NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Može bit bidne može bit ne bidne!!!
Al sad će neko reci nije to nikakvo pojačanje. Kao što su rekli da savic nije i brkovic a pola premijerligasa žele Brkovica.
Al sad će neko reci nije to nikakvo pojačanje. Kao što su rekli da savic nije i brkovic a pola premijerligasa žele Brkovica.
Ozbiljne su novce do neki dan grcali Gradini za Ordagića,pa logično bi bilo i da ozbiljne dobijemo za njega.Kakvi su nasi ne bi me čudilo da ga puste dzaba.

Kad uzmes da smo mi za njega plataili 60 000 skontaj sad sta je ozbiljnostaragarda je napisao/la:u sirotinjskoj drzavi gdje ljudi rade za 500 km cijeli mjesec od jutra do sutra oitanje je sta su ozbiljne pare...Tkanton je napisao/la:Samo na dvije godine potpiso za Slobodu, cisto sumnjam da smo dobili neke ozbiljne pareastra1922 je napisao/la:Dali smo dobili ista za ordagu.valjda mozemo makar dva polovnjaka dovest.i ja imam info o kojim se igracima radi I mogu vam reci da bi bili pojacanje vecini premijerligaskih igraca.
Cekat cemo trenera I onda ce biti potpisa
-
- Kontakt:
70 000 mi platili
Ozbiljne ste pare dali, ozbiljne ste pare uzeli
Iako cete vjerovatno dio morati dati Gradini, ali opet kad se vidi kakva je situacija odlicno ste prosli.

Iako cete vjerovatno dio morati dati Gradini, ali opet kad se vidi kakva je situacija odlicno ste prosli.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
ggradina je dobila svoj dio,nema vise,,,,,,,mozete dobit samo qrac,,,,i to ako nam se digneYNWA je napisao/la:Ozbiljne ste pare dali, ozbiljne ste pare uzeli![]()
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ne daj se Zvijezdo 

dobili ste dovoljno,da dovedete ozbiljna pojacanja,i budete prvi kanditat za povratak.
uz obecanje da bi na polusezoni mogli dobiti igrace na pozajmicu,i td..
nadam se da ce vasa uprava dobro iskoristiti novce,i u skladu sa iznosom,dovesti pojacanja.
a vec ste poceli,ova dvojica su odlicni za federalku,
sretno
uz obecanje da bi na polusezoni mogli dobiti igrace na pozajmicu,i td..
nadam se da ce vasa uprava dobro iskoristiti novce,i u skladu sa iznosom,dovesti pojacanja.
a vec ste poceli,ova dvojica su odlicni za federalku,
sretno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Gledaj kralja... doso da frustracije liječi hajde kad se raspadne zvijezda bit ćes opet nešto u klubu ne sikiraj se. Ali imaj na umu ako se to ne desi ovu godinu onda neće nikada. Jer previše ste nas unazadili vašim sistematskim uništavanjem kluba tj. Zaduzivanjem.rasta1922 je napisao/la:Ne daj se Zvijezdo
-
- Kontakt:
Neznam da li ima sanse da zvijezda kontaktira vareu i bucana iz zelje mislim da bi za ovu ligu harali a u zelji su odbaceni naravno ako bi ljudi htjeli.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Postoji mogućnost varea ti je 4000km mjesečno. A čeka se trener da se nastave transferi
-
- Kontakt:
Ma moze se tu pricati prebit na pola toliko vrijedi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Može sa širokim da priča Al sa Zvijezdom čisto sumnjam drug jer on je doso u zelju kao najjače pojačanje nije opravdao očekivanja
Varea je što se tice Želje totalni promašaj. Ljudi vjerujte mi, lik je klasični rekreativac 10 minuta ne može da trci, a došao je sa reputacijom jednog od najboljih igrača lige. Ako ga dovedete džaba ste pare bacili. Neko je spomenuo i Bucana da bi mogao doci kod vas, ne znaš ko je gori ili on ili Varea. Za razliku od Varee, Bucan trci i to je jedino pozitivno kod njega, nije ni sjena igraca kakav je nekad bio i hvala Bogu da ni on a ni Varea nisu više igrači Želje..reddragon001 je napisao/la:Može sa širokim da priča Al sa Zvijezdom čisto sumnjam drug jer on je doso u zelju kao najjače pojačanje nije opravdao očekivanja
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
Vama bi dobro dosla obojica. Ipak je to druga liga i sigurno da bi vam donijeli prevagu na terenu. Mozda je bolje dovesti Bucana koji iako je star moze da trci, ima jos brzinu. Vareu je lom noge unazadio i to se sad odrazava na njegove tijelo a nije mlad..
U svakom slucaju vama bi dosta znacili..
U svakom slucaju vama bi dosta znacili..
KHAJ PRICE
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne daj se Zvijezdoreddragon001 je napisao/la:Gledaj kralja... doso da frustracije liječi hajde kad se raspadne zvijezda bit ćes opet nešto u klubu ne sikiraj se. Ali imaj na umu ako se to ne desi ovu godinu onda neće nikada. Jer previše ste nas unazadili vašim sistematskim uništavanjem kluba tj. Zaduzivanjem.rasta1922 je napisao/la:Ne daj se Zvijezdo

Matere ti koji to je iz Zrinje da ima top u nogama a brz i da smo ga mi pustili... Živo me zanima 
I samo jako...

I samo jako...
I have a dream
-
- Kontakt:
Koliko je zvijezda dobila para za transfer u slobodu za ordagica
-
- Kontakt:
Na ordagino mjesto mogao bi doci 33 godine igrac sredine terena prosao mladje selekcije slavije igrao u prvaku bih a 2009 nosio dres widzew lodz
-
- Kontakt:
Bivsi je igrac zrinjskog ne ove godine ...nego lakse nam asocirati na tog napadaca ako u kontekstu bude zrinjskiwestherc je napisao/la:Matere ti koji to je iz Zrinje da ima top u nogama a brz i da smo ga mi pustili... Živo me zanima
I samo jako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.