FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 22 apr 2010, 19:35

Seyo_TM je napisao/la:subota od 19:30:
SARAJEVO: Željezničar - Modriča (Semir Kaplan)

Posljednji subotnji meč igraju lider Željezničar i "fenjeraš" Modriča i to pod svjetlima reflektora. Iako se "na prvu" ovo čini lagan zadatak za Plave, pobjeda Uljara nad Slavijom u srijedu (2:0), znak je da nekadašnji šampion nije odustao.
nas sudija ,nema dalje. ovo ce biti teska utakmica ,tvrda ,vjerovatno cemo ih u drugom poluvremenu natuci. ;)

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 22 apr 2010, 19:40

jesu Manijaci u Tuzli bili smjesteni iza one ograde pored stadiona ? :S Treba otici na gostovanje tamo :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 apr 2010, 19:44

nime_tm87 je napisao/la:

Posljednji subotnji meč igraju lider Željezničar i "fenjeraš" Modriča i to pod svjetlima reflektora. Iako se "na prvu" ovo čini lagan zadatak za Plave, pobjeda Uljara nad Slavijom u srijedu (2:0), znak je da nekadašnji šampion nije odustao.
nas sudija ,nema dalje. ovo ce biti teska utakmica ,tvrda ,vjerovatno cemo ih u drugom poluvremenu natuci. ;)
uz pomoc sudije

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 22 apr 2010, 19:46

killer je napisao/la:jesu Manijaci u Tuzli bili smjesteni iza one ograde pored stadiona ? :S Treba otici na gostovanje tamo :roll:
Ima jedna slika na nasem forumu pise OPASNOST PAD PREDMETA SA VISINE! E sad skontaj gdje ljudi stoje.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 22 apr 2010, 19:47

killer je napisao/la:jesu Manijaci u Tuzli bili smjesteni iza one ograde pored stadiona ? :S Treba otici na gostovanje tamo :roll:
Bolje ti je nemoj ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 22 apr 2010, 19:49

Strumph_tm87 je napisao/la:
Ima jedna slika na nasem forumu pise OPASNOST PAD PREDMETA SA VISINE! E sad skontaj gdje ljudi stoje.
a gostujuce navijace tacno ispod smjeste :D sad sam vidio slike,katastrofa :shock: a sta je sa stadionom,renoviranje ?
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 22 apr 2010, 19:51

killer je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:
a gostujuce navijace tacno ispod smjeste :D sad sam vidio slike,katastrofa :shock: a sta je sa stadionom,renoviranje ?
"renoviranje" sa duplim navodnicima
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 19:52

Evo pa skontajte gdje se stoji...

slika
slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 apr 2010, 19:57

lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

uz pomoc sudije
sta svasta neces ovdje procitati cuj nas sudija :lol: :lol: :lol:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 19:59

kinone je napisao/la:
lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: nas sudija ,nema dalje. ovo ce biti teska utakmica ,tvrda ,vjerovatno cemo ih u drugom poluvremenu natuci. ;)
uz pomoc sudije
sta svasta neces ovdje procitati cuj nas sudija :lol: :lol: :lol:
"Sudija ti si nas, ti si SDA" :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 22 apr 2010, 20:00

nista mi nije bilo smjenije kad ljudi prolaze kraj nas, ono je valjda put do zgrade, neku djevojcicu sprovode specijalci , da nebi dijetu ko sta reko....hahah....onde je bolje ne otic....valjda do sledeceg gostovanja bude gotova tribina...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 20:59

Sloboda nas je pošteno pobijedila i smiješno se vaditi na to kako to nije fudbal, kako su grubi i kako psuju! Sudija im je dao 7 žutih kartona i to se sigurno ne bi desilo da je puštao da nas kolju. Trebalo bi više da se pitamo kako u utakmici sezone "nijedan segment igre ne funkcioniše". Istina je da nam je zadnjih 15 mečeva svaki utakmica sezone, kao i da su igrači ove polusezone zaslužili svo moguće poštovanje. U Tuzli smo 2 puta zaprijetili golu kako Bog zapovijeda. Glavaš je bio upravu, očito. Rekao je da će nas uzeti i tako je i bilo, koliko god to nas bolilo. Zabili su nam ga u 2. minuti iz akcije 1 na 5+golman. Nismo tamo ništa više ni zaslužili, iako je komotno moglo biti neriješeno. U Vrapčićima je prilika za iskupljenje i opet, nama ta utakmica nije ništa manje važna nego Veležu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 apr 2010, 21:05

Željovac je napisao/la:Sloboda nas je pošteno pobijedila i smiješno se vaditi na to kako to nije fudbal, kako su grubi i kako psuju! Sudija im je dao 7 žutih kartona i to se sigurno ne bi desilo da je puštao da nas kolju. Trebalo bi više da se pitamo kako u utakmici sezone "nijedan segment igre ne funkcioniše". Istina je da nam je zadnjih 15 mečeva svaki utakmica sezone, kao i da su igrači ove polusezone zaslužili svo moguće poštovanje. U Tuzli smo 2 puta zaprijetili golu kako Bog zapovijeda. Glavaš je bio upravu, očito. Rekao je da će nas uzeti i tako je i bilo, koliko god to nas bolilo. Zabili su nam ga u 2. minuti iz akcije 1 na 5+golman. Nismo tamo ništa više ni zaslužili, iako je komotno moglo biti neriješeno. U Vrapčićima je prilika za iskupljenje i opet, nama ta utakmica nije ništa manje važna nego Veležu!
ma dobro otisla su 3 boda slobodi, steta je sto smo izgubli protiv 5 puta slabijeg protivnika, ali postoji opravdanje sloboda igra samo kod kuce u gostima uopste ne igraju znaci da su oni svaku drugu utakmicu igrali, a mi smo 11 utakmica igrali punom snagom. Ako ssloboda ovako nastavi organizovati utakmice ova liga nece nikad napredovati.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 21:11

I to sigurno ide njima na ruku, mada su imali tijesne utakmice u Laktašima, Zenici, sad u Gradačcu. NIje da se nisu trošili. Opet, nema mi logike da su 5 puta lošiji, a da im ne napravimo šanse kako treba u utakmici za titulu, kol'ko god mi furali svoje igrače i ne poznavali tuđe. Eto i Zrinjski su hladno uzeli 2:0, po riječima Jovića sasvim zasluženo, prije toga Široki, 2 puta Sarajevo. Najlakše je reći da ne igraju fudbal, a uzeše svima bodove. Samo nek' i protiv Borca nastave seriju. Glavaš je već obećao pobjedu i ja mu vjerujem :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 21:16

Željovac je napisao/la:I to sigurno ide njima na ruku, mada su imali tijesne utakmice u Laktašima, Zenici, sad u Gradačcu. NIje da se nisu trošili. Opet, nema mi logike da su 5 puta lošiji, a da im ne napravimo šanse kako treba u utakmici za titulu, kol'ko god mi furali svoje igrače i ne poznavali tuđe. Eto i Zrinjski su hladno uzeli 2:0, po riječima Jovića sasvim zasluženo, prije toga Široki, 2 puta Sarajevo. Najlakše je reći da ne igraju fudbal, a uzeše svima bodove. Samo nek' i protiv Borca nastave seriju. Glavaš je već obećao pobjedu i ja mu vjerujem :mrgreen:

borac ima svega jedno 20% sanse da tamo uzme bod a jedno 5 % sanse da uzme sva tri.
Ti pravdaj koliko hoćeš to sloboda radi, ali svi znaju na koji nacin sloboda dobija sve te utakmice, a to je gruba i prljava igra , pritisak sa tribna, pritisak na sudije u tunelu . Ne daj boze da ovog proljeca neko pobjedi slobodu kuci pitao bih te ja kako bi to zavrsilo.
Sad sloboda ima bas toliki kvalitet da joj ni zeljo ni borac ni sarajevo ni zrinsjki bod ne mogu otkinuti u tuzli, a vamo se cupaju da ne ispadnu .
Pravo strucnjak taj glavas napravio barsellonu u prelaznom roku
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 22 apr 2010, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Volim_Plavo
Kontakt:

Post Postao/la Volim_Plavo » 22 apr 2010, 21:17

kinone je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Sloboda nas je pošteno pobijedila i smiješno se vaditi na to kako to nije fudbal, kako su grubi i kako psuju! Sudija im je dao 7 žutih kartona i to se sigurno ne bi desilo da je puštao da nas kolju. Trebalo bi više da se pitamo kako u utakmici sezone "nijedan segment igre ne funkcioniše". Istina je da nam je zadnjih 15 mečeva svaki utakmica sezone, kao i da su igrači ove polusezone zaslužili svo moguće poštovanje. U Tuzli smo 2 puta zaprijetili golu kako Bog zapovijeda. Glavaš je bio upravu, očito. Rekao je da će nas uzeti i tako je i bilo, koliko god to nas bolilo. Zabili su nam ga u 2. minuti iz akcije 1 na 5+golman. Nismo tamo ništa više ni zaslužili, iako je komotno moglo biti neriješeno. U Vrapčićima je prilika za iskupljenje i opet, nama ta utakmica nije ništa manje važna nego Veležu!
ma dobro otisla su 3 boda slobodi, steta je sto smo izgubli protiv 5 puta slabijeg protivnika, ali postoji opravdanje sloboda igra samo kod kuce u gostima uopste ne igraju znaci da su oni svaku drugu utakmicu igrali, a mi smo 11 utakmica igrali punom snagom. Ako ssloboda ovako nastavi organizovati utakmice ova liga nece nikad napredovati.
Ma i nije se mogla pruzit neka igra , svake minute je bio prekid ,Zeljeznicar je isao da normalno bez udaranja i tim nisu uspjeli sastavit 3 pasa jer je Sloboda igra jako grubo.Zeljo je imao par sansi pa mogu reci da je ponajbolji bio Srdjan Stanic i Samir Bekric mada et nisu nesto posebno pokazali :) pozz Zeljeznicar za zivot cijeli
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 apr 2010, 21:18

borcev_navijac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I to sigurno ide njima na ruku, mada su imali tijesne utakmice u Laktašima, Zenici, sad u Gradačcu. NIje da se nisu trošili. Opet, nema mi logike da su 5 puta lošiji, a da im ne napravimo šanse kako treba u utakmici za titulu, kol'ko god mi furali svoje igrače i ne poznavali tuđe. Eto i Zrinjski su hladno uzeli 2:0, po riječima Jovića sasvim zasluženo, prije toga Široki, 2 puta Sarajevo. Najlakše je reći da ne igraju fudbal, a uzeše svima bodove. Samo nek' i protiv Borca nastave seriju. Glavaš je već obećao pobjedu i ja mu vjerujem :mrgreen:

borac ima svega jedno 20% sanse da tamo uzme bod a jedno 5 % sanse da uzme sva tri.
Ti pravdaj koliko hoćeš to sloboda radi, ali svi znaju na koji nacin sloboda dobija sve te utakmice, a to je gruba i prljava igra , pritisak sa tribna, pritisak na sudije u tunelu . Ne daj boze da ovog proljeca neko pobjedi slobodu kuci pitao bih te ja kako bi to zavrsilo.
Sad sloboda ima bas toliki kvalitet da joj ni zeljo ni borac ni sarajevo ni zrinsjki bod ne mogu otkinuti u tuzli, a vamo se cupaju da ne ispadnu .
Pravo strucnjak dtaj glava napravio barsellonu u prelaznom roku
nemaju oni tunela ba :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 21:19

kinone je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Pravo strucnjak dtaj glava napravio barsellonu u prelaznom roku
nemaju oni tunela ba :D
pa to nesto gdje su sluzbene prostorije :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 22 apr 2010, 21:20

Volim_Plavo je napisao/la:
kinone je napisao/la:
Ma i nije se mogla pruzit neka igra , svake minute je bio prekid ,Zeljeznicar je isao da normalno bez udaranja i tim nisu uspjeli sastavit 3 pasa jer je Sloboda igra jako grubo.Zeljo je imao par sansi pa mogu reci da je ponajbolji bio Srdjan Stanic i Samir Bekric mada et nisu nesto posebno pokazali :) pozz Zeljeznicar za zivot cijeli
Stanic se nije vidio izuzev one prilike na samom pocetku, vecina napada je isla desno, preko H.Beslije.I nije bas ni Zeljo is'o bez udaranja, vracali su oni pomalo Slobodinim igracima ;)

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 22 apr 2010, 21:21

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], kontra, Lokomotifa i 43 gosta.