U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2015, 16:54

__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?
Udji preko chroma, mozilla ne moze :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sajo10
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la sajo10 » 13 jun 2015, 16:54

Imamo vrlo, vrlo limitiranu reprezentaciju i mozda vise od ovoga se nije ni moglo ocekivati. Iskreno osim ovog papka iz Rosenborga (20) nemaju neke ekstra igrace. Problem je u nama, sto nazalost imamo opet kazem ne tako jaku generaciju igraca. A kako vidim nista se ne radi po tom pitanju da se dovedu kakvi igraci iz inostranstva.

Izjednaceno prvo poluvrijeme gdje su domacini bili nesto bolji. Eh sad dali su zasluzili vodstvo ili ne, ko te pita. Mnogi su to vec napisali ali nemamo igre. To je ocito i nazalost zalosno. Armin je pre sam. Momak trci ali nema lopti, nema sansi. Moram priznati da sam ocekivao vise od Hajradinovica na strani. Da ce povuci kakvu kontru, nesto. Za sad to je tanko. Memija takodjer ispod svog nivoa, i ako razumijem vrlo defanzivnu poziciju jer cuva brzog Elyounoussia.

Piric imao nekoliko dobri intervencija ali nezna ispucati loptu kako treba. Ili ide prema autu ili skroz niska kad mu vrate stoperi. A kad smo vec kod stopera, Mihojevic ce morati izac u drugom jer inace strahujem da cemo zavrsiti utakmicu sa 10 igraca. Miletic nije neki kvalitet ali opet kazem, posto savez nista ne pravi po tom pitanju, sta ces gledaj i trpi. Sadikovic dosta slab. Hadziahmetovic bolji ali vidi se da je iscrpljen. Ocekujem da ga Nestorovic izmjeni vrlo brzo, pogotovo jer ima karton.

Sto se tice izmjena. Pod hitno, al bas pod hitno mora ubaciti Bajica. Staviti ga na mjesto Jelisica a Nikolu na kant umjesto Harisa ili Memije. Mislim da ce takodjer Rahmanovic dobiti priliku u drugom. Inace gledam klupu i kontam pa sta je ovo. Nema tu igraca koji moze napraviti kakvu razliku osim Bajica.

Steta sto nema Prevljaka i Radovca. Cak i Modica prizeljkujem... Steta za ovakav supacki gol na kraju...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 jun 2015, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 13 jun 2015, 16:55

AsharaK je napisao/la:
ja gledam preko Mozille :njanjanja: xD

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 jun 2015, 16:56

Ajax je napisao/la:
sila14 je napisao/la:odbrana cirkus samo takav, i još retard selektor stavi i dadu i amira kao 2 zadnja vezna...valjda bi trebao biti neki jači, defanzivnije orijentisan igrač tu cccc..vezna linija za 45 minuta oduzela možda jednu loptu...da te Bog sačuva
DEFANZIVNI VEZNI je kronicna bojka ovih nasih prostora. Sve sami kreativci i njih forsiraju u omladinskim skolama a defanzivce ko ****. Zato su igraci kao sto je Besic rijetki i zlata vrijedni.
A u ovoj generaciji pravog DM uopšte nema i to je najveći problem, plus ova generacija igrača izgleda previše mekano, fizički inferiorno. Protiv SAD i sad to je očito.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2015, 16:56

Sve si u pravu, samo ne bih se slozio sa tobom da je ovo losa generacija. Ovo je jedna od najjacih generacija ikad, samo sto imamo tu majmuna koji to ne zna sve posloziti, jbg ...

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 13 jun 2015, 16:56

xinxee je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
ja gledam preko Mozille :njanjanja: xD
Na chrome-u sam , al mi je net gadost živa mora da je do toga.. :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 13 jun 2015, 16:58

Moje misljenje je da ova repka ima takvu ofanzivu da mora nauciti igrati sa dva spica, u formaciji 4:3:1:2, ne mozemo sebi dozvolit luksuz da i Bajic i Prevljak sjede na klupi
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 jun 2015, 17:00

Strepim na svaki Mihojevicev kontakt s loptom, koliko je momak nesiguran, to nije normalno. Nisu oni bili osjetno bolji u prvom poluvremenu, al ovaj go u zadnjim sekundama se ionako samo nama moze desiti. Bajic mora odigrati bare pola sata u drugom poluvremenu, meni bas i nije jasno to pretjerano forsiranje Hodzica, koji gotovo da nikako nije igrao, a ovaj momak ima izvanrednu sezonu iza sebe. Na stranu Hodzicev potencijal, ja njemu ne bih tek tako davao prednost u odnosu na Riada. Na sredini treba Radovac, to je jasno ko dan. Ovaj Jelisic je par puta nesto pokusao, al ne moze sam.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2015, 17:01

Astren je napisao/la:A u ovoj generaciji pravog DM uopšte nema i to je najveći problem, plus ova generacija igrača izgleda previše mekano, fizički inferiorno. Protiv SAD i sad to je očito.
Pa nije nikad ni bilo pravog DM-a. Koliko se je samo cekao Rahimic. Na jedno deset kreativaca naleti pravi zadnji vezni i to iz dijaspore. Jer ovi treneri samo gledaju najvjerovatnije ko je ofanzivno jak i da zna igrat lopte i na kraju samo takve klubovi forsiraju a defanzivne pozicije slepaju sa nekim polu igracima. Mada ove se je moglo danas dobiti samo da nije bio Hodzic odsjecen i da se je stvorila dominacija na sredini terena. A po tome su bar uvijek bile Balkanske selekcije poznate. Igra od noge do noge, kratki pasovi i posjed lopte u sredini terena. Posebno protiv Skandinavskih momcadi koji se tradicionalno orijentisu na trku i fizikalije.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2015, 17:03

Miloš Šatara je pravi zadnji vezni.
Koliko je kvalitetan s obzirom da igra u Prvoj ligi, ne znam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2015, 17:04

Jel ovaj nas trener toliko corav pa ne vidi da podhitno treba ubaciti jos jednog napadaca, ljudi igraju presing cijelo vrijeme u pm?

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 jun 2015, 17:04

Pozdrav.Posto sam tek sada poceo gledati i nisam uspio vidjeti go koji smo primili moze li mi neko reci da li je go bio i greska Pirica ( da li je mogao bolje reagovati) i kakav je u dosadasnjem toku utakmice.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2015, 17:07

AsharaK je napisao/la:Jel ovaj nas trener toliko corav pa ne vidi da podhitno treba ubaciti jos jednog napadaca, ljudi igraju presing cijelo vrijeme u pm?
Boji se debakla jer i ovako nismo uspjeli stvoriti dominaciju u sredini terena. A sa drugim napadacem bi bili jos tanji u sredini.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 jun 2015, 17:09

Molim te stavi Harisa na lijevog beka i izvadi Merajica... ncncn

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 13 jun 2015, 17:11

Ma meni se cini da smo prebukirani na sredini terena sa trojicom igraca istog profila, pa nisu navikli i spetljaju se, cak iako imaju dovjica iz Zelje cak ni ta dvojica nisu nikad igrali u paru kao dva zadnja vezna, .... opet ostaje da se vidi
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2015, 17:13

SaLL/ihovic je napisao/la:Pozdrav.Posto sam tek sada poceo gledati i nisam uspio vidjeti go koji smo primili moze li mi neko reci da li je go bio i greska Pirica ( da li je mogao bolje reagovati) i kakav je u dosadasnjem toku utakmice.
Dobar je Piric po meni imao je dvije fenomenalne odbrane. On je najmanji problem danas.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 13 jun 2015, 17:16

Dvojac iz Kozare Satara i Trkulja se godinama provlace kroz spiskove,a nikad ih na dijelu nisam vidio.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 jun 2015, 17:17

Sve sarajlije pozutili :lolno:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2015, 17:20

miletic je odron, katastrofalno izdanje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 13 jun 2015, 17:22

Cekat cemo mi dijasporu da se smiluje i pusti gotove igrace,jer ovakav sistem gdje nam strucni kadar predvode Nestorovic,Karacic i Malkocevic nije u stanju predvoditi i ovo malo igraca iz Pl sto nam valja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB, CAGarfia, denza, dukipajser, Google Adsense [Bot], Mostarska, Sheyi i 39 gostiju.