FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2015, 14:37

slika

Nova oprema ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 jun 2015, 14:39

@Elegant - Ja bas hocu to da navedem.

Ovo je nova trening oprema, a dresove cemo vidjeti predpostavljam pred euro tekme..

Nego, da li netko zna, kakve su sanse da dobijemo West Ham u drugom ili trecem predkolu?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 jun 2015, 14:40

Elegant je napisao/la:slika

Nova oprema ?
za trening
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2015, 14:41

Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jun 2015, 14:43

DzoleZeljo je napisao/la:@Elegant - Ja bas hocu to da navedem.

Ovo je nova trening oprema, a dresove cemo vidjeti predpostavljam pred euro tekme..

Nego, da li netko zna, kakve su sanse da dobijemo West Ham u drugom ili trecem predkolu?
ista kao da dobijemo ostale, u 2 i 3 smo nenosioci, oni nosioci i moguce je itekako ;)

što se tiče opreme nova je, čini mi se da novim ugovorom dobijaju i mladje kategorije dresove uz svu opremu prvoj ekipi :thumbup:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2015, 14:45

Sto prizeljkujete West Ham, zar nije bolje da prođemo dva pretkola sa laksim protivnicma ?

Nego da nas ovi razbiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 13 jun 2015, 14:48

Elegant je napisao/la:Sto prizeljkujete West Ham, zar nije bolje da prođemo dva pretkola sa laksim protivnicma ?

Nego da nas ovi razbiju.
:D Kakvi bolan lakši :mrgreen:
bolje West Ham, bar bi napunili Koševo. Voli raja poznatije protivnike :)
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 jun 2015, 14:50

Pa prošli bi West Hama :opaopa:

Ovaj Šahman je mislim i prošle godine bio na probi :hmmmmm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 14:50

bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 13 jun 2015, 14:53

polako prvo proci prvo pa onda dalje

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 14:55

trebali bi vala, ako se ne desi baš neki veliki peh.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 jun 2015, 14:55

ChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.
Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludnice :opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jun 2015, 14:55

AsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 14:57

shzna je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.
Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludnice :opaopa: :opaopa:
to se desilo 2011., pa nas u trećem dočeka maccabi. a tad smo realno bili dosta jači.

a zna li iko ko su ti na probi?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 jun 2015, 14:58

AsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Spisak fudbalera koji su trenirali: Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.Od te cetvorice na probi jedan je Sahman(vezni), a drugi je Campara(napadac) nastupao za komsije prije 4-5 godina.A druga dvojica ne znam ko su
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 13 jun 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 13 jun 2015, 14:58

@bagrcavi ima li kakva insajderska da će ti juniori što su priključeno dobiti ugovore?
Jači od ratova, režima i partija. 1921

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 13 jun 2015, 14:59

Mislim da će nas dijeliti u one grupe pred izvlačenje, a obično nas zapadnu timovi iz jugoistočne Evrope il Skandinavije. Tako da mislim da nema šanse da izvućemo West Ham do play offa.

P.S. Mene je povadio na FMu :D

slika
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 15:02

ovaj šehić rekoste da je desni bek?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:04

ChWilla je napisao/la:ovaj šehić rekoste da je desni bek?
Bek-krilo novi Memija .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 13 jun 2015, 15:07

A neko reče vezano za opremu, pa već godinama mi imamo ubjedljivo najbolju opremu. A Joma je još i dosta bolja i od Patricka i od Macrona, samo im zamjeram dresove, Patrick nam je pravio strašne dresove u odnosu na ove sadašnje.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 12 gostiju.