RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 15 jun 2015, 21:34

Brato znas da je moja svaka kad je ozbiljna izvagana na digitalnoj vagi prije objavljivanja :salut:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 jun 2015, 21:38

Cernica je napisao/la:Cao raja evo me nakon 7 dana odsustva :) prijavi me onaj šonjo što voza taksijem romine po tuzli. Valjda kod njih normalno šmekat,ono npr osmeka radnog kolegu na poslu da bi ga šef pomilovao po glavi. Neznam brato ovdje se živi gospodski život nego yebo brnjoze iz mramora kalesije i živinica dolaze bolji dani za naš klub. Odmah cu napisati da mi ne šaljete pp šta i kako gdje ko kada znaci molim vas. Sve ce se samo kazati i poruciti dusmanima da nema smrti ovom starcu. Evo ja odmah vadim tuki pa stanite u red. Jeste li mislili ode Velež u qurac :urnebes: :urnebes: zabijat cemo vam ga duboko žestoko i jako bolno. Znaci jos jednom bez ikakvih pp. Nije zayebancija sekunde bit ce sve u dure. Nemate raja razloga za brigu. Sve vas livo strmkapa :salut:
A sta reci nako ovako trijumfalnog povratka :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Dobro nam se vratio i abd jos dobrih vijesti da nam doneses
Mostar u srcu Velez do groba :njanjanja: :njanjanja:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 15 jun 2015, 22:21

Cernica je napisao/la:Brato znas da je moja svaka kad je ozbiljna izvagana na digitalnoj vagi prije objavljivanja :salut:
Jel bazdarena brato :)
Vec bi trebala uprava pustiti nove godisnje karte dok je raja iz dijaspore na godisnjem.

rodjenisa
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 15 jun 2015, 22:36

rodjenizavjecnost je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Brato znas da je moja svaka kad je ozbiljna izvagana na digitalnoj vagi prije objavljivanja :salut:
Jel bazdarena brato :)
Vec bi trebala uprava pustiti nove godisnje karte dok je raja iz dijaspore na godisnjem.
Okano ,radi se vjeruj bratu.
Velez ce biti sve drugo ce proci :kafa:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jun 2015, 01:58

Cernica je napisao/la:Cao raja evo me nakon 7 dana odsustva :) prijavi me onaj šonjo što voza taksijem romine po tuzli. Valjda kod njih normalno šmekat,ono npr osmeka radnog kolegu na poslu da bi ga šef pomilovao po glavi. Neznam brato ovdje se živi gospodski život nego yebo brnjoze iz mramora kalesije i živinica dolaze bolji dani za naš klub. Odmah cu napisati da mi ne šaljete pp šta i kako gdje ko kada znaci molim vas. Sve ce se samo kazati i poruciti dusmanima da nema smrti ovom starcu. Evo ja odmah vadim tuki pa stanite u red. Jeste li mislili ode Velež u qurac :urnebes: :urnebes: zabijat cemo vam ga duboko žestoko i jako bolno. Znaci jos jednom bez ikakvih pp. Nije zayebancija sekunde bit ce sve u dure. Nemate raja razloga za brigu. Sve vas livo strmkapa :salut:
Nisam nesto aktivan na temi al kada sam tu upratim sta napises. nabili su nas u par ulica uzeli nam puno toga al i da nas je samo jedan sokak ne bi nam mogli nista. NJima je to sve X faktor il kvantna fizika. Neki drugi zakoni . Dovoljno mi je sto si ovo napisao detalji me i ne interesuju . Znam da se nece ostvariti veliki procenat od planiranog al isto tako znam da se neko borii da je nekom stalom , uvijek ima neko tko ce se pobrinuti da se ova nas vatra nikada ne ugasi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 16 jun 2015, 05:46

Pozdrav svima, opet sam sa vama nako duze pauze. Razveo sam se od zene, previse me kontrolisala, te Radovane gdje si bio, te Radovane kad ces kuci, te jel to gledas onu u minicu, te vidila sam da joj gledas si_se, te znam da me varas, ma dok jedan dan nisam ekplodirao i zatjerao to i poslao u tri pi_cke mater_ine koga si ti dosla handrit majke me moje ko da sam neki seljak.

Bice sve u redu, samo da vam napisem da vas volim sve majke mi moje. Jedino se od Veleza necu nikad razvesti.

Tako je Druze Pastrmka, nema smrt nasem starcu, Mostar u Srcu, Velez do Groba!

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 16 jun 2015, 05:49

Ako se samo spremim ovo ljeto, samo trebamo doci na jednu probu kod tog Dzele novog trenera da me vidi kako napadam i zabijam, ma igrao bih u prvih 11 krsta mi moga. Zna li iko ovdje licno Dzelu il Mrkvu il Tanu? Netreba mi stela majke mi moje, samo da mi je doci na jedan trening, svima bih pokazao kako se zabija pod precku majke mi moje.

Mostar u Srcu Velez do Groba!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 11:19

Raduju tvoje rijeći. :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 jun 2015, 13:22

buraz samo da ti čestitam na povratku i poručim ti da vape za tobom na temi pl prepucavanja :mrgreen: prelistaj malo temu i sve će ti se samo kazati, ja mislim da ti se štucalo u banovićima ovih dana kol'ko su te spominjali :D
1946

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 17:10

Ma druže otišao makro na sedam dana pa kujice malo podivljale. Sada je sve u dure podjelio sam sinoc nekoliko pljuski :urnebes: :urnebes:

Pozz i za tebe bordo tebra :thumbup: :wave:
PS Sta sam im uradio sinoc poceli pisat da su bili jedne godine protiv Sarajeva na sjeveru koševa :urnebes: :urnebes: :rol: Seljadija zatucana :urnebes: :urnebes:
From father to son

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 jun 2015, 17:23

Da hoće više otići ovaj Škahić, tačno su mi se on i njegov menadžer popeli na neku stvar :evil: :evil: :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2015, 17:27

Crvena1981Armija je napisao/la:Da hoće više otići ovaj Škahić, tačno su mi se on i njegov menadžer popeli na neku stvar :evil: :evil: :evil:
Jasta a pogotovo jos sto ovi iz tuzle naginju da dodje..Ima 3 mjeseca napisali Skahic gotova stvar pa ga sad i ne spominju,frajer ko da je Ramos stvarno ne znam sto se tolika frka digla :think:
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 17:55

Crvena1981Armija je napisao/la:Da hoće više otići ovaj Škahić, tačno su mi se on i njegov menadžer popeli na neku stvar :evil: :evil: :evil:
Diže mu cijenu...Ma ima naš mali Mahinić, koji je napredovao, pored toga, to je i naše dijete....postaviti Škahiću ultimatum, imaš toliko vremena da se odlučiš, a ne da on ucjenjuje klub. Ionako nam je odbrana ostala na okupu...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 18:04

Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca :D
Zivi bili pa vidjeli :njanjanja: :njanjanja:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 18:17

rodjenisa je napisao/la:Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca :D
Zivi bili pa vidjeli :njanjanja: :njanjanja:
prvenstvo počinje 25 jula. :facepalm: joj d.ebila u savezu, kada su najveće vrućine... :oops: :x

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 jun 2015, 18:38

Raja kakav je blagojevic ovaj? Hvala
Zeljeznicar! 1921 !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 18:39

Format je napisao/la:Raja kakav je blagojevic ovaj? Hvala
Majstor

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 jun 2015, 18:40

Ma ne treba nam bas majstor posto je zadnji vezni ,mozel malo detaljnije? Heh
Zeljeznicar! 1921 !

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 jun 2015, 18:42

Format je napisao/la:Ma ne treba nam bas majstor posto je zadnji vezni ,mozel malo detaljnije? Heh
Klasicni playmaker :) ali po mojim saznanjima Đurić vama dolazi. :wave:
#musvdg

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 jun 2015, 18:43

Evo ovaj je potpisao 100% sad bilo zvanicno
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.