Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
On vec trenira uveliko.Mozda izadje na hair. 

@Al pashino posto jos niko nije odgovorio; ja ne znam, mozda neko drugi zna.
sad slijedi valjda tih 12 dana na Bjelasnici
@patriot Uscuplic, Gredic, Bucan, Zeba svi na istom mjestu
ima i onih slika, ne znam jesi li vidio, Mancini nekad nasao 
@Zizou Je li sigurno ili je samo na probi?

@patriot Uscuplic, Gredic, Bucan, Zeba svi na istom mjestu

@Zizou Je li sigurno ili je samo na probi?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zaboravio si Maljanovića napisati.patriot je napisao/la:Sezone 2000./01. i 2001./02. ostat će upamćene u historiji kluba kao jedne od najuspješnijih. Ekipa je u te dvije sezone predvođena trenerima Borisom Bračuljom, a poslije Jusufom Čizmićem uspjela da izbori plasman u zajedničku ligu. Recimo, u posljednjem kolu sezone 2000./01. pobjedom na Koševu protiv Sarajeva golovima Gredića i Cerića uspjeli su izboriti opstanak u elitnom razredu. Za tim sa Otoke tada su nastupali: Krak, Uščuplić, Seferović , Suljević, Alić, Jahić, Mekić, Obuća, Gredić , Cerić, Ljeljak, Bučan, Zeba, Ljubunčić, Hadžispahić, Hasanović, Čindrak.
Nostalgije malo, moji pocetci praćenja i gledanja tekmi Olimpica
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izgleda da je moj zemo ponovo na otoci 

Admir Rascic se vratio, objavljeno na jednom portalu. 
@gorazdak Je li to tvoj zemo?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo mala prica o Rascicu.Mokroguz je napisao/la:Admir Rascic se vratio, objavljeno na jednom portalu.
Tokom rada je bio u dijaspori i vratio se po zavrsetku u Gorazde. Poceo je trenirati u FK Gorazde i koliko se mogu sjetiti prvo je igrao stopera (nisam bas siguran da li je stopera ili zadnjeg veznog ali koliko me sjecanje sluzi bio je stoper 99%) . Bio je solidan stoper, nista spektakularno. Ali kao i vecini igraca u ratnom FK Gorazdu nije se davala neka velika sansa za nekakvom ozbiljnijom karijerom iako u je u toj generaciji ali i nesto starijoj bilo strasnih igraca. Admir Rascic je samo odjednom prebacen u napad gdje se pokazao kao solidan igrac. Zatim odlazi u Sarajevo cini mi se ili Zelju ne mogu se vise tacno sjetiti jer davno je to bilo. Uglavnom presao je u sarajevski klub uz pomoc oca tzv : Dina Rascica koji je svojevremeno bio prvi covjek FK Gorazde i clan saveza. Tamo je uspio i izrastao u jednog jako dobrog napadaca sto mu je kasnije omogucilo jako dobru karijeru. Ima burazera koji je takodjer nekako odmah poslije njega "deportovan" u premijerligaski klub ne mogu se tacno sjetiti koji , da bi onda igrao za cini mi se Zelju, Olimpic, Velez (mozda sam negdje fulao) . Uglavnom i mladji brat Almir je zahvaljujuci svom ocu i poznanstvima imao priliku da igra premijer ligu. I Almir je bio solidan igrac ali stariji buraz je imao jako bolju karijeru. Kasnije se mladji brat vratio u FK Gorazde ali nije dugo igrao /kilaza i slicno/ . Trenutno drzi kafic u centru grada kojeg su kupili prije nekoliko godina i to mu je osnovno zanimanje. Mislim da je i mladji brat mogao imati ozbiljniju karijeru samo da se ponasao kao sportista i da je vodio racuna oko toga i zivio sportski. Nekako je brzo nestao i veoma mlad prestao igrati.
Stariji se promovisao najvise kroz Zelju i Sarajevo i onda Sanderfjord, Reprezentaciju BIH itd itd. U Gorazdu je u tom periodu bilo mnogo boljih igraca i od brace Rascic ali oni nisu imali konekcije kao braca Rascic tako da su sa dvadeset i kusur godina prestali igrati i iskreno danas me boli pomisao na to ali jbg .
Ipak, danas je takav vakat, treba neko da te gurne a do tebe je da to opravdas. Admir Rascic je opravdao i moze se reci da je imao finu karijeru. Zaradio je i finog novca. Po mom misljenju, kada je u pitanju fudbal on je jedini u poslijeratnom periodu sa ovih prostora koji je uspio, pogotovo u tom nekom poslije ratnom periodu.
Ima tu jos Gorazdana koji su se "probili" . Recimo Harba onda ovaj jedan momak koji igra u Hrvatskoj u Lokomotivi Sovsic i to je to.
Meni je uvijek drago kada neki moj zemo postigne nesto ali u drugu ruku mi zao dosta momaka koji su bili bolji od svih navedenih.
Odavno jaci igrac nije dosao medju vukove kao Mahir Karic iz Slavije.Visok,snazan,brz sa idejama u igri,pravo pojacanje.
nemoj te mijesat naseg Mahira Karica sa vasim. nas djeluje kao duplo bolji igrac 

Hoce li biti koja prijateljska?lupus je napisao/la:Odavno jaci igrac nije dosao medju vukove kao Mahir Karic iz Slavije.Visok,snazan,brz sa idejama u igri,pravo pojacanje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sto se tice Rascica ako se nesto moze ocekivati od njega to je onda da ce krvariti na terenu.
Za njega vazi bas ona uzrecica glavom na kopacku
Za njega vazi bas ona uzrecica glavom na kopacku
Vaš je lažni Mahir, ovo je pravi.KenoRob je napisao/la:nemoj te mijesat naseg Mahira Karica sa vasim. nas djeluje kao duplo bolji igrac

Naglasio sam iz Slavije 

Taj babo iskolovao dijete u inostranstvu kojem je engleski jezik ko maternji.Lopte mozda i ne zna ali je sigurno jedan od najskolovanijh i najmladjih u PL BIH na mjestu koje sada popunjava u klubu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
E ko je od vas Faruk? 

I meni je ovo cudno pogotovo kad je odmah nakon pokusaja fudbala dobio drugi posao u istom klubu. Ali trebamo valjda prvo sacekati da vidimo rezultat rada, posto ima slucajeva kao npr. Semir Music u Travniku daje golove i asiste pravi iako ga babo gura, i nije skroz bezveze radnik iako nije svjetska klasa.
I ovaj Demir kad pogledam snimak, ne izgleda mi kao neki jak igrac, ali i tu opet cekam da vidim rezultat prvo.
I ovaj Demir kad pogledam snimak, ne izgleda mi kao neki jak igrac, ali i tu opet cekam da vidim rezultat prvo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
JaJoseMourinho je napisao/la:E ko je od vas Faruk?

Na zvanicnoj stranici trenutno pise, "Trenutno aktivnih Gostiju: 419 "
Ne kontam, ko bi to sve u ova doba gledao nasu stranicu?
Ne kontam, ko bi to sve u ova doba gledao nasu stranicu?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
JA,,,,,JoseMourinho je napisao/la:E ko je od vas Faruk?

Je suis Rukfaš
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.