bagrcavi je napisao/la:Ma ozbiljan biznis, 'ta će granap
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Čekaj, nisam u toku. Tito ili Vip? Il je ono treće?CashMan je napisao/la:Kawhi je napisao/la:@Dex što mene ne zoveš na kafu? kuknjava
Ja mislim da sam ja jedina osoba na svijetu koja se bolesna napije, onda pojede ćevape i na kraju popijem čaj da kao ozdravim. Što je najgore i sutra ću 100% ovako minus ćevapi.
Ti dođi gdje trebaš od 14-16
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Very Important Person, svaki dan u ta doba...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Happy birthday, evo dao ti Cashman fenomenalan poklon 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Neću ništa da obećavam. Izradio sam za subotu. Ako ustanem do 12 dolazim. Zato idem sad u krevet. Ako dođem pitaću nekog za tvoje ime i prezime koje ne bih da spominjem ovom prilikom. Predstaviću ti se kao Kawhi naravno.CashMan je napisao/la:Very Important Person, svaki dan u ta doba...
Valjda mislimo na isti VIP na Obali.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo pitaš mr. konobara
i mislimo na isti 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Čudi me kako mu nisi skeniro profil, da mu facu zapamtiš, da ne moraš pitat okolo 
Yebemti Laplasa, i sve što je dokazo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kako kad ne znam nikog s ovog foruma niti imam ih na fb, osim Najde i Insidera, još par frendova kojim znam nikoveDex je napisao/la:Čudi me kako mu nisi skeniro profil, da mu facu zapamtiš, da ne moraš pitat okolo
Mislio sam na Kawhia, ne na tebe, evo ti request sadCashMan je napisao/la:Kako kad ne znam nikog s ovog foruma niti imam ih na fb, osim Najde i Insidera, još par frendova kojim znam nikoveDex je napisao/la:Čudi me kako mu nisi skeniro profil, da mu facu zapamtiš, da ne moraš pitat okolo
Kucam ti ime, izbacuje mi imenjakinju tvoju, naravno kad a dodamo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne zamjeri, tompus me zapao večerasDex je napisao/la:Mislio sam na Kawhia, ne na tebe, evo ti request sadCashMan je napisao/la:Kako kad ne znam nikog s ovog foruma niti imam ih na fb, osim Najde i Insidera, još par frendova kojim znam nikoveDex je napisao/la:Čudi me kako mu nisi skeniro profil, da mu facu zapamtiš, da ne moraš pitat okolo
Kucam ti ime, izbacuje mi imenjakinju tvoju, naravno kad a dodamo
[youtube][/youtube]

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
Nerminovic
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ružnog osjećaja. Začepilo mi se uho, nije skroz ali ne čujem baš najbolje. Kad je tišina nemam osjećaj da je začepljeno je li neko progovorio ili ja sam osjetim da jest. Jest da sam bio prehlađen, curio nos, može biti da je od tog'. Samo molim Boga da me ne zaboli. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako mozes haj u bolnicu, zna to pravo biti zajebano.
Jer otkako si ti, otkako si otisla, zivot mi je super
Zivot mi je birtijaaaa
Jer otkako si ti, otkako si otisla, zivot mi je super
Zivot mi je birtijaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Morat ću otići ako ne prođe, ne smijem ovako ući u Ramazan. Neće otac imat vremena da me odveze. Kažu da je zub najgori, ali meni je uho. Kad zaboli utrne cijela glava 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zasto je zakljucana tema Sezonski poslovi 
Bez obzira jos nije kasno.