u 18,00!SteveHeighway je napisao/la:Legende Reala protiv legendi Liverpoola na areni 1,pa koga interesuje moze tu pogledati.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ko igra za nas, jel se zna ?elninho_resTO je napisao/la:u 18,00!SteveHeighway je napisao/la:Legende Reala protiv legendi Liverpoola na areni 1,pa koga interesuje moze tu pogledati.
ZZ
- SteveHeighway
- Kontakt:
Legende 
Ma vidjet cemo prije nego li pocne postave.

Ma vidjet cemo prije nego li pocne postave.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
msm da je na 4-ci Areni a ne na kecu..igrat će owan 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Na kecu je,bar tako pise u programu.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Sad je bila najava da je na 4-ci al manje bitno, vazno je da ima prenos.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- SteveHeighway
- Kontakt:
McManaman zadnji vezni 

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Kako prolaze dani Sterling me svaki dan sve vise i vise razocara. Klub koji ti je dao sve , u kojem si napravio prve korake , koji ti je pruzio veliku sansu da igras za prvi tim jednog od najvecih klubova na svijetu. Jedan je Steven Gerrard , svi ostali su prolazni
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trpaj levate
E moj Johnsonu pa frajer u ovim godinama moze ti bit tata sto se tice centarsuta.

ZZ
- donCorleone1892
- Kontakt:
jesi vidio centarsuta, aferimmoj uzor-S.G je napisao/la:Trpaj levateE moj Johnsonu pa frajer u ovim godinama moze ti bit tata sto se tice centarsuta.

haman bolje ove legende u godinama od trenutnih igrača koji igraju

- Ponos Torina
- Kontakt:
Aspas-Celta 4mil eura potpisuje ugovor na 4-5 godina....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zapravo smo ga prodali Sevilli za 6 miliona eura, a Andalužani su ga onda, iz nekog razloga, prodali Celti za 5.3 miliona eura.Ponos Torina je napisao/la:Aspas-Celta 4mil eura potpisuje ugovor na 4-5 godina....
Na kraju, klub je na gubitku blizu 4 miliona eura sa njim (došao za 9.6 miliona eura prije dvije godine).
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel' potpiso konacno Kovacic ? Citav dan se provlaci ta prica da je na korak od potpisa..
ZZ
Nema jos nista novo, mislim da su to samo nagadjanja, ali vidjecemo.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel' potpiso konacno Kovacic ? Citav dan se provlaci ta prica da je na korak od potpisa..
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ovi iz Intera porucuju da on nece nigde, dok italijanski mediji svi u glas "transfer agreed". Sam Kovacic je naglasio da ne bi zeleo ici, dok ovde u Engleskoj, niko nista ne pise i ne zna o tome.
Ali evo novine, interes postoji za mladog stopera Charltona Joea Gomeza, navodno neki vrlo talentovan klinac, dosao bi za 3,5m funti. Ja ga nisam gledao, tako da ne znam o kakvom tipu igraca se radi.
Ali evo novine, interes postoji za mladog stopera Charltona Joea Gomeza, navodno neki vrlo talentovan klinac, dosao bi za 3,5m funti. Ja ga nisam gledao, tako da ne znam o kakvom tipu igraca se radi.
Hrvati ga trpaju vamo, pozivajuci se na Gazzete de lla Sport a i Gianluca Di Marzio spominje moguci transfer.
Sto se tice Engleske koliko vidim samo je Sky potvrdio transfer.
Sto se tice Engleske koliko vidim samo je Sky potvrdio transfer.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Niti je Di Marzio bilo sta rekao, niti Sky, jer bi to onda znatno ozbiljnija prica bila. Ono sto si video vezano za Sky, jeste verovatno njihova rubrika u transfer centru, gde skupljaju i stavljaju sve vezano za engleske klubove, iz svih zivih novina.
Nevjerojatno! Hrvatski portali se pozivaju na Britance, a Britanci na hrvatske. Uz tvrdnju da je Kovacic gotov, za 23 miliona eura, kazu da smo sinoc prodali malog uslju city-ju za 65 miliona eura... I nije losa cifra, qpr-u bi dali 13, za ostatak bi brendan znao kupiti jos dvojicu lovrena...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
U pravu si za Sky, nisam ni vidio da na twitteru pise transfer centar,Paradajz je napisao/la:Niti je Di Marzio bilo sta rekao, niti Sky, jer bi to onda znatno ozbiljnija prica bila. Ono sto si video vezano za Sky, jeste verovatno njihova rubrika u transfer centru, gde skupljaju i stavljaju sve vezano za engleske klubove, iz svih zivih novina.
A Di Marzio kaze " Inter il Liverppol eil futuro di Kovacic: il punto sul centrocampista croato."
Talijanski ne znam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ali hajd' ovo smo donekle i znali, da interes postoji, jer u suprotnom, ostatak italijanske stampe je promasilo profesiju onda.Liverpool interested in Mateo Kovacic, while Inter wants to build around him
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.