FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da istina ovo u sportu za ovog Harmony Ikande meni izgleda dobro, ali vidicemo.
Mosa RajvoSa
Za ovog malog Hasanovica sto je potpisao za Zeljeznicar kazu da je navijac Sarajeva, isao po utakmicama. Iz Ilijasa je. Pokusavao je svim silama da dodje do Ibrakovica ne bi li ga kako ubacio u nasu akademiju ali Ibrakovic nije imao sluha...
1946
Ja vas pojedince fakat ne razumijem, pises "ocekivali smo da ce Sarajevo dovesti neka zvucna imena" a nakon toga "Stevanovica bi doveo ili Mesanovica" jesu ti zvucna imena krilo kojem karijera samo propada koji je umislio da je zvijezda i napadacu koji nije pokazao skoro nista u klubu kao sto je Osijek koji mu je vrhunac karijere.bosnas_ je napisao/la:svi smo mi ocekivali da ce Sarajevo dovesti neka zvucna imena,ali toga nazalost nema i pitanje je da li ce biti. Sa ovim igracima sto imamo,nismo uopste favoriti u domacoj ligi,iako po kvaliteti vjerovatno imamo najjaci tim u ligi,ali daleko od toga da cemo lako doci do trofeja... ne znam,ocekivao sam iskreno vise,ali sta je tu je. gdje smo bili prije par godina i ovo je extra! Stevanovica bi doveo ili Mesanovica,a zahvalio se Puricu i Okicu,i jos par igraca... bas me interesuje kakvog cemo stopera dovesti,ako bude kvaliteta Bekica,onda.. nije da nemamo pare i da ne mozemo platiti Saida,Subica,Ibricica,ali jednostavno nemamo ambicije u Evropi i to je to,nasim se ne daju velike pare za domacu ligu..opet je potcjenjujemo,a znamo kako smo prosli u proljetnom dijelu,kad smo umalo ostali bez Evrope...
Zvucna imena su Jajalo,Benko,Delac,Velkoski itd. ali takvim igracima ova liga je zadnja na listi. Nama pare nisu problem, problem je kvalitet lige i svakom igracu ce nasa liga biti zadnja opcija. I takvi igraci ce kao i do sada potpisivati pred sami kraj prelaznog roka ako im propadne transfer u neku jacu ligu, tuzno ali istina.
Ti si opet šampion !
Jedne sezone kup, druge titula i sada nadam se dupla... To je realno. Nije realno očekivati zvučna imena. Ekipa se gradi godinama. Nama je najvažnije uhvatiti kontinuitet i biti najbolji u BIH. Liga će nam ionako drastično skočiti sa kvalitetom za godinu-dvije i tada se možemo nadati nekom rezultatu u Evropi.
Vi što pišete protiv Stevanovića i Zahirovića samo ću reći da nemate veze o fudbalu... Oni kakvi god da su za 6 mjeseci igranja kod nas bi postali top igrači i prodali bi se za fine pare. Ali eto ne treba nama Stevanović, imamo mi Okića, Purića itd...
I eto ne valja nam Zahirovič, ali Ordagić bi bio nama Vieira, najbolji vezni poslije rata itd...
Vi što pišete protiv Stevanovića i Zahirovića samo ću reći da nemate veze o fudbalu... Oni kakvi god da su za 6 mjeseci igranja kod nas bi postali top igrači i prodali bi se za fine pare. Ali eto ne treba nama Stevanović, imamo mi Okića, Purića itd...
I eto ne valja nam Zahirovič, ali Ordagić bi bio nama Vieira, najbolji vezni poslije rata itd...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za sada je odradjen sasvim solidan posaoTETRAPAK je napisao/la:
Ocekivao sam i ja vise od prelaznog roka,

A ja sam ubjedjen da ce se do kraja roka dovesti jos neko "ime". Previse je sad ocekivati to, svi su okrenuti "necemu boljem, ka zapadu" i sl.
FORZA MARŠAL !!!
jeste iz Ilijasa je poznajem momka licno,isao po tekmama Sarajeva.jednom sam ga pitao kako to nosis dres malenih a navijas za Sarajevo on mi na to jbg pokusao sam da dodjem u Sarajevo al nemam nikog da me pogura, ako on laze lazem i jaHead je napisao/la:Za ovog malog Hasanovica sto je potpisao za Zeljeznicar kazu da je navijac Sarajeva, isao po utakmicama. Iz Ilijasa je. Pokusavao je svim silama da dodje do Ibrakovica ne bi li ga kako ubacio u nasu akademiju ali Ibrakovic nije imao sluha...
PS: ajde juli pozelio sam tekme mog Sarajeva

Nek ide mali trbuhom za kruhom, ne osporavam ga sekunde.kikk je napisao/la:jeste iz Ilijasa je poznajem momka licno,isao po tekmama Sarajeva.jednom sam ga pitao kako to nosis dres malenih a navijas za Sarajevo on mi na to jbg pokusao sam da dodjem u Sarajevo al nemam nikog da me pogura, ako on laze lazem i jaHead je napisao/la:Za ovog malog Hasanovica sto je potpisao za Zeljeznicar kazu da je navijac Sarajeva, isao po utakmicama. Iz Ilijasa je. Pokusavao je svim silama da dodje do Ibrakovica ne bi li ga kako ubacio u nasu akademiju ali Ibrakovic nije imao sluha...
PS: ajde juli pozelio sam tekme mog Sarajeva![]()
![]()

1946
Head je napisao/la:Nek ide mali trbuhom za kruhom, ne osporavam ga sekunde.kikk je napisao/la:jeste iz Ilijasa je poznajem momka licno,isao po tekmama Sarajeva.jednom sam ga pitao kako to nosis dres malenih a navijas za Sarajevo on mi na to jbg pokusao sam da dodjem u Sarajevo al nemam nikog da me pogura, ako on laze lazem i jaHead je napisao/la:Za ovog malog Hasanovica sto je potpisao za Zeljeznicar kazu da je navijac Sarajeva, isao po utakmicama. Iz Ilijasa je. Pokusavao je svim silama da dodje do Ibrakovica ne bi li ga kako ubacio u nasu akademiju ali Ibrakovic nije imao sluha...
PS: ajde juli pozelio sam tekme mog Sarajeva![]()
![]()
ne osporavam ga ni ja ali mali je beton fizicka sprema mu je na zavidnom nivou
Ja ih znam jos dvojicu koji su ludi za Sarajevom, nisu se mogli progurat u akademiju i presli kod kona nazalost zeljni igre, igraju omladinsku PL.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mi smo tek prosli nekakvu stabilizaciju kluba,a vremenom ce stanje u klubu ici nabolje u svim segmentima,pa ce sve vise biti profesionalizma,a manje balkanizma.
Bar se ja nadam...
Bar se ja nadam...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma meni je truhlo nesto u toj nasoj akademiji da me ****! Cuj treba neko da ga pogura? Pa nismo korumpirani ko savez majka mu stara, zar ne trebaju najtalentiranija djecca da su tu, bez obzira jesu ili nisu imucni? Zar im klub ne bi trebao sve obezbjedit?
Cuo sam i prije od dosta ljudi da ti treneri u akademiji uzimaju lovu da bi ti dijete igralo.. Nisam vjerovao, ni sada ne vjerujem al ako je istina duboko sam razocaran!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cuo sam i prije od dosta ljudi da ti treneri u akademiji uzimaju lovu da bi ti dijete igralo.. Nisam vjerovao, ni sada ne vjerujem al ako je istina duboko sam razocaran!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
bar se nadati da smo krenuli tim putem ka profesionalizmuzagorski je napisao/la:Mi smo tek prosli nekakvu stabilizaciju kluba,a vremenom ce stanje u klubu ici nabolje u svim segmentima,pa ce sve vise biti profesionalizma,a manje balkanizma.
Bar se ja nadam...
Nazalost, jos uvijek su stele na snazi. Vjerovatno se to smanjilo u nekoj mjeri, ali ih jos uvijek ima...FrancescoTotti je napisao/la:Ma meni je truhlo nesto u toj nasoj akademiji da me ****! Cuj treba neko da ga pogura? Pa nismo korumpirani ko savez majka mu stara, zar ne trebaju najtalentiranija djecca da su tu, bez obzira jesu ili nisu imucni? Zar im klub ne bi trebao sve obezbjedit?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Imate prevelika očekivanja, strpljenja malo ljudi, vremenom će sve doći na svoje, ne ide ništa preko noći pogotovo ne tako velike stvari.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- molotovljev
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
potpis, ....ga vise i Stevanovic, neko bi pomislio da je lik osvojio Zlatnu loptu. Neko zvucan, Stevanovic hahahhahsimon je napisao/la:Ja vas pojedince fakat ne razumijem, pises "ocekivali smo da ce Sarajevo dovesti neka zvucna imena" a nakon toga "Stevanovica bi doveo ili Mesanovica" jesu ti zvucna imena krilo kojem karijera samo propada koji je umislio da je zvijezda i napadacu koji nije pokazao skoro nista u klubu kao sto je Osijek koji mu je vrhunac karijere.bosnas_ je napisao/la:svi smo mi ocekivali da ce Sarajevo dovesti neka zvucna imena,ali toga nazalost nema i pitanje je da li ce biti. Sa ovim igracima sto imamo,nismo uopste favoriti u domacoj ligi,iako po kvaliteti vjerovatno imamo najjaci tim u ligi,ali daleko od toga da cemo lako doci do trofeja... ne znam,ocekivao sam iskreno vise,ali sta je tu je. gdje smo bili prije par godina i ovo je extra! Stevanovica bi doveo ili Mesanovica,a zahvalio se Puricu i Okicu,i jos par igraca... bas me interesuje kakvog cemo stopera dovesti,ako bude kvaliteta Bekica,onda.. nije da nemamo pare i da ne mozemo platiti Saida,Subica,Ibricica,ali jednostavno nemamo ambicije u Evropi i to je to,nasim se ne daju velike pare za domacu ligu..opet je potcjenjujemo,a znamo kako smo prosli u proljetnom dijelu,kad smo umalo ostali bez Evrope...
Zvucna imena su Jajalo,Benko,Delac,Velkoski itd. ali takvim igracima ova liga je zadnja na listi. Nama pare nisu problem, problem je kvalitet lige i svakom igracu ce nasa liga biti zadnja opcija. I takvi igraci ce kao i do sada potpisivati pred sami kraj prelaznog roka ako im propadne transfer u neku jacu ligu, tuzno ali istina.
- molotovljev
da se ogradim u početku; znate već da nemam običaj dijeliti insajderske informacije, ali u ovom slučaju vidim priliku
da malo zakuham na forumu, u skladu sa nickom jbg.
da malo zakuham na forumu, u skladu sa nickom jbg.

F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Reci jbg dzigara 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
iii imal te insajderske
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, dime, Google Adsense [Bot], Kabinet1987, Kaunas, laznokrilo, Lokomotifa, riki46, Tracy3McGrady, Varijantas8, zagorski i 154 gosta.