@IlCapitano
auuu lego bi ti martial samo tako, al imas i onog belgijanca michya trebo bi dobar biti

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
http://fmbosnia.tk/fm-15-instalacija/grobar1099 je napisao/la:Moze li mi neko reci kako da skinem FM15, nisam igrao 2 godine i opet mi se vratila zelja za vodjene nekog kluba
Hvala punoBayern@heart je napisao/la:http://fmbosnia.tk/fm-15-instalacija/grobar1099 je napisao/la:Moze li mi neko reci kako da skinem FM15, nisam igrao 2 godine i opet mi se vratila zelja za vodjene nekog kluba
Sve tu imas veznao za download i instalaciju igre. Uživaj igra je odlična
ma ne lige druže već nacije. Znači označim lige koje hoću i idem next, onda dole desno ima ono database size, idem na advanced i označavam nacije iz kojih hoću igrače da imam u igri. Tu mi neke stvari nisu bile jasne, ali skontao sam konačno.ceze je napisao/la:Nisam siguran da sam te shvatio, ali jesi li označio bh ligu kao playable ?
Vodiš, recimo, Romu i hoćeš da dovedeš nekoga iz naš lige ?
Onda ti treba i naša liga biti playable da bi mogao pronaći igrača, a što veća database veći broj igrača.
Ponavljam, nisam siguran da sam te shvatio.
Teško ti je to, ja ti otprilike mogu reći Memija, Hadžiahmetović i Bajić iz Želje, Duljević, Radovac i Cimirot iz Sarajeva, Aćimović također se razvije u odličnog igrača... Vjerujem da recimo iz Čelika vrijede Bureković i Gojković ukoliko im daješ priliku da igraju vjerovatno će se razviti...zeljo123 je napisao/la:Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?
Unaprijed veliko hvala
Luka jovic iz srbije se razvije u wc igracazeljo123 je napisao/la:Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?
Unaprijed veliko hvala
Evo i ja tražim. Imam na macbooku FM neki stariji, radi, ali ništa novo ne mogu da nađem na internetu. Volio bih FM 15. Neko mi je s foruma slao link, skinuo, ali kao da nije MAC verzija, nisam uspio da instaliram... Očajan sam!paolomontero je napisao/la:Da li bi neko znao, postoji li za MAC verzija FM-a da se download, ali da radi ? Hvala
Istina,za male pare ga dovedeš...dečko kasnije kida,obavezno ga dovedi.Također Andrija Živković ubija na desnom krilu,sa našim igračima nisam imao iskustva pa ne znam.Od hrvata odlični su Halil,Pjaca i Čorić.xaves je napisao/la:Luka jovic iz srbije se razvije u wc igracazeljo123 je napisao/la:Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?
Unaprijed veliko hvala
Sent from my ST26i using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.