NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Koji zaokret u politici kluba,od forsiranja mladih igraca preko noci poceli old timere dovoditi.
Treba popricati sa Draganom Maticem,Miticem,Rekom...
sad stanceskog i susica pa bar nek nam bude ekipa od bivsih igraca.alibasic islamagic serbecic brkic colic su pet koji su ostali i mogu igrati prvu postavu dodaj brku i savica nije lose.
nemojmo se zavaravati da cemo imati galaktikose ali vjerujem u ekipu koja ce sve kod kuce pobijediti a na strani sta bude.
mora se dovesti 3 napadaca ako se misli nesto napraviti.vjerujem da ce biti zvucniji imena od savica i nadam se tome
nemojmo se zavaravati da cemo imati galaktikose ali vjerujem u ekipu koja ce sve kod kuce pobijediti a na strani sta bude.
mora se dovesti 3 napadaca ako se misli nesto napraviti.vjerujem da ce biti zvucniji imena od savica i nadam se tome
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i usput da nabijem na kar pljuvatore naseg kluba i naseg grada.
ljudi ja znam da je bio rat da su mnogi prolupali ali ljudi imaju institucije trazite pomoc sta lijecite bolesne umove na nasem klubu i nasem forumu vela havle ja hamelja
ljudi ja znam da je bio rat da su mnogi prolupali ali ljudi imaju institucije trazite pomoc sta lijecite bolesne umove na nasem klubu i nasem forumu vela havle ja hamelja
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jarane,ni u Zelji Dijata neće imati vise,a usput ćemu .ebavat mamu po Sarajevu ako ne pokaze sto od njega očekuju,a mislim da nije pojačanje za Zelju i da će se grdno za.ebat,al takvim kao on tako i treba da bude.crvenobijeli je napisao/la:zar mogu biti tolike uslje,,pa njima su samo pare bitne,da dobija platu,boli ga **** za zvijezdom,,svaka cast ovim momcima sto su ostali,a ove picke sto su otisli dabogda kod nemeca termin trazili picke jedne,,,ovo se ne odnosi na ordagica...nego za urosa,diatu i drustvo,,,pu pu
-
- Kontakt:
Nemoj zaboravit Treica i Ponjevica rasida avdica kao i nezaobilaznog covica da ostane namolit covjekarasta1922 je napisao/la:Koji zaokret u politici kluba,od forsiranja mladih igraca preko noci poceli old timere dovoditi.

Ma bit ce to dobro doce tu jos igraca zna Hamza svoj posao.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
ljudi budimo realni u prvoj ligi samo mozes za dobre pare nagovoriti igraca da igra,mislim ako je dobar.bubi sretno i svima sretno,mi krecemo sa nule odpocetka i budimo uz nas klub.nadam se da ce nasi juniori dobiti prilike uz ove sto dodu,
ismir hasic sigurno ima mjesta u prvom timu na beku.ono sto je igrao pokazao je o kakvom se igracu radi.ako feja ostane vjerujem da ce graditi tim sa brzim igracima po krilima i bekovskim pozicijama..ja iskreno nevjerujem da cemo uci ali sam uz klub sta bude.imamo vremena dovesti 3 ekstra igraca ako ne dovedemo necemo sigurno uci.hamza moras platiti bar dva tri malo vise pa lahko ih je zahebat
ismir hasic sigurno ima mjesta u prvom timu na beku.ono sto je igrao pokazao je o kakvom se igracu radi.ako feja ostane vjerujem da ce graditi tim sa brzim igracima po krilima i bekovskim pozicijama..ja iskreno nevjerujem da cemo uci ali sam uz klub sta bude.imamo vremena dovesti 3 ekstra igraca ako ne dovedemo necemo sigurno uci.hamza moras platiti bar dva tri malo vise pa lahko ih je zahebat

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ceka se trener, ima već dogovoreno sa par jakih imena.
Ala ovde neki mogu srat to je za nepovjerovat. Ja sam prvi protiv sadašnjih smradova koji sjede u upravi ali ukoliko volimo klub ekipa se mora podržati.
Navodite ovdje da su Savić, Brka i sl. old taimeri da su istrošeni itd. da treba podmlađivati ekipu. Pa sa kime podmlađivati sa našim zvijezdicama koje sa prvim problemom ufate nožne. A što se tiče Brke i Savića oni bi bili pojačanja da su i prošle godine bili tu u odnosu na one ublehaše koji su igrali.
Znali neko da li bi trener trebao doći u ponedjeljak pošto se spominjao 15.
I hajdi Piska daj bar neke od igrača na p.p.
Navodite ovdje da su Savić, Brka i sl. old taimeri da su istrošeni itd. da treba podmlađivati ekipu. Pa sa kime podmlađivati sa našim zvijezdicama koje sa prvim problemom ufate nožne. A što se tiče Brke i Savića oni bi bili pojačanja da su i prošle godine bili tu u odnosu na one ublehaše koji su igrali.
Znali neko da li bi trener trebao doći u ponedjeljak pošto se spominjao 15.
I hajdi Piska daj bar neke od igrača na p.p.
-
- Kontakt:
Mogo vam reći jedan je iz Zrinjskog a drugi iz Celika toliko. Igraju prema naprijed obojica. Blizu su dogovora neću da dogovorim imena sutra ne dodju bit će bombe bacam. Iako mi hamza nije Htjeo reci ime skonto sam o kojima se radi. Jutros ljudi pričaju kao Janković bih mogao doci čujem na kafi. Eh sad ne znam nije zl to iz kluba info. Pustite upravu nek radi vidjet ćemo na kraju sezone jel valjaju ili ne ??? I usput boljih ljudi ne mozemo.trnutno naći da daju pare h Zvijezdu.
-
- Kontakt:
Mislim da je dobro da se radi al treba dati i treneru mjesta da dovede 4-5 igraca po svojoj volji ili neke koje bi on smatro dobrim.
Nadam se da cemo sklopit mocan tim.
Nadam se da cemo sklopit mocan tim.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Je li to igrači prelaze u Zelju i Slobodu bez ikakvog obestećenja.Toliko se govorilo o Ordagiću da će se unovčiti,tolike pare za njega dadosmo,on se kleo u vjernost klubu i interesu kluba.Ne znam uopste kako ti prelazi tek tako funkcionisu.
Ordagic nije dzaba otisao, dao je Husic dobru lovu Zvijezdi za njegavatreni je napisao/la:Je li to igrači prelaze u Zelju i Slobodu bez ikakvog obestećenja.Toliko se govorilo o Ordagiću da će se unovčiti,tolike pare za njega dadosmo,on se kleo u vjernost klubu i interesu kluba.Ne znam uopste kako ti prelazi tek tako funkcionisu.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Piska jesu li ta dvojica o kojim govoriš Velibor Đurić I vernes Selimović??? Odgovori na p.p.???
-
- Kontakt:
combe je napisao/la:Piska jesu li ta dvojica o kojim govoriš Velibor Đurić I vernes Selimović??? Odgovori na p.p.???

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Mladi su ova dvojica dosta od djuri, a iskusni. Pitao sam.par ljudi iz mostara kakav je kalibra taj igrač kazu top. Borben - brz- ima top u nozi. A za ovog iz celika isto sve najbolje pohvale čak igrao je i u slobodi i još jednom velikom klubu.
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 13 jun 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dali smo dobili ista za ordagu.valjda mozemo makar dva polovnjaka dovest.i ja imam info o kojim se igracima radi I mogu vam reci da bi bili pojacanje vecini premijerligaskih igraca.
Cekat cemo trenera I onda ce biti potpisa
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo na dvije godine potpiso za Slobodu, cisto sumnjam da smo dobili neke ozbiljne pareastra1922 je napisao/la:Dali smo dobili ista za ordagu.valjda mozemo makar dva polovnjaka dovest.i ja imam info o kojim se igracima radi I mogu vam reci da bi bili pojacanje vecini premijerligaskih igraca.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u sirotinjskoj drzavi gdje ljudi rade za 500 km cijeli mjesec od jutra do sutra oitanje je sta su ozbiljne pare...Tkanton je napisao/la:Samo na dvije godine potpiso za Slobodu, cisto sumnjam da smo dobili neke ozbiljne pareastra1922 je napisao/la:Dali smo dobili ista za ordagu.valjda mozemo makar dva polovnjaka dovest.i ja imam info o kojim se igracima radi I mogu vam reci da bi bili pojacanje vecini premijerligaskih igraca.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Semir Bajraktarević?reddragon001 je napisao/la:Mladi su ova dvojica dosta od djuri, a iskusni. Pitao sam.par ljudi iz mostara kakav je kalibra taj igrač kazu top. Borben - brz- ima top u nozi. A za ovog iz celika isto sve najbolje pohvale čak igrao je i u slobodi i još jednom velikom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.