Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Milner,Ings,Bogdan... sljedeci bi mogao biti Gabriel Palleta pa Immobille,Felipe Santana i jos polovnjaka
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Naravno da ne mislim da toliko vrijedi, niti zasluzuje toliku platu. Da ste bas u mogucnosti da ucjenjujete, i niste. Prvenstveno jer i Sterling zeli da ide, ali isto tako niti ste vi Bilbao niti su vlasnici misljenja kao navijaci. Vole oni dolare, normalno je da dizu cijenu, dokle ce i do koliko popustit pitanje je vremena, sigurno je da nece cekati sledece ljeto. Zato vam je najbolje utrpat ga Realu za 30 nego Cityu ili Arsenalu za koji milion vise. 

Dovedite Artetu kao zamjenu za Gerarrda 

U potpunosti jesmo. Sterlingova zelja za odlaskom, nije dovoljna da bi ga klub pustio za manje, Suarez je isao i korak dalje pa je zadrzan.Devi1 je napisao/la: Da ste bas u mogucnosti da ucjenjujete, i niste.
Klub je u takvoj poziciji da moze i sledece leto da ga proda, verovatno za slican novac koji se sad nudi, pod uslovom naravno da ovaj iz revolta odbije da igra za tim, sto sumnjam da ce uciniti. Dakle ili ce to biti 50m ponuda, mozda malo manje od toga, ili ce ostati.
LFC ne gubi, pogotovo ne sa igracem koji ima dve godine, pritom platu trenutnu od 35k nedeljno.
Aferim momčino, počistio si ih.Paradajz je napisao/la:U potpunosti jesmo. Sterlingova zelja za odlaskom, nije dovoljna da bi ga klub pustio za manje, Suarez je isao i korak dalje pa je zadrzan.Devi1 je napisao/la: Da ste bas u mogucnosti da ucjenjujete, i niste.
Klub je u takvoj poziciji da moze i sledece leto da ga proda, verovatno za slican novac koji se sad nudi, pod uslovom naravno da ovaj iz revolta odbije da igra za tim, sto sumnjam da ce uciniti. Dakle ili ce to biti 50m ponuda, mozda malo manje od toga, ili ce ostati.
LFC ne gubi, pogotovo ne sa igracem koji ima dve godine, pritom platu trenutnu od 35k nedeljno.
At the end of the storm there's a golden sky..
Uopce nisi u pravu. Jedino sto Raheem moze jeste da odbije da igra. A to bi bilo gore po njega. Osim toga, ima jos dvije godine ugovora i nisku platu - 35k.Devi1 je napisao/la:Naravno da ne mislim da toliko vrijedi, niti zasluzuje toliku platu. Da ste bas u mogucnosti da ucjenjujete, i niste. Prvenstveno jer i Sterling zeli da ide, ali isto tako niti ste vi Bilbao niti su vlasnici misljenja kao navijaci. Vole oni dolare, normalno je da dizu cijenu, dokle ce i do koliko popustit pitanje je vremena, sigurno je da nece cekati sledece ljeto. Zato vam je najbolje utrpat ga Realu za 30 nego Cityu ili Arsenalu za koji milion vise.
U ovom odnosu snaga, Liverpool nije primoran da ga proda ispod cijene za koju misli da je realna, a to je 50 miliona. Ne kazem da vrijedi toliko, ali u klubu tako misle, tako da rvoje razmisljanje i nije bas ispravno. A fakat mi nije jasno sta vi radite na nasoj temi zadnjih par dana. Neko od vasih je lijepio video sa failom Bogdana. Ne znam zasto, jel sad treba traziti kakav video sa de gea-inim failom? Moderacija, zivi, zdravi, radimo li ista?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ne provociram nista, samo sam se nadovezao jer imamo slicnu situaciju sa De Geom. Sve i da ostane, sumnjam da ce odbiti igrati, ali da ce znacajno nesto pridonijeti, eh. Nakon toga ostaje godina ugovora i cijena je onda 20 miliona? Zasto sada ne uzeti 30-35? Ali dobro, mi se ne pitamo 

Da li stvarno misliš da ce De Gea slabije braniti ako ga United ne pusti? Cisto sumnjam, mislim da to sebi ni jedan igrac ne bi dozvolio. Istina, igrac moze traziti raskid ugovora, ali onda to ide na arbitražni sud... I samo igrac je tu na gubitku. Ja licno bih volio da Sterlinga prodaju, ali ne ispod 45 miliona. Iako mu ovo nije bila extra sezona, ima tek 20 godina, i u prva tri je mlada igraca na svijetu. Ko ga hoce kupiti morat ce odrijesiti kesu, ove, ili iduce godine.Devi1 je napisao/la:Ne provociram nista, samo sam se nadovezao jer imamo slicnu situaciju sa De Geom. Sve i da ostane, sumnjam da ce odbiti igrati, ali da ce znacajno nesto pridonijeti, eh. Nakon toga ostaje godina ugovora i cijena je onda 20 miliona? Zasto sada ne uzeti 30-35? Ali dobro, mi se ne pitamo
Cisto da podsjetim Suarez je nakon ljeta u kojem je zelio ici, odigrao sezonu zivota i bio najbolji igrac lige. Ta prica da Sterling nece htjeti da igra i sl ne pije vode. Klub nema potrebu da ga proda ako ne zeli. Vidjeli smo i na Suarezovom slucaju, a on je imao puno veci uticaj na igru Liverpoola. Postavili su cijenu 50mil i to je to. Ko hoce nek lupi ponudu i dobice ga s masnicom ako treba.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
U moru provokatora na svetoj temi podsjetio bih vas da je danas našem velemajstoru 23. rođendan, naravno radi se o Coutinhu.Pa nek ti je sretan momčino i da još mnogo sezona igraš za ovaj sveti klub! 

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Ne sporim nista to, sve je na mjestu, osim da ne vrijedi bas 50 miliona i da on zeli da ide. Ne kazem da sto posto ga necete prodati za toliko niti da cete ga sto posto prodati za manje, i naravno da sve u svoje ime, De Geu nezadovoljno ne bi gledao. Opet, nije provokacija stvarno, pozdrav do susreta 

Ma na vrijedi on vise od 25 miliona, da se razumijemo. Ali, mlad je, a vec iskusan. Igrao je sa najboljim, i to je bitno. I najbitnije, Englez je. A oni prenapusu svoje igrace, svi smo svjesni toga. Kad sve to dodas na onih 25 miliona, dobiješ tih, pomenutih, 50 miliona. A iskreno, pokazao je takvo nepostivanje prema klubu da bih ga ja drzao na klupi do kraja ugovora. U svakom slucaju, ako bi tada in odabrao United, onda bih zaduzio Skrtela da mu u prvoj tekmi slomi obje noge...
Meni ne smeta post bilo kojeg forumasa na ovoj temi ako nije spam, provokacija i sl. bez obzira na tim za koji navija.
Realno, ni ja ne mislim da on trenutno vrijedi 50mil, ali moze za godinu-dvije. Stvar je u tome da klub ne zeli i ne mora da ga proda, pa zato i ima taj luksuz da trazi velike pare. Nesto kao one klauze koje stavljaju po Spaniji i Portugalu. Ogromne cifre da ne bi dosli u situaciju da ih igrac ucjenjuje.
Mozda i pristanu na nekih 40-ak miliona. Meni je svejedno. Mali problem je i to sto QPRu ide 20% od cifre transfera. Od 40 bi dobili 8, a Liverpool 32.
Realno, ni ja ne mislim da on trenutno vrijedi 50mil, ali moze za godinu-dvije. Stvar je u tome da klub ne zeli i ne mora da ga proda, pa zato i ima taj luksuz da trazi velike pare. Nesto kao one klauze koje stavljaju po Spaniji i Portugalu. Ogromne cifre da ne bi dosli u situaciju da ih igrac ucjenjuje.
Mozda i pristanu na nekih 40-ak miliona. Meni je svejedno. Mali problem je i to sto QPRu ide 20% od cifre transfera. Od 40 bi dobili 8, a Liverpool 32.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ko te pita koliko vrijedi? Pa ne odredjuje cijenu igraca samo njegov kvalitet, ili jos zivite u toj iluziji? Transfer Balea je najbolji pokazatelj. Kupovna moc konkurenata, mediji, sav marketing oko igraca... ne dizu mu cijenu samo partije na terenu. Bitno je izvuci sto vecu cifru, ne postoji u fudbalu nikakva krovna organizacija zvanicno zaduzena za procjenu igraca, kada bude jedna takva onda ce price skup/jeftin/preplacen/placen ispod cijene imati na tezini. Kao i na trzistu uopste, imas proizvod i zainteresovane kupce i pokusavas izvuci sto vise novca i prodati ga za najbolju ponudu. Sto prije se manite gluposti poput prosjene vrijednosti igraca i koliko para zasluzuje ili ne. Fudbal je davno premasio zacrtane okvire i postao jako skup brend, tacnije poceo izbacivati tone brendova i privlaciti iste sebi. Dosta klubova je bogato i ima pare, zasto bi ga Liverpool prodavao (ja jos mislim kako on nece nigdje) za 30 milki ako moze izvuci 40 ili vise jer kao on ne vrijedi toliko? Bas suprotno, vrijedi onoliko za koliko ga prodaju, ako to bude i 50 miliona toliko vrijedi jer je placen toliko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Navodno je postignut dogovor sa Interom oko Kovačića. Cijena će biti 25 miliona eura sa svim bonusima, dok u ponedjeljak kreću pregovori sa igračem.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
SterlingThe possibility of a player-plus-cash deal could feature in future discussions. Dzeko is one player who could interest Rodgers. (Paul Joyce)
5 retweets 1 favorite
Ma ne ide kova nazalost iz intera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgleda da ce Pepijn Linders zamijeniti Mike Marsha. On je dosad radio sa mladim igracima. Izuzetno cijenjen trener. Proveo 7 godina u PSV i 5 u Portu.
Čim vidim da je u Portu bio i to 5 godina, a zna se da imaju gotovo najbolje mlade igrače koje kasnije prodaju, dobrodošao je svakako. 

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
- SteveHeighway
- Kontakt:
Legende Reala protiv legendi Liverpoola na areni 1,pa koga interesuje moze tu pogledati.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.