Potpisao za Zrinjskiespresso je napisao/la:Jel sigurno Zakarić napušta vaš klub ?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ante Pinjuh se vratio na Pecaru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uprava mi nije jasna, riješava se Peke i Zakarića dovodi se Pinjuh. Po trenutnom kadru opet nećemo izborit Europu
audere est facere!
Realno smo iza klubova koji igraju evropu po igrackom kadru
Nadam se da se necemo boriti za opstanak jer 6 ekipa ispada.
Treba vratiti malog Mrsu.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
spursman je napisao/la:Uprava mi nije jasna, riješava se Peke i Zakarića dovodi se Pinjuh. Po trenutnom kadru opet nećemo izborit Europu
Troskovi ce se valjda rezati, onda je logicno da ce se njih dvojica pustiti s obzirom da su imali ponajvece place?modric je napisao/la:Realno smo iza klubova koji igraju evropu po igrackom kadru
Malcic slobodan, Kvesic slobodan, nadam se da ce barem jedan od njih dvojice na Pecaru
HRHB
HRHB
pinjuh ni vitezu nije potreban kakvo je on pojacanje
hahaha baš to. Ono je igrač kalibra buhača ili u najboljem slučaju kresingera . Ove godine se borimo za opstanak osim ako mijo ne dovede neku extra zvijer iz brazilamodric je napisao/la:pinjuh ni vitezu nije potreban kakvo je on pojacanje

Zakarića mi nije nimalo žao zbog svog (ne)zalaganja u Širokom. Peko nešto vrijedi al ne toliko da nam je krivo zbog njegovog odlaska. Sretno im !!!spursman je napisao/la:Uprava mi nije jasna, riješava se Peke i Zakarića dovodi se Pinjuh. Po trenutnom kadru opet nećemo izborit Europu
Pinjuh je prinova, nikakvo pojacanje, ulazit ce s klupe i to je to
Sto se tice Zakarica, iskreno nimalo mi nije zao, kao sto rece Britvica, nezalaganje, redovtio na pripreme dolazio sa jedno 7-8 kila viska, i jos drugih stvari, ko ga yebe
Peko gledajuci cijelu sezonu, postao je standardan tek od dolaska Bake meni se cini, kod Slavena je vecinom bio na klupi, tako da mi ni njegov odlazak nece tesko pasti
...
Nadam se da se radi na pojacanjima, realno gledajuci ovaj kadar, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, pa i Olimpic imaju bolju ekipu, ako mislimo u Europu, vrijeme je onda za pojacanja u pravom smislu te rijeci
Sto se tice Zakarica, iskreno nimalo mi nije zao, kao sto rece Britvica, nezalaganje, redovtio na pripreme dolazio sa jedno 7-8 kila viska, i jos drugih stvari, ko ga yebe
Peko gledajuci cijelu sezonu, postao je standardan tek od dolaska Bake meni se cini, kod Slavena je vecinom bio na klupi, tako da mi ni njegov odlazak nece tesko pasti
...
Nadam se da se radi na pojacanjima, realno gledajuci ovaj kadar, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, pa i Olimpic imaju bolju ekipu, ako mislimo u Europu, vrijeme je onda za pojacanja u pravom smislu te rijeci
HRHB
HRHB
Možda bi vam lakše bilo nekoga naći kada ne bi samo katolike tražili...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kvesic nije slobodan, ako mislis na Josipa.Android je napisao/la:
Malcic slobodan, Kvesic slobodan, nadam se da ce barem jedan od njih dvojice na Pecaru
FORZA ZELJO
- akisarajevo92
- Kontakt:
Misli na Marija Kvesica iz Splita.kenan_tm87 je napisao/la:Kvesic nije slobodan, ako mislis na Josipa.Android je napisao/la:
Don't believe the hype.
Ne na njega na Maria Kvesića iz Splita.
Široki nije niti počeo pripreme sigurno će dovesti par igraća.
[FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app
Postano kroz Forum SportSport.ba app
Da Jovic i Ivan Baraban kao zamjene za Peku i Zakarica
Malcic je slobodan ima ponuda iz vise klunova iz BiH .njegova je zelja Siroki.jos uvjek ga nitko iz uprave nije kontaktiro.Moja je zelja odlazak Kresingera i njegov dolazak
ljudi ne brinite ove sezone cete gledati nikad jaci siroki.za mene je ovo veliki preokret.sretan sam zbog odlaska zakarica i peke
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bordobijeli, ik0ik0, Kajkutenjoyer, rishovski, Venom, WeekendOffender i 33 gosta.