FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:14

Schlager je napisao/la:nismo nikad u istoriji,ni u jugoslaviji ni u bih,pa nećemo ni sad :cry: :cry:
možda marić bude istorijska prekretnica 8-)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 15:18

Vrapčići su naša najveća šansa (i Željezničareva),mada su dole još ljuti na nas što smo prošle godine došli u Vrapčiće da "igramo",a njima gorilo pod nogama pa nisu očekivali takav naš "bezobrazluk"....Pika je jedno 150 puta izgovorio "Mayku vam yebem,ovde ste došli igrati" :cry: :cry:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:24

Schlager je napisao/la:Vrapčići su našanajveća šansa (i Željezničareva),mada su dole još ljuti na nas što smo prošle godine došli u Vrapčiće da "igramo",a njima gorilo pod nogama pa nisu očekivali takav naš bezobrazluk....Pika je jedno 150 puta izgovorio "Mayku vam yebem,ovde ste došli igrati" :cry: :cry:
slažem se, ali istom tako mislim da se čvrstom igrom u tuzli može do boda, tamo uopšte kako rekoh nije bitno da li igraš lijepo ili ne igraš lijepo, tamo je samo bitno da igraš čvrsto
TREĆI PUT ČASTIMO !

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 22 apr 2010, 16:53

Sto je najgore u ovoj cijeloj prici oko trenera, ako ne bude nekih velikih kikseva ( pre svega na domacem terenu) i ako se Maric ucauri onda smo ga najebali :) Trazice na ljeto neke igrace koje on zeli da se dovedu, a to nek je Bog na pomoci onda...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 17:02

Е то је оно % ' ја ", % & " & " $ трофеј? & $ " "?
" ово све " ? на " & ' $ ", а то је $ ' " " оног ' о $ ? & се - зове " ? ? $. :?
"" ПУТ ""

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 17:56

Moze li mi neko pojasniti zasto ne volite Marića? Po mom misljenju radi odlican posao, valjalo je posloziti ekipu nakon sto na polusezoni ode nekoliko glavnih igrača. Mislim na Blibliju i ostale ukoliko ih je bilo, ispravite me ako grijesim...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 18:45

da,radi odlican posao za vas,ne grijesis...obzirom kakav smo raspored imali i zalihu,ovakav posao bi napravila i seka aleksic :D

samo njemu i nasoj upravi mozete zahvaliti sto ste nadoknadili 12 bodova zaostatka za nama koliko je bilo u trenutku primopredaje,i samo zahvaljujuci njima cete vjerovatno osvojiti duplu krunu....nadam se da grijesim,ali nazalost jako rijetko grijesim...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 apr 2010, 18:51

Schlager je napisao/la:da,radi odlican posao za vas,ne grijesis...obzirom kakav smo raspored imali i zalihu,ovakav posao bi napravila i seka aleksic :D

samo njemu i nasoj upravi mozete zahvaliti sto ste nadoknadili 12 bodova zaostatka za nama koliko je bilo u trenutku primopredaje,i samo zahvaljujuci njima cete vjerovatno osvojiti duplu krunu....nadam se da grijesim,ali nazalost jako rijetko grijesim...
Ruku na srce Maric je zatekao jednu novu momcad, ne onu sto je igrala jesenji dio prvenstva, a sjetimo se da vam je na polusezoni otislo cini mi se oko 13 igraca, to je povrsno gledajuci cijeli prvi tim i igraci sa klupe, a da su dosli neko novi igraci, i ovo sto je Maric uradio, a to je sto vas je odrzao u vrhu, i sto se direktni konkurent Zelji i za titulu i za kup je velika stvar. Ja bih prije krivca trazio u ljudima iz vase uprave, ali opet i ta raspordaja igraca je u neku ruku bila i ocekivana, jer sjetite se da ste u najgoroj poziciji u premier ligi sto se tice duga, tako mislim da je dio tih para isao upravo na te racune za smanjivanje dugova! E sada pocinje ta rekonstrukcija stadiona, kako ce to proci i da li ce vam ispuniti dato obecanje, stvarno ne znam, a bilo bi lijepo slijedece sezone doci na gostovanje u Banjaluku bas na onakav stadion kakav su i zamislili vasi celni ljudi :) Pozdrav

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 22 apr 2010, 18:54

Schlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.

Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom :cry:
Ima branio je u Espanyolu u Evropi jedan golman a u spanskom prvenstvu drugi :) Mislim da je Kameni branio u Evropi, a ne znam koji je ovaj drugi :) eto ideje za Evropu da brani neko drugi, a Milinovic neka stoji na golu po BiH :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 19:17

Schlager je napisao/la:da,radi odlican posao za vas,ne grijesis...obzirom kakav smo raspored imali i zalihu,ovakav posao bi napravila i seka aleksic :D

Tako je kad gledas negativnu stranu, ali treba uzeti u obzir da je zeljo odgirao izuzetno dobro proljece.

Ako gledsas pozitivni mozes reci da imamo napr sad vise 8 bodova od sirokog a imali smo minus 1, i 8 bodova vise od sarajeva a imali smo plus dva pa onda tako redom, zrinsjki, velez itd.

sve zavisi sta hoces da vidis

P.S
Bem ti tacno me strah napisati nesto ovako kakva je atmosfera protiv marica, a samo cinjenice iznosim
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 19:27

I treba da te bude strah...poslacu ti virus na komp ako nastavis da ga branis :D

Ali ja mu ipak ne bih familiju pominjao,iako se u svemu slazem sa VB 87 kad je Maric u pitanju,ipak mislim da je malo pretjerao sa pominjanjem zenskog dijela njegove familije.

Sto se mene tice dovoljno je da ode i uzme pare nasoj upravi,kad su vec levati....

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 22 apr 2010, 19:39

Vidim neki se ibrete sto je Glavas rekao da ce Sloboda uzeti Borac. Ja kada sam pravio kalkulacije prije nekoliko kola racunao sam da ni Zeljo ni Borac nece boda uzeti. To je bilo kad sam vidio kako su pitare slomili. Tamo nema igre, tamo je tuca i valjanje po terenu. Mozda ce vam ovo glupo zvucati al ja imam osjecaj da je Zeljo "namjerno" primio go na pocetku da bi se ovi prestali tuci, pa da u zadnjih pola sata napadnemo i damo im go za konacnih 1:1. Napali jesmo i imali tri 100% prilike al lopta nije htjela u gol. Gore Barca nebi bod uzela.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 22 apr 2010, 20:38

" $ за " $ $
Monday, 29 March 2010
Skoro mjesec dana proslo ... jos malo,tacnije 9.5. je kraj tendera :)
TREĆI PUT ČASTIMO

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 20:48

Borac opet na vrhu
Datum: 22.04.2010 18:14
Autor: Vladimir Grbić
Golom Saše Kajkuta iz 24. minuta meča Borac je savladao Rudar Prijedor (1:0) i nakon kompletiranog 24. kola Premijerlige opet dospio na čelo tabele ispred Željezničara.

Nakon kiksa glavnog konkurenta "crveno-plava" ekipa je pred 5.000 vatrenih navijača ostvarila još vrijedan trijumf i šest kola prije kraja ima veliku šansu da se okiti titulom prvaka BiH. Nakon što je golom u 90. minutu u porazu od Željezničara (2:4) donio veliku nadu svojoj ekipi, napadač Borca je pokazo da je period bez golova iza njega i da do kraja prvenstva može biti jedan od ključnih igrača u borbi za titulom.

Stojan Malbašić, pomoćni trener Borca, istakao da su u klubu zadovoljni ali da ima još dosta do kraja i da je svaka utakmica do kraja veoma bitna.

"Čestitam svojim momcima na tvrdoj i požrtvovanoj igrti. Sasvim zasluženo smo došli do vrijedna tri boda. Moram da istaknem da su se Prijedorčani pokazali kao jedna veoma dobra i uigrana ekipa. Pokazali su da su na Gradski stadion došli rasterećeni i u takvim uslovima su se pokazali kao veoma dobar protivnik", rekao je Malbašić koji je zna nešto niži nivo igre svoje ekipe okrivio pregust raspored:

"Umor i mali fond igrača su nam predstavljali jedan veliki problem u ovom meču. Odigrali smo pet utakmica u posljednjih 15 dana, a sav taj terer morali su da iznesu naši glavni igrači. Svaka ta utakmica je bila veoma bitna i morali smo da pružimo svoj maksimum."

Banjalučani neće imati mnogo vremena za odmor pošto ih u nedjelju očekuje još jedan veoma bitan ispit protiv Travnika takođe na Gradskom stadionu.

"Dosta je utakmica ostalo do kraja i svakoj moramo da pristupimo maksimalno ozbiljno. Naredni ispit je protiv Travnika pred našim navijačima i nadam se da ćemo sa nova tri boda uspjeti da se učvrstimo na prvom mjestu na tabeli", istakao je prvi pomoćnika šefa stručnog štaba.

Prijedorčani su velikom borbenošću uspjeli da donekle pariraju domaćim igračima. Tokom čitavog meča gosti su stvorili samo jednu ozbiljniju priliku koju je golman Borca uspio da odbrani.

"Čestitam fudbalerima Borca na zasluženoj pobjedi. Smatram da smo odigrali jednu sasvim dobru utakmicu iako smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca. Mislim da smo čitavim tokom meča bili sasvim ravnopravan protivnik. Imali smo nekoliko poluprilika da dođemo do pogotka, ali ih nažalost nismo iskoristili", rekao je Boris Gavran, šef stručnog štaba Rudar Prijedora i dodao:

"U drugom poluvremenu smo pokušali da dođemo do izjednačujućeg pogotka, ali nažalost nismo uspjeli. Smatram da smo se bez obzira na sve banjalučkoj publici pokazali u veoma dobrom svjetlu.".

Rudar će do kraja voditi veliku borbu za opstanak u Premijerligi, a prvu priliku da dokazu da imaju taj kvalitet imaće protiv Slobode na domaćem terenu.

"Osnovni cilj nam je da ostanemo u Premijerligi. U goste nam dolazi Sloboda koja u ovoj polusezoni pokazala da je jedna veoma dobra ekipa i uigrana ekipa. Ali, ako ponovimo igre koje smo do sada pružali da domaćem terenu mislim da ne bismo trebali imati problema da ostvarimo novi trijumf. To je za nas utakmica sezone i daćemo svoj maksimum da dođemo do nova tri boda", zaključio je Gavran.

Stojan Malbašić
Veliku zahvalnost dugujemo navijačima koji su i u ovom meču pokazali da su uz nas i očekujemo da se do kraja prvenstva zajedničkim snagama borimo za trofeje.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 21:37

Neobican mi ovaj nas termin protiv Travnika. Ne znam da li smo ikada igrali utakmicu nedjeljom u 19h 30 min.....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 apr 2010, 21:37

Cestitam vam titulu a Zeljo osvaja kup.Puno srece u evropskim tekmama.Pozdrav od Manijaka starog znalca.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 21:39

Schlager je napisao/la:Neobican mi ovaj nas termin protiv Travnika. Ne znam da li smo ikada igrali utakmicu nedjeljom u 19h 30 min.....
ne sjecam se ni ja , inace iznenadila me posjeta protiv prijedora prilicno dobgra s obzirom da je rani dan i rudar kao protivnik 5000 i kusur, nadam se da ce makar jednako biti protiv travnika
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 21:41

Alipasino je napisao/la:Cestitam vam titulu a Zeljo osvaja kup.Puno srece u evropskim tekmama.Pozdrav od Manijaka starog znalca.
Daleko smo mi jos od titule. zeljo ima vise sanse jer ima veci izbor igraca do kraja prvenstva i ne okreci pilu naopako :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 21:53

borcev_navijac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Neobican mi ovaj nas termin protiv Travnika. Ne znam da li smo ikada igrali utakmicu nedjeljom u 19h 30 min.....
ne sjecam se ni ja , inace iznenadila me posjeta protiv prijedora prilicno dobgra s obzirom da je rani dan i rudar kao protivnik 5000 i kusur, nadam se da ce makar jednako biti protiv travnika
Na zapadu je bilo najmanje 1000 ljudi iz PD...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 apr 2010, 22:10

$, ? је " $ $ " $... е $ у $ је & $ $ па & $ " опет ? $ $ ? " $

$ $ су ? $ ставе ? " ". Нпр & 18 ? 18:30. " у $ $ $ на посао, " у ? " ?...
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.