Football Manager 2015

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Football Manager 2015

Post Postao/la JoseMourinho » 12 jun 2015, 01:40

eh što se mog leedsa tice, uglavnom kreče se od sezone 15/16, sredjeno je sve da je ok, ispadaju iz shipa ko treba, chelsea ga je osvojio, isto tako championship smo sredili perfektno
slikaslika
eh uzelo se leeds kao poyet :mrgreen: i ovaj sastav imamo
slika
naravno bit će prodaja, čistka velika, tako da smo napravili i shiortlistu i sad idemo probrat šta ćemo dovest :mrgreen:
slikaslika

@IlCapitano
auuu lego bi ti martial samo tako, al imas i onog belgijanca michya trebo bi dobar biti :thumbup:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 jun 2015, 15:42

Završila se i prva kompletna sezona sa Marsejom.

Prvenstvo se manje više uzelo bez problema. Blanc napustio PSG na početku sezone pa su doveli invalida Garciu koji ih je potpuno sjebao.

slika

Domaći kup također bez većih problema.

slika

U Ligi Prvaka i na moje iznenađenje izlazimo kao pobjednici grupe:

slika

A onda uz malo sreće u ždrijebu i osvajamo na penale protiv Juventusa:

slika

Igrači koji su pokidali sezonu:

Doria | Imbula | Thauvin | Payet | Ocampos | Gignac
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 16 jun 2015, 13:26

Moze li mi neko reci kako da skinem FM15, nisam igrao 2 godine i opet mi se vratila zelja za vodjene nekog kluba :D
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 jun 2015, 13:31

grobar1099 je napisao/la:Moze li mi neko reci kako da skinem FM15, nisam igrao 2 godine i opet mi se vratila zelja za vodjene nekog kluba :D
http://fmbosnia.tk/fm-15-instalacija/
Sve tu imas veznao za download i instalaciju igre. Uživaj igra je odlična

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 16 jun 2015, 13:53

Bayern@heart je napisao/la:
grobar1099 je napisao/la:Moze li mi neko reci kako da skinem FM15, nisam igrao 2 godine i opet mi se vratila zelja za vodjene nekog kluba :D
http://fmbosnia.tk/fm-15-instalacija/
Sve tu imas veznao za download i instalaciju igre. Uživaj igra je odlična
Hvala puno :thumbup:
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jun 2015, 20:24

Ako bih skinuo i instalirao sta ja znam neke lijeve lige (Tahiti, Fiji, Vanautu i sl) da li bih mogao onda izboriti nakon nekog vremena i plasman u AFC Champions league a ne u Oceanian CL ?

Jer klubovi iz Australije su u Oceaniji a igraju u Azijiskoj ligi prvaka :hmmmmm:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 16 jun 2015, 22:56

FMBosnia ponovo radi. Pozivamo Vas da nas posjetite, registrujete i podržite (www.fmbosnia.net).

Naši planovi su ogromni a veliki deo posla odradiće se već i pre izlaska naše omiljene igre.

Odmah i da Vas pozovem da postanete deo našeg tima. Kao nagradu imaćete obezbeđen FM 16 u OFFLINE mode dve nedelje pre izlaska igre + ako stvarno se budete pridržavali rada i budete ozbiljni dobijate i PES u OFFLINE. To možete učiniti na linku koji ću Vam ostaviti ispod ovog reda. Obiman posao će se odraditi pa se traži popriličan broj članova tima (ali ovo uglavnom važi za tekstopisce). Prijaviti se možete za tekstopisce, grafičare i urednike.

http://fmbosnia.net/index.php/topic,7.msg552.html#new

Planira se poprilično održavanje raznih turnira sa međunarodnim akcentom. U toku su pripreme za prvi međunarodni turnir u čast povratka FMBosnia. 10 tak foruma iz isto toliko država je reklo da će učestvovati i ako svi oni se i prijave + očekujemo i još neke biće to ogroman turnir. Po izlasku FM 16 održavaće se redovni nokaut turniri gde će učestvovati i stranci. Kada izađe FM 16 krenuće i redovna BH Telecom OnLine PL. Pored OnLine održavaće se i redovna OffLine takmičenja.

TXT Team

Dosta toga se planira. Opisi klubova, liga, igrača, taktika i raznih tutorijala. Radi se non stop od oktobra pa do decembra.

GFX Team

Grafički deo će u principu biti završen jako brzo po izlasku menadžera. Imamo i saradnju sa Serbian FM od danas gde će njihov admin držati časove za rad u PS za izradu dresova, grbova, slika igrača. Odradiće se po planu i programu inače - slike igrača BH lige, grbovi (oko 100 za BH lige), dresovi, background i adboard pack, skinovi sa motivima Želje, Sarajeva i drugih BH klubova kao i zvaničan Skin foruma. Možda i još nešto...

EDITOR WORK

Oko ovoga zvanično nemamo tim ali u saradnji sa SFM i njihovim moderatorom (Slobom) te Edinom (koji ovde non stop postuje) biće odrađene ponovo sve lige naše BIH! Biće izbačen i mediapack sa BH medijima.

Dođite, registrujte se, podržite nas!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2015, 02:21

Prije početka igre sa određenom ekipom kada hoću da izaberem nacije da mi se u igri poveća broj igrača, napravim taj neki database i snimim ga, ali kad ga loadujem ne dešava se ništa. Recimo izaberem da u igri imam bh igrače, ubacim ih u taj database, međutim kad počnem igrati, bh igrača nema nigdje, kao da ih nisam stavio u database. Nadam se da shvatate šta hoću da kažem.
Ovo ne kontam nikako. Debili svake godine prave neke debilne izmjene, treba mi mjesec igranja samo da sve to pohvatam. :facepalm:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jun 2015, 10:15

Nisam siguran da sam te shvatio, ali jesi li označio bh ligu kao playable ?

Vodiš, recimo, Romu i hoćeš da dovedeš nekoga iz naš lige ?
Onda ti treba i naša liga biti playable da bi mogao pronaći igrača, a što veća database veći broj igrača.

Ponavljam, nisam siguran da sam te shvatio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljo123
Kontakt:

Post Postao/la zeljo123 » 19 jun 2015, 21:54

Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?

Unaprijed veliko hvala

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2015, 23:26

ceze je napisao/la:Nisam siguran da sam te shvatio, ali jesi li označio bh ligu kao playable ?

Vodiš, recimo, Romu i hoćeš da dovedeš nekoga iz naš lige ?
Onda ti treba i naša liga biti playable da bi mogao pronaći igrača, a što veća database veći broj igrača.

Ponavljam, nisam siguran da sam te shvatio.
ma ne lige druže već nacije. Znači označim lige koje hoću i idem next, onda dole desno ima ono database size, idem na advanced i označavam nacije iz kojih hoću igrače da imam u igri. Tu mi neke stvari nisu bile jasne, ali skontao sam konačno. :idea:
Hvala ti u svakom slučaju. :)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jun 2015, 23:30

zeljo123 je napisao/la:Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?

Unaprijed veliko hvala
Teško ti je to, ja ti otprilike mogu reći Memija, Hadžiahmetović i Bajić iz Želje, Duljević, Radovac i Cimirot iz Sarajeva, Aćimović također se razvije u odličnog igrača... Vjerujem da recimo iz Čelika vrijede Bureković i Gojković ukoliko im daješ priliku da igraju vjerovatno će se razviti...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 jun 2015, 23:32

Da li bi neko znao, postoji li za MAC verzija FM-a da se download, ali da radi ? Hvala
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

xaves
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2015

Post Postao/la xaves » 20 jun 2015, 01:24

zeljo123 je napisao/la:Pozdrav. Moze li neko da mi napiše najbolje i najtalentovanije igrače u BH PL na FM 2015? Ako nije problem i talente iz Srbije, Hrvatske, CG i ostalih ex-YU država ?

Unaprijed veliko hvala
Luka jovic iz srbije se razvije u wc igraca

Sent from my ST26i using Tapatalk

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jun 2015, 01:29

paolomontero je napisao/la:Da li bi neko znao, postoji li za MAC verzija FM-a da se download, ali da radi ? Hvala
Evo i ja tražim. Imam na macbooku FM neki stariji, radi, ali ništa novo ne mogu da nađem na internetu. Volio bih FM 15. Neko mi je s foruma slao link, skinuo, ali kao da nije MAC verzija, nisam uspio da instaliram... Očajan sam!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 20 jun 2015, 01:32

Za nadati se da ce neko javiti da zna za link :-) ma i ja dugo trazim,ali nista
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Baboon
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2015

Post Postao/la Baboon » 20 jun 2015, 01:36

xaves je napisao/la:

Unaprijed veliko hvala
Luka jovic iz srbije se razvije u wc igraca

Sent from my ST26i using Tapatalk
Istina,za male pare ga dovedeš...dečko kasnije kida,obavezno ga dovedi.Također Andrija Živković ubija na desnom krilu,sa našim igračima nisam imao iskustva pa ne znam.Od hrvata odlični su Halil,Pjaca i Čorić.

Ja igram uporedno sa RB Leipzigom i Salzburgom...Kramarića sam dove u Leipzig,mašina od igrača.
it's football day

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jun 2015, 15:13

Ima za Mac na torrentu.
1946

zeljo123
Kontakt:

Post Postao/la zeljo123 » 20 jun 2015, 15:53

Imam još jedno pitanje :D
Ako kupim igricu preko Steam-a na jednom racunaru, da li ću tu igru moći igrati preko svog naloga na nekom drugom??? (sad sam kući, ali kad odem od kuće zbog fakultetskih obaveza mogu li tu igru igrati na drugom kompu)v???

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 20 jun 2015, 16:24

Da. Logiras se samo na taj steam i to je to.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.