zizu1991 je napisao/la:Tačno da je šteta. No ono što se dešava trenutno je izričito njegova volja. Dok se ne nađe neki igrač koji može primirisati njegovim igračkim kvalitetama u reprezentaciji, ostaje nam da ga gledamo u prvih 11 i bez utakmica u nogama. Što reprezentacija trpi, druga stvar. Mada, jedan igrač ne može nositi reprezentaciju. Iako bih njegovu ulogu nekoć poredio sa Ibrahimovićevom u švedskoj reprezentaciji.
Sada se kod nas javljaju neki novi momci, ali njegova zadnja riječ u reprezentaciji je još uvijek jako daleko.
Ne stavljam to u kontekst repke, govorim iskljucivo o njemu, a to sto bi i repka hajrovala od njegovog transfera u klub gdje bi imao zacementirano mjesto u prvih 11 je dodatni plus.
Saurman je napisao/la:Stadioni u Italiji su poluprazni svaki igrač koji nešto vrijedi ide iz Italije.
Ekipe iz Engleske nigdje se vidit u kljucnim fazama Champions League, a ni u Europa League. Vec nekoliko godina. Svaki igrac koji nesto valja hoce da bjezi iz tog precjenjenog smeca od lige.
Istina imaju slabe rezultate zadnjih sezona al' i dalje su liga u top 2.Za Edina najbolje da eventualno pređe u Liverpool.
ZgemboAdislic je napisao/la:
I šta bi ova slika trebalo da predstavlja.? Džeko voli pare ili šta, ako je tako pokaži mi onog koji ne voli.
Mesa zovi Mahmotivica ja ti zivotom garantujem da je trenutno bolji napadac od Dzeke. Daj momku sansu Dzeku stavi na klupu jer je tu i navikao.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Cepi1981 je napisao/la:Mesa zovi Mahmotivica ja ti zivotom garantujem da je trenutno bolji napadac od Dzeke. Daj momku sansu Dzeku stavi na klupu jer je tu i navikao.
Cepi1981 je napisao/la:Mesa zovi Mahmotivica ja ti zivotom garantujem da je trenutno bolji napadac od Dzeke. Daj momku sansu Dzeku stavi na klupu jer je tu i navikao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Saurman je napisao/la:Za Džeku je najbolje da ostane u Engleskoj ili eventualno da ode u Njemačku.Raspadnute klubove poput Milana,Intera kao i Rome treba zaobići.Nije mu valjda gušt da igra pred 5000 gledalaca.
Ako mu je veci gust sjedit na klupi pred 50 000, da Bog da uvijek sjedio
Kad ti Lacijal kaze da su Roma,Milan i Inter raspadnuti klubovi ahaha.
Pa Roma ove sezone imala najbolji prosjek u ligi a to je 45 hiljada po tekmi tako da i u Rimu je posjeta ko na tekmama odvratnog Man Sitija.
Da dodje u Romu,Inter ili Milan izdomonirao bi ligom al eto ako mu je gust da sjedi u Sitiju nek sjedi ko ga yebe.Ako do sad nije uzeo para nije niko.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Saurman je napisao/la:Za Džeku je najbolje da ostane u Engleskoj ili eventualno da ode u Njemačku.Raspadnute klubove poput Milana,Intera kao i Rome treba zaobići.Nije mu valjda gušt da igra pred 5000 gledalaca.
Ako mu je veci gust sjedit na klupi pred 50 000, da Bog da uvijek sjedio
Kad ti Lacijal kaze da su Roma,Milan i Inter raspadnuti klubovi ahaha.
Pa Roma ove sezone imala najbolji prosjek u ligi a to je 45 hiljada po tekmi tako da i u Rimu je posjeta ko na tekmama odvratnog Man Sitija.
Da dodje u Romu,Inter ili Milan izdomonirao bi ligom al eto ako mu je gust da sjedi u Sitiju nek sjedi ko ga yebe.Ako do sad nije uzeo para nije niko.
Koliko Roma može smo vidjeli u Evropi, ladno prima 7 komada na sred Olimpica.A kad smo kod Citya međusobni duel je pokazao gdje je Roma a gdje City.Nisu mogli dobiti Engleze koji su u prošloj sezoni bili teški odron.
Kad smo kod prosjeka gledalaca Roma je i tu u podređenom položaju u odnosu na City.
Rimljani imaju prosjek 40 000 što je nekih 49% rasprodanih ulaznica dok City ima prosjek 45 000 tj 95% prodanih ulaznica.Porediti posjetu u Engleskoj i Italiji je nebo i zemlja.
Roma, Inter i AC Mlan se dizu sljedecih sezona. Da su sad Wolfsburgi, Bayeri neki giganti za ove klubove neznam bas. Juventus je sa svojim uspjehom polako vraca Serie A tamo gdje pripada. Sto se tice rasprodanih tribina tu jesu Njemaci u prednosti. **** ga uvjek imaju rasprodano i kada su svi klubovi osim Bayerna ispadali u prvom krugu lige prvaka i tada su imali. A u Italiji zele kvalitet. Ako je Roma imala prosle sezone 40.000 gledalaca prosjecno ( u derbijima vise ). Ako napadnu prvo mjesto i ligu prvaka ove sezone taj broj ce samo rasti i rasti.
Sto se tice Citya. Pregazit ce ih Chelsea opet a najvjerovatnije i United ako potpisu sve igrace. Borit ce se sa Arsenalom za to cetvrto mjesto i opet nece nista napraviti u ligi prvaka kao i svake sezone dosada. Super kepec Aguero ce opet **** kao sto sam i govorio prije mjesecima i tacno to se je na kraju i desilo protiv Barcelone. A Dzeko ce te utakmice svakako odgledati sa klupe.
Ajax je napisao/la:Roma, Inter i AC Mlan se dizu sljedecih sezona.
Jedino što se diže je kosa na glavi simpatizerma ovih klubova ne zna se ko je gori.Inter dovodi polovnjake, Milan kreće u novu eru sa Mihajlovićem a Roma tapka u mjestu.