NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sanjaju o nekim angazmanima vani ....sanjaju o nekim petorkama klubovima pa vise im ostanu duzni plata ......uzmi sto ti se nudi karijera brze prodje nek sto dodje stavi klauzulu bez problema da se ode vani da klub nesmeta i fatj paru cistu sto ljudi daju svaki mjesec kakva je para na papiru ma daj igracine skontajte see
-
- Kontakt:
Pa koliko komentarisate našu temu previše se sikira te brinite se za vas i onu izbjegliću koja oče da privatizuje slobodu sve sto.je dao pozajmio je. A vi niste ni medju 10 klubova u bih. A joco je bio u zvijezdi i označen je kao promasaj
-
- Kontakt:
Glupost kaze hoce pare na ruke nece za platu nije to plata ako je plata reci koliko je mjesecno ljudi rade za 380 maraka plus doprinosi obaveze 250 maraka svakim danom po osam sati
Milan Stojanović iz FKSloga Petrovac na Mlavi Prva liga Srbije je dobar spic,a klub mu ispada u nizi rang.Mozda ne bi bilo lose dovesti ovog napadača.
To je igrač od 20.000€, a, to znam jer sam u kontaktu sa istimvatreni je napisao/la:Milan Stojanović iz FKSloga Petrovac na Mlavi Prva liga Srbije je dobar spic,a klub mu ispada u nizi rang.Mozda ne bi bilo lose dovesti ovog napadača.

-
- Kontakt:
Svi podcjenjuje te zvijezdu nije to omladinac da ovisi o jednom čovjeku zvijezdu financira više ljudi i opstina
Eto Sony,napravi posaosony_91 je napisao/la:To je igrač od 20.000€, a, to znam jer sam u kontaktu sa istimvatreni je napisao/la:Milan Stojanović iz FKSloga Petrovac na Mlavi Prva liga Srbije je dobar spic,a klub mu ispada u nizi rang.Mozda ne bi bilo lose dovesti ovog napadača.

Pa, čekam poziv iz kluba, valjda me netko 'spoji'vatreni je napisao/la:Eto Sony,napravi posaosony_91 je napisao/la:To je igrač od 20.000€, a, to znam jer sam u kontaktu sa istimvatreni je napisao/la:Milan Stojanović iz FKSloga Petrovac na Mlavi Prva liga Srbije je dobar spic,a klub mu ispada u nizi rang.Mozda ne bi bilo lose dovesti ovog napadača.

-
- Kontakt:
20 000€ ti je Zeba druze i manje pa bolje onda zebu dovest
-
- Kontakt:
Ili stevu nikolica
Super je da je trener potpisao.to je prvi dobar potez.on je dobro upoznat sa kvalitetom ovih sto su ostali i nasih juniora.to bi nam trebalo biti olaksanje u stvaranju ekipe.
Istina je da su pravi igraci skupi ali ako hocemo moramo I platiti skuplje par igraca I uci odlucno u sezonu.napadaci su prioritet tj nam trdba dva vrhunska golgetera koji ce rjesavati utakmice.ako tu zakazemo nemamo sansu za ulazak
Istina je da su pravi igraci skupi ali ako hocemo moramo I platiti skuplje par igraca I uci odlucno u sezonu.napadaci su prioritet tj nam trdba dva vrhunska golgetera koji ce rjesavati utakmice.ako tu zakazemo nemamo sansu za ulazak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
mozel mi ko reci,koliko je se dobilo kessa za ordagica,niko nista neiznosi u javnost,da nije opet neka sica,ili na 4,5 rata,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Batigol blizu si!
da li onaj iznos ide u minus ili u plusreddragon001 je napisao/la:Batigol blizu si!
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Ordagic je poslovna tajna
Evo Malčić slobodan, kako bi na dobro došao 

rate, donacija i procenatcrvenobijeli je napisao/la:mozel mi ko reci,koliko je se dobilo kessa za ordagica,niko nista neiznosi u javnost,da nije opet neka sica,ili na 4,5 rata,,,,
& $ ?
Donacija?klma1 je napisao/la:rate, donacija i procenatcrvenobijeli je napisao/la:mozel mi ko reci,koliko je se dobilo kessa za ordagica,niko nista neiznosi u javnost,da nije opet neka sica,ili na 4,5 rata,,,,
Bubregzmaj348 je napisao/la:Donacija?klma1 je napisao/la:rate, donacija i procenatcrvenobijeli je napisao/la:mozel mi ko reci,koliko je se dobilo kessa za ordagica,niko nista neiznosi u javnost,da nije opet neka sica,ili na 4,5 rata,,,,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.