FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Aerodromsko
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolji strijelac: Krste Velkoski 14
Najbolji asistent: Miloš Stojčev 8
Najviše odigrao: Miloš Stojčev 38
Najviše žutih: Džemal Beberović 7
Najviše crvenih: Džemal Berberović 2
Najviše minuta: Ivan Tatomirović 3359
Najkorisniji igrač: Krste Velkoski 22
Najbolji asistent: Miloš Stojčev 8
Najviše odigrao: Miloš Stojčev 38
Najviše žutih: Džemal Beberović 7
Najviše crvenih: Džemal Berberović 2
Najviše minuta: Ivan Tatomirović 3359
Najkorisniji igrač: Krste Velkoski 22
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Benko bi daleko najbolji strijelac bio da je igrao od pocetka sezone a da mu i Stojcev daje lopte kao nekad sto je znao, mislim da bi 25 golova u sezoni ko od sale postigao
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Dat ce aBd u narednoj. Imat ce oporavljenog Mesu da mu daje lopte, ako ostanu Miki, Bica, bit ce to na hajr
Sto se Krste tice, ko ga ne voli, da Bog da mu svaku noc u snove dolazio Ugo ´naki´ mrk

Sto se Krste tice, ko ga ne voli, da Bog da mu svaku noc u snove dolazio Ugo ´naki´ mrk

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@ THEC
Ko brat
Ko brat

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Rek'o sam mu ja,najrodenijiRN87 je napisao/la:@ THEC
Ko brat

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne vidjeh moj Ado 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
I samo da znate,ovaj momak što voli Krleta je nevjerovatnoRN87 je napisao/la:Ne vidjeh moj Ado

Svi u napad jedan je Hase!!
falio ti je potpis pa sam zato pomislio da nije neko drugiRN87 je napisao/la:@ THEC
Ko brat

Pyro is not a crime !
dolazi vam u17 reprezentivac Sanin Klaric iz Zrinjskog
Dos'o u akademiju.Zizou je napisao/la:dolazi vam u17 reprezentivac Sanin Klaric iz Zrinjskog

1946
Evo sad mu pogledah instagram, znaci tacna ti je informacija. Dobrodosao Sanin.Zizou je napisao/la:dolazi vam u17 reprezentivac Sanin Klaric iz Zrinjskog

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Za Cimija se izgleda dobroo krije cim se izbjegava prica oko njegovog odlaska
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
@zip ja mislim da je to vec dogovoreno, samo se cekaju europske utakmice da prodju, jer je nasoj upravi u cilju da on tad bude sa nama.. Vjeruj mi, nikad namazanije i sposobnije ljude nismo imali u klubu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jao kakvu mi samo perspektivu imamo pa to je strasno. Ovaj klub ce (ako vec nije) biti takav gigant, u organizacijskom smislu, kakvog nasa drzava nije vidjela niti ce ikad vidjeti!
Nevjerovatno je kakvi su sada ljudi u upravi pa to je skoro pa nestvarna cinjenica. Uriniracemo po protivnicima sledece sezone
Nevjerovatno je kakvi su sada ljudi u upravi pa to je skoro pa nestvarna cinjenica. Uriniracemo po protivnicima sledece sezone

ZZ
nemoj Bogati da pisamo po sirotinji, pobjede od jedan razlike su sasvim dovoljne 

Pyro is not a crime !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Strpite se, ne sirite lazne info.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mozda tebi, al Benkari-Dulji-Krletu vjerovatno nece bitTHEC je napisao/la:nemoj Bogati da pisamo po sirotinji, pobjede od jedan razlike su sasvim dovoljne

ZZ
daj Boze da mi svaku uvalimo minimum 3 gola ali prosla sezona je pokazala da to ne ide tako lahko kako mi mislimo zato kazem dovoljne su bilo kakve pobjede samo da mi titulu odbranimomoj uzor-S.G je napisao/la:Mozda tebi, al Benkari-Dulji-Krletu vjerovatno nece bitTHEC je napisao/la:nemoj Bogati da pisamo po sirotinji, pobjede od jedan razlike su sasvim dovoljne

Pyro is not a crime !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Prosla sezona je bila puna trzavica, promjena, belaja.. Sad svaki igrac zna svog kolegu na terenu u dusu, vec dosta igraju zajedno, cak je i Dzeno osto + jos barem dva kvalitetna pojacanja i ovo sto ja pricam nije nimalo nerealnoTHEC je napisao/la:daj Boze da mi svaku uvalimo minimum 3 gola ali prosla sezona je pokazala da to ne ide tako lahko kako mi mislimo zato kazem dovoljne su bilo kakve pobjede samo da mi titulu odbranimomoj uzor-S.G je napisao/la:Mozda tebi, al Benkari-Dulji-Krletu vjerovatno nece bitTHEC je napisao/la:nemoj Bogati da pisamo po sirotinji, pobjede od jedan razlike su sasvim dovoljne

ZZ
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, roccosiffredi, WeekendOffender i 29 gostiju.