Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Copa America-Chile 2015
Dva čista gola poništiše Chileu 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pa mogu osvojiti oba. Ionako im je konkurencija talasika tamo 3-4 solidne repke.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ovaj mogu tesko osvojiti a u Gold Cupu im je jedino prijetnja Amerika i mozda Kostarika a i onako u historiji tog takmicenja su samo Meksiko i Amerika osvajali i jednom Kanada al eto ipak im je vise stalo do tog takmicenja.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Bravo Meksikanci.Kako gotivna ekipa.Opet Fabian nije dobio sansu.Valjda zaigra protiv Ekvadora.
Sutra Argentina-Urugvaj
Sutra Argentina-Urugvaj
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- IlCapitano
- Kontakt:
Zaslužio je Chile pobjedu, ovaj drugi gol je 100% regularan, ali poništiše ga. Onaj prvi je u najmanju ruku dvojben, teško je bez onih linija odrediti.
Bit će uzbudljivo zadnje kolo u ovoj grupi.
Bit će uzbudljivo zadnje kolo u ovoj grupi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ma dobili green card od CONMEBOLa , da igraju Copa Americu zajedno sa Jamajkom...fazon ala Izrael koji igra pod UEFOM, samo što je kod ovih trajni green cardSteveHeighway je napisao/la:Kad se igra gold cup? Sto mexico jednostavno ne posalje najjace igrace na oba takmicenja? I kako to da mogu igrati oba takmicenja?
dobra tekma
Kontam neću gledat biće dosadne tekme i propustim dvije najbolje izgleda
@SiamoNoi šalji večeras poslije ponoći Hudsona da pratimo
Ne moraš ni večeras. Bit će jednosmjerna ulica.Rajaz je napisao/la:Kontam neću gledat biće dosadne tekme i propustim dvije najbolje izgleda![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek nisam jediniRajaz je napisao/la:Kontam neću gledat biće dosadne tekme i propustim dvije najbolje izgleda![]()
Boliviju sam gledao do 3:0 i zaspao a ujutro se syebao kad sam vidio 3:2 i 3:3, zaplakao malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@messilla igraj X večeras
- L'Avvocato
- Kontakt:
SteveHeighway je napisao/la:Slazem se,nema konkurenciju u dajvanju. Prvi dajver copa americe i lazni ratnik.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- SteveHeighway
- Kontakt:
Bolje da si postavio gif sinocnjeg dajvanja.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ma kakvi.Rajaz je napisao/la:@messilla igraj X večeras

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
DogovorenoRajaz je napisao/la:Kontam neću gledat biće dosadne tekme i propustim dvije najbolje izgleda![]()
Sinoć bio mrtav umoran i otišao spavat nakon što je Meksiko za 2-1 zabio.Večeras nema šanse,prati se sve do kraja.
Otelo
Izbori
[youtube] [/youtube]
Ja sam odmah pomislio na to sta da sam Tata Martino, kako bih reagovao nakon gledanja ovog klipa?
Kako biste vi reagovali?
EDIT: Ako ima neko od moderatora, nek koriguje link, ne snalazim se bas najbolje na mobitelu
Ja sam odmah pomislio na to sta da sam Tata Martino, kako bih reagovao nakon gledanja ovog klipa?
Kako biste vi reagovali?
EDIT: Ako ima neko od moderatora, nek koriguje link, ne snalazim se bas najbolje na mobitelu
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 16 jun 2015, 18:09, ukupno mijenjano 3 puta.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Moze samo sutit jer Staljin upravlja svime 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
bas sam i ja to kont'o, krajnje neugodna situacija, ali nema drugog izbora nego da se okrene na drugu stranu i pravi se da nista nije ni vidio ni cuo, sigurno je prevelik rizik rijesiti se daleko najboljeg i jednog o najboljih igraca u ekipi to bi mu bio definitivni krajGefufna je napisao/la:[youtube] [/youtube]
Ja sam odmah pomislio na to sta da sam Tata Martino, kako bih reagovao nakon gledanja ovog klipa?![]()
Kako biste vi reagovali?
Pošto Boliviju i Ekvador nisam gledao, ispratio sam tek nešto malo drugog dijela i vidio opsadu Ekvadoraca (uključujući i onaj topovski šut i pogodak), ne mogu nešto posebno reći o navedenim ekipama. S druge strane, Čile i Meksiko su odigrali utakmicu za pamćenje, izuzetno kvalitetna predstava oba tima. Domaćin turnira je bio bolji i zaslužio pobjedu, ali ih je faktor sreće u kombinaciji sa sumnjivim odlukama sudija udaljio od iste.
Čileanci objektivno gledano igraju najljepši fudbal i nabrijani su samo tako. Domaća publika, usađeni mentalitet, timska igra uz moto "svi za jednog, jedan za sve", kao i niz kvalitetnih individualaca im donosi apsolutnu nadmoć nad protivnicima, barem za sada. Sampaoli odlično koristi sve što ima, ali prostora za napredak, posebno kada je u pitanju igra u odbrani i pred 16 metara, bez sumnje ima. Prva dva gola Meksikanaca nisu nastala kao plod neke uigrane akcije, već su direktno uzrokovana lošom odbranom Čilea. Treći gol je već bio posljedica majstorske asistencije. Vidal igra u životnoj formi, nezaustavljiv je, radijus kretanja mu je nevjerovatan, a to je vrlo bitno za cijeli tim. Sanchez je također jako dobar, ali može on mnogo bolje i jednostavnije u završnici. Ostatak uigranog tima koji čine Vargas, Isla, Medel, Jara, Valdivia i ostali se savršeno dobro poznaje, što timu donosi dodatnu sigurnost i lakše sprovođenje u djelo Jorgeovih zamisli. Ići će daleko, u to nema sumnje, ali će dosta toga zavisiti od faktora sreće (i u odbrani i u napadu) i njihovog za sada neupitnog motiva.
Što se tiče Meksika, zapanjujuće je kako su se spasili poraza u ovom susretu, uprkos činjenici da igraju s rezervnim sastavom i bez prevelike želje da nešto naprave na Copi. Sigurno da najveće priznanje treba odati Miguelu Herreri, koji još jednom pokazuje da je strašan stručnjak i da zaslužuje pažnju javnosti.
Čileanci objektivno gledano igraju najljepši fudbal i nabrijani su samo tako. Domaća publika, usađeni mentalitet, timska igra uz moto "svi za jednog, jedan za sve", kao i niz kvalitetnih individualaca im donosi apsolutnu nadmoć nad protivnicima, barem za sada. Sampaoli odlično koristi sve što ima, ali prostora za napredak, posebno kada je u pitanju igra u odbrani i pred 16 metara, bez sumnje ima. Prva dva gola Meksikanaca nisu nastala kao plod neke uigrane akcije, već su direktno uzrokovana lošom odbranom Čilea. Treći gol je već bio posljedica majstorske asistencije. Vidal igra u životnoj formi, nezaustavljiv je, radijus kretanja mu je nevjerovatan, a to je vrlo bitno za cijeli tim. Sanchez je također jako dobar, ali može on mnogo bolje i jednostavnije u završnici. Ostatak uigranog tima koji čine Vargas, Isla, Medel, Jara, Valdivia i ostali se savršeno dobro poznaje, što timu donosi dodatnu sigurnost i lakše sprovođenje u djelo Jorgeovih zamisli. Ići će daleko, u to nema sumnje, ali će dosta toga zavisiti od faktora sreće (i u odbrani i u napadu) i njihovog za sada neupitnog motiva.
Što se tiče Meksika, zapanjujuće je kako su se spasili poraza u ovom susretu, uprkos činjenici da igraju s rezervnim sastavom i bez prevelike želje da nešto naprave na Copi. Sigurno da najveće priznanje treba odati Miguelu Herreri, koji još jednom pokazuje da je strašan stručnjak i da zaslužuje pažnju javnosti.
Mogući sastavi.

Paragvaj - Jamajka

Paragvaj - Jamajka

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma kakav je ovo sastav Jamajke.
Jedina prava Jamajka je ona iz '98.
Frank Sinkler, Gardner koji se poslije toga prodao u Bolton, i nikad iz njega nije otišao.
Gudison i ostala bagra. Kako su ih Batistuta i Ortega nafilovali tada. 
Jedina prava Jamajka je ona iz '98.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.