Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane
Idemo iza ispita odma, da se raskinem

nje bilo namjerno
  nje bilo namjerno   
 Nemoj zajebat' od 1.7 sam na godišnjem, tako da me nema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane

nje bilo namjerno
  nje bilo namjerno   

Šta je sad nesretnik uradioCashMan je napisao/la:Znači on je izbačenDex je napisao/la:Momak je naviko da ga tjeraju iz kafane
nje bilo namjerno

Nemoj zajebat' od 1.7 sam na godišnjem, tako da me nema

Kako mu je lijep avatar. Baš se vidi da ga je pravi majstor napraviomessilla je napisao/la:

Što nisi došla u Titu jučer i sama se uvjerila.uschtipak je napisao/la:Dex, slusa li Mesa?
Kakav je k'o covjek i student?

Reci mu da se više ne brijeuschtipak je napisao/la:Dex, slusa li Mesa?
Kakav je k'o covjek i student?

Jedino Rihannu poštujem, uz Siu od ovih ženskih izvođačaOtelo je napisao/la:Mene sram kad vidim sta Dex slusa a smatrao sam da ima dobar ukus.
[youtube][/youtube]

Siguran sam da postoji drugi izraz za to tvoje "poštivanje"
 Siguran sam da postoji drugi izraz za to tvoje "poštivanje" 

Momčino, gdje je tu Beyoncemessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.

Više se fokurisam na njenu fleksibilnost i tijelo, nego na vokalne sposobnostiDonnie Darko je napisao/la:Čuj poštuje RihannuSiguran sam da postoji drugi izraz za to tvoje "poštivanje"

Kako komeuschtipak je napisao/la:O ukusima se ne raspravlja.
Treba da se brije, brada nikad nikome nista dobro nije donijela. (uf kol'ko negacije)
 Meni se cura ne da brijat
 Meni se cura ne da brijat  
Dex je napisao/la:Momčino, gdje je tu Beyonce

Sve te poštujem i još Jelenu Kostov, pogotovo njenu pjesmu Nagle promenemessilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.

messilla je napisao/la:Poštujem i ja Rihannu. I Taylor Swift. I Katy Perry. I Nicki Minaj. I Jennifer Lopez. I Shakiru.

A šta će one što nemaju hipsuschtipak je napisao/la:Hips don't lie.
Ma maloljetnice nemaju pojma o bradi.

Shame on youmessilla je napisao/la:Dex je napisao/la:Momčino, gdje je tu Beyonce

Poštujemo i jedan dio domaćih dakako.Unofficialpage je napisao/la:Sve te poštujem i još Jelenu Kostov, pogotovo njenu pjesmu Nagle promene
 Pogotovo Miu i Jelenu (ali Rozgu
 Pogotovo Miu i Jelenu (ali Rozgu  ).
 ). 

uschtipak je napisao/la:Bitno je da ih Shakira ima.
Sugo jedna.