FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ево $ ? $ $ ? " " на ¥ " " / - &.
http://zeljo.inashost.biz/
$ " тај ? " $, ? ето $ опет $. ? ? $ " $ на & а не ' - $ " " $ ', ? $ ? " за & Download Helper
http://www.downloadhelper.net/
$ $ за $ " врста $ ? са нета.
А за ?, $ ' $ онај ? $ " ". ? се $, " % " & ", ? се $ $ $ " " $ са ? " " %," ' $ " ? за ".
Е $ $ ? је овај % $ " " & " $ " " ?,то - не ', ? по ' % $ " се " $ је " ? за &, а не за /.
" ' $ $ се " " расправа & овог, " ' ово " ", јер је ? ?, а % је ? ? је. $ - се у & / "...
http://zeljo.inashost.biz/
$ " тај ? " $, ? ето $ опет $. ? ? $ " $ на & а не ' - $ " " $ ', ? $ ? " за & Download Helper
http://www.downloadhelper.net/
$ $ за $ " врста $ ? са нета.
А за ?, $ ' $ онај ? $ " ". ? се $, " % " & ", ? се $ $ $ " " $ са ? " " %," ' $ " ? за ".
Е $ $ ? је овај % $ " " & " $ " " ?,то - не ', ? по ' % $ " се " $ је " ? за &, а не за /.
" ' $ $ се " " расправа & овог, " ' ово " ", јер је ? ?, а % је ? ? је. $ - се у & / "...
"" ПУТ ""
- slani grad
- Kontakt:
Strumph_tm87 je napisao/la:Vidim neki se ibrete sto je Glavas rekao da ce Sloboda uzeti Borac. Ja kada sam pravio kalkulacije prije nekoliko kola racunao sam da ni Zeljo ni Borac nece boda uzeti. To je bilo kad sam vidio kako su pitare slomili. Tamo nema igre, tamo je tuca i valjanje po terenu. Mozda ce vam ovo glupo zvucati al ja imam osjecaj da je Zeljo "namjerno" primio go na pocetku da bi se ovi prestali tuci, pa da u zadnjih pola sata napadnemo i damo im go za konacnih 1:1. Napali jesmo i imali tri 100% prilike al lopta nije htjela u gol. Gore Barca nebi bod uzela.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Znate sta mene zanima,zanima me zasto Malbasic daje intervjue poslije utakmica,evo ovo mu je vec drugi ili treci put?Sta je sa Maricem,je l ga sramota stalno ponavljati istu pricu i stati pred ljude?
Treci put castimo
Ma čovjek umislio da su svi protiv njega
, a on vrhunski stručnjak, pa mu iz poniženja da daje izjave ovim novinarima poltronima 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Bas me zanima,kad jedva pobjedimo Travnik,kakav ce onda izgovor biti...Bice,"bolji smo bili,zasluzeno smo pobijedili,Travnik se pokazao kao veoma uigrana ekipa..." Cuj Travnik uigrana ekipa.VB 1987 je napisao/la:Ma čovjek umislio da su svi protiv njega, a on vrhunski stručnjak, pa mu iz poniženja da daje izjave ovim novinarima poltronima
Treci put castimo
Hvala.А за ?, $ ' $ онај ? $ " ". ? се $, " % " & ", ? се $ $ $ " " $ са ? " " %," ' $ " ? за ".
Prva u Banjaluci,Kup....
-
- Kontakt:
kako znas ? jel sa ovog foruma ili si negdje procitao, posto je izvlacenje trebalo da pocne tek u 12Schlager je napisao/la:Prva u Banjaluci,Kup....
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
vidim sad i ja na ss.ba, ne znam bolje bi bilo obrnuto ali sta je tu je.borcev_navijac je napisao/la:kako znas ? jel sa ovog foruma ili si negdje procitao, posto je izvlacenje trebalo da pocne tek u 12Schlager je napisao/la:Prva u Banjaluci,Kup....
valjda ce obe biti na tv
TREĆI PUT ČASTIMO !
jes nas nece da uzmemo titulu u Banja luci ovako cemo obadve morati primati u Sarajevuborcev_navijac je napisao/la:vidim sad i ja na ss.ba, ne znam bolje bi bilo obrnuto ali sta je tu je.borcev_navijac je napisao/la:kako znas ? jel sa ovog foruma ili si negdje procitao, posto je izvlacenje trebalo da pocne tek u 12Schlager je napisao/la:Prva u Banjaluci,Kup....
valjda ce obe biti na tv
- ibrakadabra
- Kontakt:
U sarajevu mozete primiti samo 4 komada,kako na grbavici tako na koševu.
Evo...
.Piše: A. Beganović
Petak, 23.04.10. 12:27.
U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine danas je voljom žrijeba odlučeno da se prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara igra u Banja Luci.
Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem se sastaju Borac i Željezničar igraće se 5. maja u Banja Luci.
Revanš susret na kojem će i pasti odluka o pobjedniku najmasovnijeg takmičenja igraće se 14 dana kasnije, odnosno 19. maja na Grbavici
-
- Kontakt:
nije problem koliko cemo mi primiti, bitno je da smo mi u sarajevu dosad dali 2 vise nego vi u banjaluci vi u banjaluci 0 golovaibrakadabra je napisao/la:U sarajevu mozete primiti samo 4 komada,kako na grbavici tako na koševu.

Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 23 apr 2010, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
To će biti dva fina meča.
Nek pobjedi Bolji.
Nadam se samo da će Željo zabit barem jedan u banja luci, jer ako bude 0. Smatram da bi Borac bio u psihološkoj prednosti.
Mislim da sam realan.
Nek pobjedi Bolji.
Nadam se samo da će Željo zabit barem jedan u banja luci, jer ako bude 0. Smatram da bi Borac bio u psihološkoj prednosti.
Mislim da sam realan.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
ma ne znam, sta bi ti rekao, ne moze se ruzultast finala kupa predvidjeti, ni rasplet. Ja se nadam sportskom nadmetanju cak sam ubjedjen da ce tako biti na obe utakmice, pravoj fudbalskoj atmosferi, i mi i vi obezbjedili evropu, a ovo oko titula u jednom i drugom takmicenju su SLATKE MUKEAYAN je napisao/la:To će biti dva fina meča.
Nek pobjedi Bolji.
Mislim da sam realan.

nema tu favorita , mada ce dosta toga zavisiti od prve utakmice u Banjaluci. od tog kako ona zavrsi zavisice ne samo rezultat nego i ukupno kako ce to izgledati u sarajevu na grbavici. Jer ako mi pobjedimo sa dva razlike npr, onda bi se maric sasvim sugurno zabunkerisao na grbavici a to bi unistilo ljepotu utakmice, ali to je igra na rezultat sta da radis

TREĆI PUT ČASTIMO !
na ove 2 utakmice ocekujem jedno 25 hiljada navijaca
najmanje 
bice pravi spektakl!

bice pravi spektakl!
- Simpatizer
- Kontakt:
Previse mracis.EastStand je napisao/la:" / $ &...
' ? & - " & " на " & " ? " " / ?.

Dobro je sto igramo prvu u BL. Daj da mi to dobijemo pa neka Zeljo ganja rezultat! Bilo bi mi muka da tamo izgubimo npr. 3-1 pa da onda kalkulisemo kada treba da zabijemo prvi, kada drugi i slicne gluposti.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
racunas 12000 gradski i 13000 grbavicablablabla je napisao/la:na ove 2 utakmice ocekujem jedno 25 hiljada navijacanajmanje
bice pravi spektakl!

TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja bi volio da gledamo penale na Grbavici 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.