Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane
Idemo iza ispita odma, da se raskinem
Nemoj zajebat' od 1.7 sam na godišnjem, tako da me nema
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane
Idemo iza ispita odma, da se raskinem
Šta je sad nesretnik uradioCashMan je napisao/la:Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane
Idemo iza ispita odma, da se raskinem![]()
nje bilo namjerno
![]()
Nemoj zajebat' od 1.7 sam na godišnjem, tako da me nema
Kako mu je lijep avatar. Baš se vidi da ga je pravi majstor napraviomessilla je napisao/la:
![]()
![]()
Što nisi došla u Titu jučer i sama se uvjerila.uschtipak je napisao/la:Dex, slusa li Mesa?
Kakav je k'o covjek i student?

Reci mu da se više ne brijeuschtipak je napisao/la:Dex, slusa li Mesa?
Kakav je k'o covjek i student?
Jedino Rihannu poštujem, uz Siu od ovih ženskih izvođačaOtelo je napisao/la:Mene sram kad vidim sta Dex slusa a smatrao sam da ima dobar ukus.
[youtube][/youtube]
![]()
Momčino, gdje je tu Beyoncemessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.
Više se fokurisam na njenu fleksibilnost i tijelo, nego na vokalne sposobnostiDonnie Darko je napisao/la:Čuj poštuje RihannuSiguran sam da postoji drugi izraz za to tvoje "poštivanje"
Kako komeuschtipak je napisao/la:O ukusima se ne raspravlja.
Treba da se brije, brada nikad nikome nista dobro nije donijela. (uf kol'ko negacije)
Dex je napisao/la:Momčino, gdje je tu Beyonce![]()
Sve te poštujem i još Jelenu Kostov, pogotovo njenu pjesmu Nagle promenemessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.
messilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.
A šta će one što nemaju hipsuschtipak je napisao/la:Hips don't lie.![]()
Ma maloljetnice nemaju pojma o bradi.
Shame on youmessilla je napisao/la:Dex je napisao/la:Momčino, gdje je tu Beyonce![]()
Poštujemo i jedan dio domaćih dakako.Unofficialpage je napisao/la:Sve te poštujem i još Jelenu Kostov, pogotovo njenu pjesmu Nagle promene
uschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.![]()
Sugo jedna.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.