Igrač br. 6

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jun 2015, 14:18

Centre forward je napisao/la:To što daje maximum za repku a istovremeno tetovira njene dijelove pokazuje samo koliko je njegov mozak deficitaran.
Sta da ti kazem..nismo svi isti, nema svako isto shvacanje nase BiH..ja ga iskreno ne krivim..

Njemu ta RS vjerovatno znaci kao i nama BiH..neki to ljudi jednostavno ne shvataju.
#ALLEGRIOUT

rigotina
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la rigotina » 13 jun 2015, 14:22

Ziko je napisao/la:Je li istina da je pored ispravke na tetovaži,da su ga i osunetili kako bi imao prednost i mjesto umjesto Šunjića......
nije ali čini se da su tebe nakon rođenja i sunećenja i skalpirali i pretjerali za kojih 30-40 cm
goveđigulašmajka

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jun 2015, 14:27

Spahić ga nagovorio da prepravi tetovažu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jun 2015, 14:29

On je us.ro motku sa tetovazom i gotova prica..odlazi iz reprezentacije !

Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji ga podrzavaju bez obzira sto je istetovirao jedan entite koji je nastao na ubijanju,silovanju,prognanstvu ... bas smo mi bosnje glup narod,al fakat smo glupi i nije ni cudo sto nam se drugi smiju i prave zajebanciju na nas racun..

Trazite i Milicica za eurobasket nek igra za nas,ha ja ako je dobar kosarkas moze nastupati umjesto Nurkica,bez obzira sta sve ima istetovirano na sebi,isto ti ga dodje Vranjes ili Milicic..

OGNJENE MRS !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 13 jun 2015, 14:33

harry BiH je nastala na ubijanju, protjerivanju. RS kao njen dio je samim time na isti način obilježen.
To je nešto što najveći dio u FBIH izgleda ne želi shvatiti. ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jun 2015, 14:34

JuventinoVero je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:E moj Ognjene koja si ti budaletina. Koji ti je qrac ono trebalo? Uvijek si davao sv od sebe za ovu repku, iz kojih razloga nije bitno ali si davao, imao si podršku i selektora i navijača. Nismo te razdvajali od Džeke, Vede i ostalih, meni lično bio si najdraži igrač. Ali sve ima svoje granice, volim svakog ali ako mi dirneš u BiH više mi ne trebaš.

Kad si se pravio mangup sad snosi posljedice, možda bih ti i oprostio ali ne mogu zbog majki iz Srebrenice, Prijedora... Zato Ognjene napusti reprezentaciju!
I dalje daje maximum za repku..kraj price.
Mene ne može s tim kupit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 jun 2015, 14:40

isakovich je napisao/la:
stokton je napisao/la:
lumani je napisao/la:Iz gresaka se uci,a on je svoje naucio i prekrio je tetovatzu,a nije to mala stvar..
Ma nek on uči iz grešaka na ravnoj gori sa nemanjom, četnik što dalje od svetinje :bih:

Fanatikosi samo ustrajno kao i 100 puta do sada i četnik je donji :opaopa:
ti si bas stokton, djelujes kao bosnjo koji je daleko od bosne odavno.
sta je svetinja ko gdje,ljudi nemaju sta jesti po bosni i sad svetinja.lagano sve dozivljavati.
Ma ti i drug četalj možete se samo sagnuti Bošnjama :kafa:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 13 jun 2015, 14:41

NeshaFCB je napisao/la:harry BiH je nastala na ubijanju, protjerivanju. RS kao njen dio je samim time na isti način obilježen.
To je nešto što najveći dio u FBIH izgleda ne želi shvatiti. ;)
sta se ima shvatiti? proglasena nezavisnost, medjunarodno priznata prije pocetka rata. ja razumijem da nacionalizam cini ljude da mrzi nekog iako sam zestoko protiv toga ali da nacionalizam ljude ucini toliko glupim, e to ne mogu shvatiti.
al ovaj momak je imao posebnih bisera. tek onaj zahtjev iz rs-a da igraju 4 kluba u PL, pa onda biser neshe ' pa zar nije u interesu da se igra na citavoj teritoriji' :lol:
sta reci, naravno, nakon sto ga ljudi našamaraju, pojavi se tek nakon par dana, opet izvali glupost i tako dalje...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 jun 2015, 14:45

NeshaFCB je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Sreća pa ova država nije samo država Bošnja i Bošnjaka. Podrška za svakog fudbalera, košarkaša, rukometaša, odbojkaša i tako dalje koji oznoji dres reprezentacije Bosne i Hercegovine!!! :tralala:

Naravno da nije. Kao što nije ni država samo Srba. Ali isto tako, na utakmicama reprezentacije se sa istom može poistovjetiti samo jedan narod koji živi u BiH. Sinoć sam na tv-u na primjer gledao meč BiH - Izrael, uporedo sa odbojkom Srbija-Brazil. Gledao i apsolutno nisam mogao vidjeti ništa zbog čega bi navijao za tu reprezentaciju. Gomila zastava koje nisu zvanične zastave. Transparenata koji sadrže ono Armija. I uz sve tekbiranje. To tekbiranje poštujem iz razloga što je vjerski i pripada ljudima jednog dijela koji žive sa mnom na prostoru BiH, ali s druge strane, nije mu mjesto na utakmici reprezentacije države u kojoj žive tri naroda, državi tri naroda. Isto tako da ne pominjem tradicionalne nošnje sa kapama i odorama Armije BiH. O repertoaru pjesama ne bih. O zastavama Turske i ostalog uopšte neću. Meni ne smetaju. Ali ako vođe BHF-a koje su jelte pune keša i žive daleko od BiH, se šetaju sa kapama Armije BiH i ratnim uniformama po toj istoj BiH predstavljajući se kao navijačka grupa BiH, napominjem države tri naroda, mora se dobro razmisliti je li to grupa i država kakvu svi njeni stanovnici žele.

Pa i ta priča oko gaženja zastave Izraela, Palestine i ostalog... meni je nebitno kako se osjećaju Izraelci, Palestinci. Ne živim s njima. I zabole me iskreno za njihove sukobe. I jedne i druge zabole za nas, bez obzira kako se zvali. Taj isti Izrael je nanio štetu podjednako i pravoslavnom i muslimanskom narodu u proteklim decenijama.
Pa normalno da će hodati u kapama Armije BiH neće u četničkim ili JNA kapama :crazy:
I kakve veze ima koliko je naroda, Armija BiH je branila sva 3 naroda i državu dok su je tvoji uništavali :zzz:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 jun 2015, 14:48

slika

Ovi komentari govore mnogo o tome kakav je Vranješ čovjek i kakvi su ti isti "ustavni" što žive u genocidnoj tvorevini.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jun 2015, 14:49

Unofficialpage je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:E moj Ognjene koja si ti budaletina. Koji ti je qrac ono trebalo? Uvijek si davao sv od sebe za ovu repku, iz kojih razloga nije bitno ali si davao, imao si podršku i selektora i navijača. Nismo te razdvajali od Džeke, Vede i ostalih, meni lično bio si najdraži igrač. Ali sve ima svoje granice, volim svakog ali ako mi dirneš u BiH više mi ne trebaš.

Kad si se pravio mangup sad snosi posljedice, možda bih ti i oprostio ali ne mogu zbog majki iz Srebrenice, Prijedora... Zato Ognjene napusti reprezentaciju!
I dalje daje maximum za repku..kraj price.
Mene ne može s tim kupit
Pa dobro to je nebitno sta ti mislis i kakve ljudske kvalitete trazis kod svakog igraca ponaosob..

Njegovo je da igra fudbal a sta ce raditi poslije toga a s kim ce se druziti,sta ce tetovirati nas boli q.

Ovo je sport a ne izbor za nobelovu nagradu za mir.
#ALLEGRIOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 14:56

Vidi Nese sto mu sve smeta, a nije mu smetalo ono na Marakani kada je igrala Bosna sigurno :) Lako je nas crnit i davati sebi alibi sto neces da navijas za BIH, ti ne navijas radi ostalih vec radi sebe. Ako ti nije jasna razlika izmedju navijaca BIH do sada i navijaca Srbije onda ne moras niti navijat. Navijaj za Srbiji ili koga hoces vec, nece te niko molit

Svi sa nekim predrasudama koje nisu tacne, de eto dodjite jednom na utakmicu reprezentacije u Tuzlu ili Zenicu pa kada se zavrse pisite iskustva jer ja niti cujem ta tekbiranja niti vidim zastave armije vec one sa ljiljanima stare koje nisu od armije.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jun 2015, 14:56

Fudbalska reprezentacija je večeras u veličanstvenoj atmosferi na Bilinom Polju u Zenici sigurnom igrom rutinski pobijedila reprezentaciju Izraela sa 3:1. Golovima Džeke i dva puta Višće, Zmajevi su pred punim Bilinim poljem slavili u veoma važnoj utakmici, koja nas je ostavila u igri za odlazak na Euro 2016.

Tako sam utakmicu vidio ja, jer sam kasnio na prvih petnaest minuta, a tokom prenosa često gasim ton na par minuta jer ono što čujem od komentatora načešće nema nikakve veze sa onim što se dešava na terenu.

Tek poslije utakmice, zove me prijatelj, veliki navijač Slobode i Zmajeva, i pita jesi li vidio sramote?

Kakve sramote, meni je sve bilo uredu sa igrom Zmajeva, koja je hvala Meši i genijalnom Pjaniću, konačno izgledala osmišljeno i rezultirala velikom pobjedom.

E pa i nije, kaže mi prijatelj, velika pobjeda je uprljana najsramotnijom 'atmosferom' od kada reprezentacija BiH igra na Bilinom Polju, i pravim "terorističkim napadom" na Zmajeve.

Sačekam da mi pošalje link, pogledam i ode mi ćejf. Grupa navijača probala je uticati na raspoloženje i igru Zmajeva istaknuvši transparent "Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao", ubrzo nakon što je francuski sudija Ruddy Buquet dao znak za početak utakmice.

Udariti na Zmaja koji na "cover fotografiji" na facebook profilu ima i najglupljem stvoru jasnu poruku "U srcu nosim Bosnu i Hercegovinu" je najsramotniji oblik javnog djelovanja i nacionalističkog miješanja u sport. Na istom coveru, ispod velike zastave Bosne i Hercegovine, uz amblem i atmosferu koju prave navijači Crvene Zvezde "Delije Sever" sa desne strane, na lijevoj strani je atmosfera sa reprezentativne utakmice na kojoj se viori najmanje 20 zastava i šalova BiH i najmanje četiri zastave s ljiljanima.

Kapiten i strijelac vodećeg gola Edin Džeko je uoči večerašnje utakmice poručio navijačima "Pokažite ko ste na tribinama, a mi ćemo na terenu". Zmajevi su svoje pokazali. Navijači također.

Posebno i na sramotu svih nas, oni "navijači" koji su stajali iza najnesportskijeg transparenta koji se ikada ukazao na jednoj utakmici reprezantacije BiH. O tim "navijačima" u službi nacionalističke politike, kojima nije mjesto na tribinama, ne treba trošiti riječi, niti im poklanjati ikakvu pažnju. Snimci su jasni a akteri dobro poznati. Sa takvima se Zmajevi i N/FS BiH najhitnije i najrigoroznije moraju obračunati. Kratko i jasno. Sad i zauvijek.

Ognjen Vranješ je igrač nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, večeras jedan od najboljih, tvorac preokreta. Za srčanost i odlučnost kojom naš štoper brani boje reprezentacije BiH možemo samo reći

"Ognjene, Zmaju i Delijo, njihov je sat otkucao, tvoje vrijeme tek dolazi."
:salut: :salut:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jun 2015, 15:00

slika
slika

:njanjanja: :njanjanja:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 jun 2015, 15:01

barca_87 je napisao/la:
Fudbalska reprezentacija je večeras u veličanstvenoj atmosferi na Bilinom Polju u Zenici sigurnom igrom rutinski pobijedila reprezentaciju Izraela sa 3:1. Golovima Džeke i dva puta Višće, Zmajevi su pred punim Bilinim poljem slavili u veoma važnoj utakmici, koja nas je ostavila u igri za odlazak na Euro 2016.

Tako sam utakmicu vidio ja, jer sam kasnio na prvih petnaest minuta, a tokom prenosa često gasim ton na par minuta jer ono što čujem od komentatora načešće nema nikakve veze sa onim što se dešava na terenu.

Tek poslije utakmice, zove me prijatelj, veliki navijač Slobode i Zmajeva, i pita jesi li vidio sramote?

Kakve sramote, meni je sve bilo uredu sa igrom Zmajeva, koja je hvala Meši i genijalnom Pjaniću, konačno izgledala osmišljeno i rezultirala velikom pobjedom.

E pa i nije, kaže mi prijatelj, velika pobjeda je uprljana najsramotnijom 'atmosferom' od kada reprezentacija BiH igra na Bilinom Polju, i pravim "terorističkim napadom" na Zmajeve.

Sačekam da mi pošalje link, pogledam i ode mi ćejf. Grupa navijača probala je uticati na raspoloženje i igru Zmajeva istaknuvši transparent "Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao", ubrzo nakon što je francuski sudija Ruddy Buquet dao znak za početak utakmice.

Udariti na Zmaja koji na "cover fotografiji" na facebook profilu ima i najglupljem stvoru jasnu poruku "U srcu nosim Bosnu i Hercegovinu" je najsramotniji oblik javnog djelovanja i nacionalističkog miješanja u sport. Na istom coveru, ispod velike zastave Bosne i Hercegovine, uz amblem i atmosferu koju prave navijači Crvene Zvezde "Delije Sever" sa desne strane, na lijevoj strani je atmosfera sa reprezentativne utakmice na kojoj se viori najmanje 20 zastava i šalova BiH i najmanje četiri zastave s ljiljanima.

Kapiten i strijelac vodećeg gola Edin Džeko je uoči večerašnje utakmice poručio navijačima "Pokažite ko ste na tribinama, a mi ćemo na terenu". Zmajevi su svoje pokazali. Navijači također.

Posebno i na sramotu svih nas, oni "navijači" koji su stajali iza najnesportskijeg transparenta koji se ikada ukazao na jednoj utakmici reprezantacije BiH. O tim "navijačima" u službi nacionalističke politike, kojima nije mjesto na tribinama, ne treba trošiti riječi, niti im poklanjati ikakvu pažnju. Snimci su jasni a akteri dobro poznati. Sa takvima se Zmajevi i N/FS BiH najhitnije i najrigoroznije moraju obračunati. Kratko i jasno. Sad i zauvijek.

Ognjen Vranješ je igrač nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, večeras jedan od najboljih, tvorac preokreta. Za srčanost i odlučnost kojom naš štoper brani boje reprezentacije BiH možemo samo reći

"Ognjene, Zmaju i Delijo, njihov je sat otkucao, tvoje vrijeme tek dolazi
."
:salut: :salut:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2015, 15:02

Poserem mu se na delije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 13 jun 2015, 15:07

Aerodromsko je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:Realno da je imao sansu da zaigra za Srbiju nikad ne bi za nas zaigrao.
Pa zvala ga je Srbija,ne znam kako to ne znas?
Glupost,zvali ga da im bude na sirem spisku i ako se neko povrijedi. Nikad on ne bi u prvoj postavi tamo zaigrao dok su svi zdravi.
Glup smo mi narod sve zaboravljamo....
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2015, 15:08

Ma kakav on i Srbija, ni u jednom trenutku nije imao kvalitet za bilo koju kategoriju njihovu. Godinama imaju vhunsku odbranu. Sjetite se da je bio u Zvezdi i nije dvije utakmice mogao sastavit.

Dosta mi je bio drag ranije, sa ovim pizdarijama sam izgubio respekt za njega. Ne mislim da ga treba izbacit, jer bi bez razloga kvarilo atmosferu i stvaralo pizdarije koje nam ne trebaju. Momak je prije svega glup, pa onda sve ostalo. Eto i promjenio je tu tetovazu, iskreno mislim da je dovoljno glup da nije shvatio da ce ovo dobit ovakve reakcije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 13 jun 2015, 15:11

Ostavit ga ove kvalifikacije i rijesit se uhljupa. Ionako je tu zukanovic koji je tri klase iznad,da ne pricamo o Emiru.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 15:14

L'Avvocato je napisao/la:slika

Ovi komentari govore mnogo o tome kakav je Vranješ čovjek i kakvi su ti isti "ustavni" što žive u genocidnoj tvorevini.
Nasao si nezavisno.com, udi nas bilo koji portal pa ces vidjeti da i s nase strane ima istih degenerika...
KHAJ PRICE

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.