post kopirao?Nerminovic je napisao/la:Glavni napad Warriorsa je da Curry na sebe uzima dvojicu, pravi visak, Iguodala ili neko drugi ostaje sam, Curry asistira, ovaj suta ili ulazi pod kos...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I on i Shupm apsolutno isti slucaj s tim da je Shump barem koristan u odbranirudy91 je napisao/la:JR samo jedan poen,do finala je bio odlican i taman covjek pomisli evo ga sazrio,ali na kraju veliko nista.Nadam se da ce uci u neku seriju jer nece moci James sam izdrzati
- Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj se zbuniti, ovo je pure NBA analiza.Cartman je napisao/la:Ciji si ovo post kopirao?Nerminovic je napisao/la:Glavni napad Warriorsa je da Curry na sebe uzima dvojicu, pravi visak, Iguodala ili neko drugi ostaje sam, Curry asistira, ovaj suta ili ulazi pod kos...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Shumpert otac

Koliko izgubljenih lopti pa ovo je puno da su amateri mada kako pojedinci izgledaju i nisu daleko od toga 

- invincible1921
- Kontakt:
Al sta rade pojedini igraci cavsa pa ovo granici sa amaterizmom iz tekme u tekmu 

=\_1921_/=
zasto Shump uopce razmislja o ovako necemu pa i da izbori poziciju za sut ima nekuh 25% sanse da ce pogodit
Ne mozes dobiti dok je Shumpert ovakav.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
CLE sam sebe dobija,nista drugo.Takodje,James je dao sve od sebe...Nema snage i to se jasno vidi...

govedo u akciji

Sve je to fino i ima uporista u teoriji al Mozgov i Tristan nisu Marc i Randolph da lako kaznjavaju nize igrace u postu jer jednostavno nisu taj napadacki nivo. Kao ofanzivni skakaci i cutteri su dobri al u postu to nije idealno. Ove izgubljene lopte su upravo produkt ovog tipa agresivne odbrane "na loptu" koju igra Golden sa niskom petorkom Draymond Green radi nenormalno velik posao u odbrani, a i ostali idu na rana udvajanja Mozgova kad prima loptu koji ipak ima te napadacke limite (ta udvajanja su ga uostalom i izbacila iz prosle utakmice). Uglavnom, Cavsima je svakako bolje igrati na ovaj nacin nego spustati petorku i ubacivati Millera i Jonesa koji su propuh u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa cilj i jeste da se Curry udvoji i dopusti visak GS.Cilj jeste da taj visak bude Iguodala i to je neminovnost kad igras protiv niske petorke,a ti imas visoke igrace.Ako te Iguodala dobije,cestitas im na tituli.S druge strane ih trebas "ubiti" svojom visinom,sto poenima ,sto skokom i CLE to manje-vise i radi.Jedini problem su ove izgubljene lopte.Bez njih,siguran sam da bi CLE imao barem +6....
Btw zanimljivo je da Iggy u seriji ima 40,7% suta za 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.