Udji preko chroma, mozilla ne moze__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Udji preko chroma, mozilla ne moze__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?
ja gledam preko MozilleAsharaK je napisao/la:Udji preko chroma, mozilla ne moze__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?
A u ovoj generaciji pravog DM uopšte nema i to je najveći problem, plus ova generacija igrača izgleda previše mekano, fizički inferiorno. Protiv SAD i sad to je očito.Ajax je napisao/la:DEFANZIVNI VEZNI je kronicna bojka ovih nasih prostora. Sve sami kreativci i njih forsiraju u omladinskim skolama a defanzivce ko ****. Zato su igraci kao sto je Besic rijetki i zlata vrijedni.sila14 je napisao/la:odbrana cirkus samo takav, i još retard selektor stavi i dadu i amira kao 2 zadnja vezna...valjda bi trebao biti neki jači, defanzivnije orijentisan igrač tu cccc..vezna linija za 45 minuta oduzela možda jednu loptu...da te Bog sačuva
Na chrome-u sam , al mi je net gadost živa mora da je do toga..xinxee je napisao/la:ja gledam preko MozilleAsharaK je napisao/la:Udji preko chroma, mozilla ne moze__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?xD
Pa nije nikad ni bilo pravog DM-a. Koliko se je samo cekao Rahimic. Na jedno deset kreativaca naleti pravi zadnji vezni i to iz dijaspore. Jer ovi treneri samo gledaju najvjerovatnije ko je ofanzivno jak i da zna igrat lopte i na kraju samo takve klubovi forsiraju a defanzivne pozicije slepaju sa nekim polu igracima. Mada ove se je moglo danas dobiti samo da nije bio Hodzic odsjecen i da se je stvorila dominacija na sredini terena. A po tome su bar uvijek bile Balkanske selekcije poznate. Igra od noge do noge, kratki pasovi i posjed lopte u sredini terena. Posebno protiv Skandinavskih momcadi koji se tradicionalno orijentisu na trku i fizikalije.Astren je napisao/la:A u ovoj generaciji pravog DM uopšte nema i to je najveći problem, plus ova generacija igrača izgleda previše mekano, fizički inferiorno. Protiv SAD i sad to je očito.
Boji se debakla jer i ovako nismo uspjeli stvoriti dominaciju u sredini terena. A sa drugim napadacem bi bili jos tanji u sredini.AsharaK je napisao/la:Jel ovaj nas trener toliko corav pa ne vidi da podhitno treba ubaciti jos jednog napadaca, ljudi igraju presing cijelo vrijeme u pm?
Dobar je Piric po meni imao je dvije fenomenalne odbrane. On je najmanji problem danas.SaLL/ihovic je napisao/la:Pozdrav.Posto sam tek sada poceo gledati i nisam uspio vidjeti go koji smo primili moze li mi neko reci da li je go bio i greska Pirica ( da li je mogao bolje reagovati) i kakav je u dosadasnjem toku utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bhfanatic14, CAGarfia, HariTz, Normus90, Proximic, s4mke, Sheyi, ZmajOdBosne33 i 79 gostiju.