Imala je momka 98 godište, sad ne znam hoćel toliko starijemessilla je napisao/la:hodža je napisao/la:Ako će biti E. hoću
@hodža
Čuj izrada plana, svaki put mi zaboravi javit
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imala je momka 98 godište, sad ne znam hoćel toliko starijemessilla je napisao/la:hodža je napisao/la:Ako će biti E. hoću
Dex je napisao/la:
@hodža
Momčiluko, imaš neki problem ?messilla je napisao/la:hodža je napisao/la:Ako će biti E. hoću
Imam, izgleda s tobom.hodža je napisao/la:Momčiluko, imaš neki problem ?
Pobijte se s legendom, hoće i on, ja ne moram birathodža je napisao/la:Dex je napisao/la:
@hodža
Nemoj da ignorišeš drugi dio posta![]()
Ne laži, zadnji put ti nisam javio, a i bilo je za očekivati da nema šanse da dođem u 10, 11...kad ste već bili. A bila je dostojna zamjena u vidu Redsice![]()
Momčiluko, imaš neki problem ?messilla je napisao/la:hodža je napisao/la:Ako će biti E. hoću
ja se ne bavim timlegenda reala je napisao/la:Najda
ko mi kaže
Najda je napisao/la:ja se ne bavim timlegenda reala je napisao/la:Najda
ko mi kaže
Čisto da vidite kako je meni na 10394 tema kad su spameriUnofficialpage je napisao/la:Ovaj @CashMan postade veliki spamer![]()
Podignuta diploma, škola i zvanično gotova.
Neka, lijepo ovako.CashMan je napisao/la:Čisto da vidite kako je meni na 10394 tema kad su spameriUnofficialpage je napisao/la:Ovaj @CashMan postade veliki spamer![]()
PS Čestitam
Nemoj da sad zalijes kao i jaUnofficialpage je napisao/la:Ovaj @CashMan postade veliki spamer![]()
Ma bježi ba, neću prije 12 ustat'. Samo kad idem na faks, postoji mogućnost te neke rane kafeDex je napisao/la: Pa evo i sad kontam u 11 na kafu![]()
Dobro, Redsica te je dostojno zamijenila, al neće nam ona valjda trebe za stol privlačit
Šta će legenda, ja mu kroz noge probaciv'omessilla je napisao/la:Vidiš ima i ovaj legenda, to sam previdio.
Hoćeš da nemaš ?messilla je napisao/la:Imam, izgleda s tobom.hodža je napisao/la:Momčiluko, imaš neki problem ?
Hvala, primio diplomu i odmah kući. Mrsko mi bilo bilo gdje ići.Otelo je napisao/la:Nemoj da sad zalijes kao i jaUnofficialpage je napisao/la:Ovaj @CashMan postade veliki spamer![]()
Cestitke
hodža je napisao/la:Hoćeš da nemaš ?