U ovim godinama on bi već trebao ganjati inostranstvo.pravnik1981 je napisao/la:i tako jos jedan u nizu ode...svi govore iz Veleza jedino u inostranstvo a sve ode u PLBIH

U ovim godinama on bi već trebao ganjati inostranstvo.pravnik1981 je napisao/la:i tako jos jedan u nizu ode...svi govore iz Veleza jedino u inostranstvo a sve ode u PLBIH
Sa svim igračima kojima je istekao ugovor je razgovarano oko produženja ugovora, pa i sa Blagojevićem. Ništa se ne zna, pošto naši računaju na njega...EdisMulalic je napisao/la:Blagojevic 13. na prozivci na Grbavici, kako se prica, al izvor je pouzdan. Zna li joj sta?
Ma razumijem, opet kazem, "prica se", sad sta ce biti, ko zna. Pa samo kontam vidjet kakav je, gledao sam Velez par puta, cak protiv pitara i bodrio uzivo, pa i proslavio fino 3 boda vaša, okusio mostarsku po prvi put, slatka mi je bila pravoAlemC85 je napisao/la:Sa svim igračima kojima je istekao ugovor je razgovarano oko produženja ugovora, pa i sa Blagojevićem. Ništa se ne zna, pošto naši računaju na njega...EdisMulalic je napisao/la:Blagojevic 13. na prozivci na Grbavici, kako se prica, al izvor je pouzdan. Zna li joj sta?
Kakav Dzelo i suplje price. Ma nije on majke mi sposoban ni za sta i kakva mu je vizija i strategija kad nezna sa kojim igrackim kadrom raspolaze. Ma ovo meni braco ne mirise na dobro. Treba to sve zatjerat u P.M. al nece niko da se prihvati posla.AlemC85 je napisao/la:Evo Dželo potvrdio riječi pojedinih forumaša da nas nijedan igrač dosad nije napustio. Igračima pod ugovorom su predstavljene ambicije za narednu sezonu i šta se od njih očekuje. Sa igračima kojima je istekao ugovor je već razgovarano. Neki su već pristali na produženje istih. Krajem sedmice će doći do produženja ugovora sa većinom njih. Pripreme kreću 21 juna.![]()
Prvi dio priprema je u Mostaru i Čitluku, dok će visinske pripreme biti na Zlatiboru.![]()
Velike su šanse i da Ani ostane.
pusti šuplje bolan. Pa gdje piše da je Blagojević prešao na Grbavicu? Sa svim igračima je razgovarano, pa i sa njim. Ponude su na stolu...Vjerujte samo zvaničnoj stranici kluba i nikom drugom...salmy je napisao/la:Kakav Dzelo i suplje price. Ma nije on majke mi sposoban ni za sta i kakva mu je vizija i strategija kad nezna sa kojim igrackim kadrom raspolaze. Ma ovo meni braco ne mirise na dobro. Treba to sve zatjerat u P.M. al nece niko da se prihvati posla.AlemC85 je napisao/la:Evo Dželo potvrdio riječi pojedinih forumaša da nas nijedan igrač dosad nije napustio. Igračima pod ugovorom su predstavljene ambicije za narednu sezonu i šta se od njih očekuje. Sa igračima kojima je istekao ugovor je već razgovarano. Neki su već pristali na produženje istih. Krajem sedmice će doći do produženja ugovora sa većinom njih. Pripreme kreću 21 juna.![]()
Prvi dio priprema je u Mostaru i Čitluku, dok će visinske pripreme biti na Zlatiboru.![]()
Velike su šanse i da Ani ostane.
Pozdrav bratu Pastrmkii interesuje me kakva su njegova razmisljanja u vezi ove letargicne atmosfere u klubu Rodjenih. Imali ikakvih pomaka i hocel nas krenuti ove godine. Pa **** te aktivniji su u Slobodi iz Mrkonjic grada nego u Fejicevoj.
ajde nesto pozitivno od lopovaAlemC85 je napisao/la:VELEŽ UČESTVOVAO NA BIZNIS FORUMU U TORINU
Fudbalski klub Velež učestvovao je proteklog vikenda na 3. Football avenue, poslovno – sportskom forumu koji se održava u Torinu. Forum je održan u sklopu impresivnog zdanja stadiona Juventusa. Na njemu je učestvovao veliki broj kompanija iz Italije, udruženja klubova Seria A i Seria B, kao i brojni klubovi iz Italije, te nekoliko klubova iz ostatka Evrope.
Tema foruma je bila izgradnja moderne infrastrukture na stadionima, načini finansiranja, kao i standardi koji se trebaju ispuniti. Osim toga, Forum je predvidio da se održaju brojni poslovni sastanci talijanskih komnpanija koje imaju namjeru ili već ulažu u sport kao sponzori ili dioničari, te zainteresovanih klubova.
Fudbalski klub Velež prvi je klub iz BiH na jednom ovakvom prestižnom poslovnom forumu. Činjenica da je Velež prvi predstavnik iz BiH, te bivše Jugoslavije privukla je veliki interes.
Ostvaren je veliki broj poslovnih susreta, koji su temelj za poslovnu saradnju u narednom periodu. Osim toga, uspotavljena je direktna saradnja sa Sampdorijom, Torinom i Duklom iz Praga.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
![]()
![]()
Svaka čast upravi....
Receno mi je lijevi bek pa sam odmah otisao na Sabanovica ipak je ovaj drugi.1922VFC1981 je napisao/la:Vedad Sabanovic lijevi bek bivsi igrac Slavije blizu potpisa,u toku su pregovori sa njim +Jankovic ce produzit eto par info. momci![]()
Ja taman kreno da te trazim na vasoj temiPappy je napisao/la:Bolje bi vam bilo da je Šaba stigao. Nisam siguran da vam Damir može donijeti boljitak u igri.
To prvo naravno. Mjesto je dobio tek kada bi Šabanović bio povrijeđen, ili neko drugi iz odbrane ne bi mogao igrati. Ja ne znam kako ti vaši govore da je dobar, ili ga nisu gledali, ili je kriterij kvaliteta u Veležu otišao u onu stvar.pravnik1981 je napisao/la:13 utakmica odigro prosle sezone???? nije mogo izborit mjesto u prvoj postavi ili povreda?
to drugo naravnoPappy je napisao/la:To prvo naravno. Mjesto je dobio tek kada bi Šabanović bio povrijeđen, ili neko drugi iz odbrane ne bi mogao igrati. Ja ne znam kako ti vaši govore da je dobar, ili ga nisu gledali, ili je kriterij kvaliteta u Veležu otišao u onu stvar.pravnik1981 je napisao/la:13 utakmica odigro prosle sezone???? nije mogo izborit mjesto u prvoj postavi ili povreda?
Cao pastrmko neretvanska, dobro došao opet. Nadam se da te mogu držati za riječ kad je u pitanju Velež , samo nek to ide na boljeCernica je napisao/la:Cao raja evo me nakon 7 dana odsustvaprijavi me onaj šonjo što voza taksijem romine po tuzli. Valjda kod njih normalno šmekat,ono npr osmeka radnog kolegu na poslu da bi ga šef pomilovao po glavi. Neznam brato ovdje se živi gospodski život nego yebo brnjoze iz mramora kalesije i živinica dolaze bolji dani za naš klub. Odmah cu napisati da mi ne šaljete pp šta i kako gdje ko kada znaci molim vas. Sve ce se samo kazati i poruciti dusmanima da nema smrti ovom starcu. Evo ja odmah vadim tuki pa stanite u red. Jeste li mislili ode Velež u qurac
![]()
zabijat cemo vam ga duboko žestoko i jako bolno. Znaci jos jednom bez ikakvih pp. Nije zayebancija sekunde bit ce sve u dure. Nemate raja razloga za brigu. Sve vas livo strmkapa
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.