Da vidite jucer @bagrcavi u kafani sa 4 trebe sjedi, steta sto sam ja bio sam u prolazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
otaj radDex je napisao/la:Mona se može kupit rečenicom :"Imam bradu."CashMan je napisao/la:Dolazi Monolog za koji dan, ali da vam kažem, jadna vam majka kako će da pljušte banovi

nije ba, admin je drugi insan skroz.legenda reala je napisao/la:ne moraEvolution87 je napisao/la:Ma mora biti, nema sanse da nijelegenda reala je napisao/la:Evolution
nije tačno,![]()
Bega=admin=aco
Nisu, ja sam dobar s @acom, ali s @adminom ni naopako.Evolution87 je napisao/la: Jedino sto znam da je admin = aleksandar_veliki
Nikad nismo ni sumnjali u njegaBosniacum Lilium je napisao/la:
Da vidite jucer @bagrcavi u kafani sa 4 trebe sjedi, steta sto sam ja bio sam u prolazu
Zna momčiluk znanjeBosniacum Lilium je napisao/la:
.
hodža je napisao/la: Zna momčiluk znanjenije ko legenda
hilmo je napisao/la:Ma @legenda samo @ustipku taj rad
Sad se u Goraždu prvo mlada dovede kući jedno mjesec, dva da se testira, pa se onda vodi matičaru. Takav trend došoBosniacum Lilium je napisao/la:Legenda nista ne prepusta slucaju. Zgrabi jednu i odmah je vodi u dzamiju na serijatsko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ni legenda je neće. Čovjek bolju našo.hilmo je napisao/la:Ma @legenda samo @ustipku taj rad![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:hodža je napisao/la: Zna momčiluk znanjenije ko legenda
joj hodža da te ne znam pa hajde
E sad si gotov, i onako te je uzela na zub..bagrcavi je napisao/la:Ni legenda je neće. Čovjek bolju našo.hilmo je napisao/la:Ma @legenda samo @ustipku taj rad![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Nisu, Cashman je dobar covjek.bulbasor je napisao/la:Da li su CashMan i Monolog jedan te isti forumas, tj moderator?
neki danhodža je napisao/la: šta je ?![]()
kad si ti 4 vod'o ko Grbavica ?![]()
p.s. kakva goraždanka ima u mostaru na faksui otkud dole ?
legenda reala je napisao/la:
neki dan![]()
reci mi koja pa da ti kažem hhaha
Ah' jesam se nasekirohilmo je napisao/la:E sad si gotov, i onako te je uzela na zub..bagrcavi je napisao/la:Ni legenda je neće. Čovjek bolju našo.hilmo je napisao/la:Ma @legenda samo @ustipku taj rad![]()
![]()
![]()