Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sveti je napisao/la:Kompleks bla bla bla kompleksi niža vrijednost
Ovaj dio je okay.Sveti je napisao/la:Pogledajte samo copor, kako su prosli u finale, zaratili su sa pola foruma, njihov tim je preko noci krema, pa se traze postovi stari po godinu Dana u kojima se vrijedjao juve, samo da bi se nasladjivalo i reklo "evo ti ga sad, vidi gdje je juve", a to je nista drugo do...
Sveti je napisao/la:Kompleksaši kompleksi
Sveti je napisao/la:Kompleksi nego sta, svako ko tvrdi suprotno je corav ili lazov, ili oboje. Pa yebote otkad ste osvojili trofeje medju igracima barcelone prozivanja igraca reala ne jenjavajuSportski rivalitet je jedno, a seljacko vrijedjanje je drugo i naravno nista drugo do kompleks nize vrijednosti. Pogledajte samo copor, kako su prosli u finale, zaratili su sa pola foruma, njihov tim je preko noci krema, pa se traze postovi stari po godinu Dana u kojima se vrijedjao juve, samo da bi se nasladjivalo i reklo "evo ti ga sad, vidi gdje je juve", a to je nista drugo do... Znate vec sta, i sami ste takvi, kad se samo sjetim da je makas citirao moj post od prosle godine
Da ne govorim o cinjenici da ste na rezervnoj temi reala nabili 100+ stranica
Ovo je, recimo to, daleko od istine. Kada bi se zaista tražili ti postovi - to bi bilo nešto zaista brutalno, šta se je sve pisalo. Čopor je u većem dijelu ispao džentlmen, kao što i stille Juve nalaže, je li, a mogao je i trebao da bude bahat.Sveti je napisao/la:Pogledajte samo copor, kako su prosli u finale, zaratili su sa pola foruma, njihov tim je preko noci krema, pa se traze postovi stari po godinu Dana u kojima se vrijedjao juve, samo da bi se nasladjivalo i reklo "evo ti ga sad, vidi gdje je juve", a to je nista drugo do...
Dzoni je napisao/la:Real Madrid 32
Messi,Rivaldo,Ronaldinho,Romario i jarani 23
fola neki galaktikosiRajaz je napisao/la:![]()
Pickin dim,Real ima 10.Rajaz je napisao/la:Ima i ova
[img]https://pbs.twimg.com/media/CG2ZYZQWwAEs3ao.jpg:large[/img]
I naravno neizostavna
[img]https://pbs.twimg.com/media/CG9VTfTVAAEARUi.jpg:large[/img]
Leo veličanstveni
otkako je liga prvaka zapravo liga prvaka barca je to takmicenje izdominirala , mislim da je bolje biti najbolja ekipa zadnjih 20-25godina nego se diciti pobjedama 50ih i 60ih nad rapidom , partizanom , nicom i slicnim ekipama sa platnenom loptomSveti je napisao/la:mislim da je ovoj djeci džaba pričat da se fudbal ne igra samo u zadnjoj deceniji, pošto vidim sve slike se temelje na godini 2005 i unazad
Mislim da vam plaho ne znači to što se fudbal ne igra samo u zadnjoj deceniji. Ovako možete samo pjeniti što ste rođeni u vrijeme najboljeg igrača u historiji ove igre, a on ne igra za Rejal.Sveti je napisao/la:mislim da je ovoj djeci džaba pričat da se fudbal ne igra samo u zadnjoj deceniji, pošto vidim sve slike se temelje na godini 2005 i unazad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.