FK Slavija
Re: FK Slavija
Dakle, od igrača koji sigurno neće biti u timu sljedeće godine to su: Vedad Šabanović, Nedim Oglečevac, Armin Smiječanin, Ranko Tobrica, Ivan Gluhović, Igor Lambulić, i Milutin Ivanović.
Ima li ikakvih planova, i sanse, da se popravi trava kod vas? Ono je bas lose....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Navodno je trebalo odmah poslije Širokog da se radi, i tada su mi rekli da je ostalo nekih 20-ak hiljada evra koji bi služili da se trava ponovo zasije i iščepira, te da je trava za nasijavanje već uskladištena kod izvođača radova.AdiFKS je napisao/la:Ima li ikakvih planova, i sanse, da se popravi trava kod vas? Ono je bas lose....
Međutim, evo do danas nema ni traga ni glasa oko toga, a izvođač radova kaže da će krenuti sa radom, samo ako mu Opština isplati ono što mu duguje.

Kralju sta je sa onim malim Simovicem hoce li njega zadrzati...on ce biti pravi igrac...
Za sada hoće. Dobar je, treba mu samo dati više prostora za igru.lovcen16 je napisao/la:Kralju sta je sa onim malim Simovicem hoce li njega zadrzati...on ce biti pravi igrac...
Kralju evo citam ovo sto si pisao i nadovezujem se na onaj clanak u sportdc. pa to je stvarno za sjest i plakat sta je uradjeno...jedina svjetla stvar u svemu ovom je covjek koji radi ko crnac da bi nesto bilo od onog stadiona je Slavkan....onome covjeku treba orden dati sam radi sve moguce i nemoguce stvari..od pripreme terena,valjanja,kosenja,izcrtavanja linija,kacenja mreza do odrzavanja unutrasnjosti prostorija koje su ciste kao apoteka tom liku treba orden dati....Meni se cini da su svi digli ruke od terena...volio bi da se varam ali tesko..Pappy je napisao/la:Navodno je trebalo odmah poslije Širokog da se radi, i tada su mi rekli da je ostalo nekih 20-ak hiljada evra koji bi služili da se trava ponovo zasije i iščepira, te da je trava za nasijavanje već uskladištena kod izvođača radova.AdiFKS je napisao/la:Ima li ikakvih planova, i sanse, da se popravi trava kod vas? Ono je bas lose....
Međutim, evo do danas nema ni traga ni glasa oko toga, a izvođač radova kaže da će krenuti sa radom, samo ako mu Opština isplati ono što mu duguje.Ma **** lud zbunjenog, treba nas istjerat odma' ako se ne napravi stadion.
Koliko imam informacije, a pouzdane su, Savez je zaprijetio Slaviji uskraćivanje igranja u Lukavici ako se ne sanira teren.
To se trebalo davno uraditi. Sada je na potezu izvođač radova, da ispravi svoju grešku...

- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://s.c.s.port.ba/vijesti/n-fsbih-za ... iona/93603

pa sve i jedan pomocni teren je haman pa bolji od ovakvog

pa sve i jedan pomocni teren je haman pa bolji od ovakvog

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Volim kada ovako kod mene vide pa objave.

Kad pocinju ovi nasi hajduci sa pripremama ovaj jaran mi rece 15-og...jbt mi ko pravi e nekad smo se i spremali za evrope a sad gledamo kako se spasiti od ispadanja...imam neki cudan predosjecaj svi su nas sahranili i vec nas vide u prvoj ligi RS-a ali nece to bas tako lako ici...samo da je prokletog kesa evo sta Sloboda uradi,pa i ovaj amidja preporodi pitare kako mi nemamo nekog kapitalca da nas pogura nebi mu mi zamjerili..ma jok kaki...jos da se nista ne pita pa takav bi nama trebo...care samo pare za ostalo cemo lako......
15-og počinju seniori. A omladinci i ovi na probi već treniraju sa prvim timom, da se vidi šta će biti od toga.
A trebalo je i kod nas da se uloži strani kapital, al pojedinci nisu dali. Znamo i zašto.
A trebalo je i kod nas da se uloži strani kapital, al pojedinci nisu dali. Znamo i zašto.

Koliko imam informacije sutra kreće popravljanje terena, a velika je vjerovatnoća da će raditi i pomoćni.
p.s Rezervni golman, Kubura, slomio ruku.

Drug moj ima li šanse da neko od vaših pređe u Velež?Pappy je napisao/la:Koliko imam informacije sutra kreće popravljanje terena, a velika je vjerovatnoća da će raditi i pomoćni.

Je l ciljaš na nešto konkretno ?AlemC85 je napisao/la:Drug moj ima li šanse da neko od vaših pređe u Velež?Pappy je napisao/la:Koliko imam informacije sutra kreće popravljanje terena, a velika je vjerovatnoća da će raditi i pomoćni.

Pa ako imaš šta za nas poašlji mi na pp. Možda imaš info za neke druge klubove iz RS-a koji se takmiče u Premijer ligi, možda ima neki njihov kapitalac koji bi mogao put Mostara.Pappy je napisao/la:Je l ciljaš na nešto konkretno ?AlemC85 je napisao/la:Drug moj ima li šanse da neko od vaših pređe u Velež?Pappy je napisao/la:Koliko imam informacije sutra kreće popravljanje terena, a velika je vjerovatnoća da će raditi i pomoćni.
p.s Rezervni golman, Kubura, slomio ruku.Pošalji mi PP.

Evo jos jednom bi pokusao fino i kulturno da zamolim ove likove sto uredjuju ovaj forum i portal da pokusaju da postave zvanicni grb Slavije na pocetnu stranu ovog portala jer nije uredu da se skrnavi neciji grb...ipak je Slavija jedan od najstarijih klubova evo sad imate priliku da ispravite tu gresku kada budete stavljali grbove Mladosti DK i Rudara.....
Ne znam citate li ili pratite ove postove ali radi vase profesionalnosti ili nazovi kako hoces zelje da budete najbolji sportski portal u zemlji mislim da su ovakve greske kao skrnavljenje grba jedne ekipe nedopustive jos ta ekipa se nalazi u nazovi elitnom rangu takmicenja..
Ne znam citate li ili pratite ove postove ali radi vase profesionalnosti ili nazovi kako hoces zelje da budete najbolji sportski portal u zemlji mislim da su ovakve greske kao skrnavljenje grba jedne ekipe nedopustive jos ta ekipa se nalazi u nazovi elitnom rangu takmicenja..
Osmanković otišao. Zeba tražio (za Slaviju) preveliku platu, pa su mu rekli da može da pali.
Ipak, raduju najave oko transfera. Trebala bi ovo da bude jedna nova Slavija.
Ipak, raduju najave oko transfera. Trebala bi ovo da bude jedna nova Slavija.

Koliko sam ja upratio do sada je ekipu napustilo deset igraca:Vedad Sabanovic,Milutin Ivanovic,Igor Lambulic,Mahir Karic,Nedim Oglecevac,Damir Osmankovic,Emir Zeba,Ivan Gluhovic,Ranko Torbica,Armin Smjecanin...Jos ovde treba prisloniti Dzipa ako ga vec nisu nogirali...E sad ta moguca pojacanja ono sto se moglo procitati u clanku bas obecava samo nebi valjalo da bude prica u prazno jer se raja i previse razocarala u predhodnom periodu...radi se sanacija terena a cini mi se da je mozda i vaznija vjest da ce se poceti rekonstrukcija pomocnog terena da se ima gdje trenirati i uigravati ekipa.Onda bi mogli i da klinci igraju gore svoje utakmice da se glavni teren rastereti velikog broja utakmica..
Motam u glavi film i ne mogu da skontam gdje vam je taj pomocni teten? Bio sam sve gostujuce utakmice kod vas, ja se ne sjecam da sam ga skontao 

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
To ti je stadion na brdu kad krenes iz Lukavice prema Vracama tu je igrala Slavija svoje utakmice dok nije preselila na novi stadion na tom stadionu su i sad trenirali,tu ima i teren sa vjestackom travom samo manjih dimenzija mislim 50*25 koji je napravljen kad smo igrali evropu i ovaj teren koji ce se renovirat...Ima velika zgrada gdje su svlacionice i mislim klupske prostorije...Tu ti je prije bila specijalna brigada policije smjestena na stadionu ili mozda ti je lakse da ti objasnim to je na raskrsnici kod picerije Don gdje su sad Sipini specijalci...AdiFKS je napisao/la:Motam u glavi film i ne mogu da skontam gdje vam je taj pomocni teten? Bio sam sve gostujuce utakmice kod vas, ja se ne sjecam da sam ga skontao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.