Sta bezveze s tom pricom palis ljude doci ce ko bude trebao doci ili koga mognemo platiti i to je to.samogrbavica je napisao/la:Ma dobar je Enis. Bezveze da dovodimo zadnjeg veznog mozda nece valjati, gurnut njega u vratu pa sta Bog da.delinjo je napisao/la:strasni zadnj veznisamogrbavica je napisao/la:Znaci Enis zadnji vezni za evropu?![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ordagiczeka_tm87 je napisao/la:koji je igrac u pitanju??Elegant je napisao/la:Pare !delinjo je napisao/la:eh da mi je neko pricati da ce neki igrac izabrati Slobodu kao bolju opciju za razvijanje od mog ZELJE ne bi mu vjerovao,na sta ce ovo ispasti sve bas me zanima :S
Dosta vise o njemu, cekamo zadnjeg veznog
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ja mislim da je Ordagic u pitanju.zeka_tm87 je napisao/la:koji je igrac u pitanju??Elegant je napisao/la:Pare !delinjo je napisao/la:eh da mi je neko pricati da ce neki igrac izabrati Slobodu kao bolju opciju za razvijanje od mog ZELJE ne bi mu vjerovao,na sta ce ovo ispasti sve bas me zanima :S
-
manijakinho
- Kontakt:
Milan Culum 
-
manijakinho
- Kontakt:
Ko god da dode tesko da ce biti bolji na poziciji defanzivnog veznog od Eldara Hasanovica a da je iz nase lige.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Reci da se salis, ubjedljivo najgori prvotimac prosle sezone, hvala mu za gol pitarima, ostalo nula bodovamanijakinho je napisao/la:Ko god da dode tesko da ce biti bolji na poziciji defanzivnog veznog od Eldara Hasanovica a da je iz nase lige.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Eh kako bi sada Ćulum valjao...
nadam se da u klubu neće rizikovati i eksperimentisati sa tom pozicijom zadnjeg veznog u europskim utakmicama te da će se dovesti neki igrač, također ja se nadam i krilu.
Ima li na vidiku generalnog sponzora?
Ima li na vidiku generalnog sponzora?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Po cemu je to Eldar najgori igrac bio ove (polu)sezone ? Sto ga znate pretjerat,to je nevjerovatno.. Dao pitarima gol,jel on dao i Zrinjskom u gostima cini mi se ( iz najbolje nase akcije ove sezone) ? Solidno odigrao lik,nije bio najbolji ali daleko od toga da je najgori bio !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od Hasanovica je samo klupa bila gora
-
mukitmovac
- Kontakt:
Pile nam rece danas potpisuje neki igrac, poletio pred rudu pa se nesto izjalovi, sad kad od toga nema nista napisi ko je bio u pitanju, ako je onaj oglecevac hvala Bogu pa ne potpisa
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Nije vazno ko je bio dobar je igrac u pitanju i ako mu ne prodje ovo u inostranstvu mogao bi se vratiti nama.Nama je to opet prekasno pripreme prijava igraca itd.Nema ozbiljnih ambicija da se prodje prvo predkolo a ne sta vise.Mislim da je do ljudi zaduzenih za dovodjenje igraca nekako je to najslabija karika od svega.Osoba koja dovodi igrace mora imati pricu.Mora biti vidra mora biti ubjedljiv mora znati trziste i prilike.dogovoriti unaprijed igrace a ovo je neozbiljno amaterski i ako se zadrze isti ljudi na pozicijama nikad necemo nista dovesti jer to ne znaju uraditi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma bez brke nista... a ako ne prodjemo prvo pretkolo to je ravno katastrofi ostati na glup nacin bez jos 210.000 eurapile87 je napisao/la:Nije vazno ko je bio dobar je igrac u pitanju i ako mu ne prodje ovo u inostranstvu mogao bi se vratiti nama.Nama je to opet prekasno pripreme prijava igraca itd.Nema ozbiljnih ambicija da se prodje prvo predkolo a ne sta vise.Mislim da je do ljudi zaduzenih za dovodjenje igraca nekako je to najslabija karika od svega.Osoba koja dovodi igrace mora imati pricu.Mora biti vidra mora biti ubjedljiv mora znati trziste i prilike.dogovoriti unaprijed igrace a ovo je neozbiljno amaterski i ako se zadrze isti ljudi na pozicijama nikad necemo nista dovesti jer to ne znaju uraditi.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
hoce li biti jos dolazaka i kakvi su igraci u pitanju??pile87 je napisao/la:Nije vazno ko je bio dobar je igrac u pitanju i ako mu ne prodje ovo u inostranstvu mogao bi se vratiti nama.Nama je to opet prekasno pripreme prijava igraca itd.Nema ozbiljnih ambicija da se prodje prvo predkolo a ne sta vise.Mislim da je do ljudi zaduzenih za dovodjenje igraca nekako je to najslabija karika od svega.Osoba koja dovodi igrace mora imati pricu.Mora biti vidra mora biti ubjedljiv mora znati trziste i prilike.dogovoriti unaprijed igrace a ovo je neozbiljno amaterski i ako se zadrze isti ljudi na pozicijama nikad necemo nista dovesti jer to ne znaju uraditi.
51%--------49%
- samogrbavica
- Kontakt:
Mozes ti bi najbolji u dovodenju igraca ali kad nema para i kad ne mozes ponuditi dobro igracu koliko zasluzeje ostaje ti da se vadis na pricu, a ko bi znao da li je on pojacanje. Daj Alihodzicu pare koje ima Ibrakovic doveo bi 25 fudbalera. Bio bi prava vidra...
Da ti njemu platis nigdje on vani ne bi isao. Isto kao sto Ordagic ne bi otisao u Slobodu.
Igrao u Slobodi za vise para ili u Zelji za manje a odigrao bi jedno kolo u evropi naravno da ce izabrati vise para. Jer nasima je cilj da sam se pojave u toj evropi i dobiju tu ogromnu cifru 200.000 i mirna Bosna. Boli njih sto je navijacima muka vise gledati da ne mozemo nigdje proci.
Ulozio da bi uradio nesto u evropi.
Amarova jedina dobra stvar sto je potpisao ugovor s ovom djecom i na tome mu se treba skinuti kapa. A ta prica nista dok Amar ne dode je prica za mala djecu. Lako je bilo dovesti igraca tako sto ces mu kao Selimovicu, Tomicu reci imate od 30 milja igrajte i sutite...I na kraju dode Selimovic trazi neke pare blage veze nema niko kakve pare.
Da ti njemu platis nigdje on vani ne bi isao. Isto kao sto Ordagic ne bi otisao u Slobodu.
Igrao u Slobodi za vise para ili u Zelji za manje a odigrao bi jedno kolo u evropi naravno da ce izabrati vise para. Jer nasima je cilj da sam se pojave u toj evropi i dobiju tu ogromnu cifru 200.000 i mirna Bosna. Boli njih sto je navijacima muka vise gledati da ne mozemo nigdje proci.
Ulozio da bi uradio nesto u evropi.
Amarova jedina dobra stvar sto je potpisao ugovor s ovom djecom i na tome mu se treba skinuti kapa. A ta prica nista dok Amar ne dode je prica za mala djecu. Lako je bilo dovesti igraca tako sto ces mu kao Selimovicu, Tomicu reci imate od 30 milja igrajte i sutite...I na kraju dode Selimovic trazi neke pare blage veze nema niko kakve pare.
KHAJ PRICE
i to treba znati, ne može ni to baš svako. ali ne može na duge staze tako.
ja ne znam zasto govore pojedinci ovdje da je Hasanovi los. Uopste nije tako po meni momak je vise nego solidan igrac a ako cemo ko je dobar ko los Damir Sadikovic odavno je vec trebao biti izvan Želje ja ne znam zasto ga toliko cuvaju
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
od ovih što su redovno startali, možda se za dadu može argumentovati da je bio lošiji od eldara. za ostale vrlo, vrlo, vrlo teško.
Nisu pare problem lik imao i boljih ponuda od nase a htio doci.Problem je sposobnosti pregovaranja i poslovanja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
ako je vec htio doci ne vidim onda kako je moguce da je problem u pregovaranju. nije da pobijam sto si rekao nego mi nije jasno kako je to mogucepile87 je napisao/la:Nisu pare problem lik imao i boljih ponuda od nase a htio doci.Problem je sposobnosti pregovaranja i poslovanja.
Nasi igrači su glupi, zato čitavu karijeru provede u PL.
Ode u Slobodu, Sarajevo, Olimpic ili Čelik dogovore veliku platu mogli oni njih plaćati ili ne, **** im se. Kontaju preko tužbe će dobiti zaradjeno. Gdje će oni biti sljedeće godine ne zanima ih.
Glupani ne kontaju da je Zeljo najcjenjeniji klub iz BiH i da će prije iz Želje otići vani. Sagraditi imalo ozbiljniju karijeru.
Što se tiče para, one nisu problem nasi mogu obećati platu i od 5000 KM, samo će kasnije imati tužbu više.
Ode u Slobodu, Sarajevo, Olimpic ili Čelik dogovore veliku platu mogli oni njih plaćati ili ne, **** im se. Kontaju preko tužbe će dobiti zaradjeno. Gdje će oni biti sljedeće godine ne zanima ih.
Glupani ne kontaju da je Zeljo najcjenjeniji klub iz BiH i da će prije iz Želje otići vani. Sagraditi imalo ozbiljniju karijeru.
Što se tiče para, one nisu problem nasi mogu obećati platu i od 5000 KM, samo će kasnije imati tužbu više.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lokomotifa, MukiBek, Paromlinac, samirr i 136 gostiju.