FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno ne razumijem kad raja hoce evropsko Sarajevo a istovremeno prizeljkuje i nekakve Stevanovice, Zahirovice, Mesanovice... nije vise 2011 da se pojacavamo s igracima iz 3e Madjarske, otpadom iz Osijeka. Eto, prodat cemo Cimirota u HSV/Basel a onda ga zamijeniti rezervistom iz Bochuma 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ja ne razumijem kad je neko nezadovoljan što mu klub trenutno ne može u grupnu fazu LP ili EL, a pritom je taj isti klub prije par godina bio pred stečajem.Kenozoik je napisao/la:Stvarno ne razumijem kad raja hoce evropsko Sarajevo a istovremeno prizeljkuje i nekakve Stevanovice, Zahirovice, Mesanovice... nije vise 2011 da se pojacavamo s igracima iz 3e Madjarske, otpadom iz Osijeka. Eto, prodat cemo Cimirota u HSV/Basel a onda ga zamijeniti rezervistom iz Bochuma
1946
Nek si otiso da ti ime maknem iz potpisa,saraj materi po FB sada ko sto si i do sada na svaku imao javni komentar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1) igraci za prvih 11Kenozoik je napisao/la:Stvarno ne razumijem kad raja hoce evropsko Sarajevo a istovremeno prizeljkuje i nekakve Stevanovice, Zahirovice, Mesanovice... nije vise 2011 da se pojacavamo s igracima iz 3e Madjarske, otpadom iz Osijeka. Eto, prodat cemo Cimirota u HSV/Basel a onda ga zamijeniti rezervistom iz Bochuma
2) iskusni igraci da popune tim
3) mladi potencijali za buducnost
Treba nam SVE to. Sarajevo nema para da ima 20 odlicnih igraca.
@Suki

Sto se tice zamjene za Cimirota tu je po meni najbolji Velkovski. Imam dobra iskustva sa Krstom.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja ga samo čekam na Koševu ako pređe u neki drugi klub iz PL. Šta nam je puta živce hebavao i opet ima obraza srat svako malo po fb
1946
Mesanovic ce mislim u Zrinju ili Olimpic, jedino to mi je logicno s obzirom da Husaric na fb pise da ga Ibrak nece a da ce potpisati za jedan tim koji igra evropu, zeljo svakako nema para za njega
Pyro is not a crime !
Zakaric nije opcija kao ni Mesanovic. Krila nas ne zanimaju ovaj prelazni rok. Eventualno da nesto zvucno ispadne.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
"Voli Ibrak pjane,ne voli On prave igrače buraz,hehe"THEC je napisao/la:Mesanovic ce mislim u Zrinju ili Olimpic, jedino to mi je logicno s obzirom da Husaric na fb pise da ga Ibrak nece a da ce potpisati za jedan tim koji igra evropu, zeljo svakako nema para za njega

E kakav klaun, da Bog da nijednog igrača njegovog nemali u bližoj budućnosti

1946
Cudi me da nije Bilbiji menadzer koliko se vrti po fb-u.
Ma ja bih Okica prodao izmedju ostalog i zbog Husarica, jednostavno se rijesiti njegovih igraca i zavrsiti sa njim za sva vremena
Pyro is not a crime !
Mrcho je napisao/la:Ja znam da se niko nece sloziti samnom i da ce vecina pomisliti da sam lud, da veze nemam sta pricam, da se ne razumijem u fudbal i da mi je "kriket" primarni sport u zivotu, ali ja bi ako je dosla ponuda za Benku od 500k eura kako je neko naveo unazad par dana (inace ne vjerujem insajderima)oda bi ga prodao definitivno...

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jun 2015, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogo ubavo devojceEvolution87 je napisao/la:uNbx je napisao/la:Da vidimo mladuEvolution87 je napisao/la:Vjerio se Krste
sonja

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nigerijci iz Avaza, Harmony Ikande i Sani Emmanuel ovaj drugi u sezoni 2010-2011 odabran za najboljeg igraca svjetskog prvenstva do 17 godina.
[youtube][/youtube]Skojevski je napisao/la:Nigerijci iz Avaza, Harmony Ikande i Sani Emmanuel ovaj drugi u sezoni 2010-2011 odabran za najboljeg igraca svjetskog prvenstva do 17 godina.
[youtube][/youtube]

1946
oboje nisu losi, ponudjeni su Sarajevu a Ibraka ih nece ??
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jak sut, brz, dobar tehnicar, sta ce nam vise, Ibrace reaguj 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Pričao sam malo prije sa Husarićem,Mešanović je izmedju Sarajeva i Zrinjskog ,Mešanović nije nešto za Sarajevo zbog Uščuplića što je pijanica i što pije s pojedinim igračima na Ilidzi i što mu Ibraković nameće neke igrače da igraju .
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ali i dalje je u dilemi jer mozda kapne koja stoja vise pa onda moze i takvo Sarajevo 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ma nemoj...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.