Nova oprema ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
za treningElegant je napisao/la:
Nova oprema ?
ista kao da dobijemo ostale, u 2 i 3 smo nenosioci, oni nosioci i moguce je itekakoDzoleZeljo je napisao/la:@Elegant - Ja bas hocu to da navedem.
Ovo je nova trening oprema, a dresove cemo vidjeti predpostavljam pred euro tekme..
Nego, da li netko zna, kakve su sanse da dobijemo West Ham u drugom ili trecem predkolu?
Elegant je napisao/la:Sto prizeljkujete West Ham, zar nije bolje da prođemo dva pretkola sa laksim protivnicma ?
Nego da nas ovi razbiju.
Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludniceChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.
Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.AsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
to se desilo 2011., pa nas u trećem dočeka maccabi. a tad smo realno bili dosta jači.shzna je napisao/la:Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludniceChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.![]()
Spisak fudbalera koji su trenirali: Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.Od te cetvorice na probi jedan je Sahman(vezni), a drugi je Campara(napadac) nastupao za komsije prije 4-5 godina.A druga dvojica ne znam ko suAsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
Bek-krilo novi Memija .ChWilla je napisao/la:ovaj šehić rekoste da je desni bek?