FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Milomir Odović sa svojim pomoćnicima danas je na Grbavicu izvršio prozivku igrača s obzirom da plave već za 20-tak dana očekuju susreti u Evropa ligi.
Kao i što se znalo, Plavi će u narednoj sezoni nastupiti u izmijenjenom sastavu, s obzirom da će klub napustiti nekolicina igrača (Hasanović, Zeljković, Varea...). Od novih lica danas su se pojavili Diatta koji je stigao iz Zvijezde, te Livaja iz Viteza,dok se na probi nalaze trojica fudbalera, jedan od njih je Irfan Sahman. S prvim timom su trenirali i juniori Jasmin Čampara i Amer Hiroš i Benjamin Šehić i Adnan Alihodžić.
Dobra vijest za navijače Plavih je ta što se na Grbavici pojavio Marijan Antolović, za kojeg se također spekuliralo da će napustiti klub. Na Grbavici je bio i Benjamin Čolić, ali nije trenirao, baš kao i Mladen Zeljković.
Opravdano odsutni su bili igrači koji se nalaze na pripremema sa mladom selekcijom BiH. Inače, fudbaleri su se danas pojavili u novoj trening opremi.
Kao i što se znalo, Plavi će u narednoj sezoni nastupiti u izmijenjenom sastavu, s obzirom da će klub napustiti nekolicina igrača (Hasanović, Zeljković, Varea...). Od novih lica danas su se pojavili Diatta koji je stigao iz Zvijezde, te Livaja iz Viteza,dok se na probi nalaze trojica fudbalera, jedan od njih je Irfan Sahman. S prvim timom su trenirali i juniori Jasmin Čampara i Amer Hiroš i Benjamin Šehić i Adnan Alihodžić.
Dobra vijest za navijače Plavih je ta što se na Grbavici pojavio Marijan Antolović, za kojeg se također spekuliralo da će napustiti klub. Na Grbavici je bio i Benjamin Čolić, ali nije trenirao, baš kao i Mladen Zeljković.
Opravdano odsutni su bili igrači koji se nalaze na pripremema sa mladom selekcijom BiH. Inače, fudbaleri su se danas pojavili u novoj trening opremi.
Oda rekao jos dva igraca u naredna dva dana. Moze, naravno. In Oda, we trust. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Nije Oda dzabe doveo ova dva igraca..Cuj pojedinaca mogu samo grijati klupu..
Sta sve neces ovde procitati..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
JoseMourinho je napisao/la:to se odnosi na samo iduci transfer koji dogovoris, fond solidarnosti se donosi za cijelu karijeruRooney88 je napisao/la:Ja sam mislio na procente od transfera igrača koje dogovorio tokom prodaje. Tipa 15% od narednog transfera sto klubovi ubacuju u ugovore.ceze je napisao/la: Da, FIFA fond za solidarnost, mizerni procenti su u pitanju, ali postoje.
da im kažem da za tebe postave njihove platne liste na stranicu pa da procjeniš?Neandertalac je napisao/la:Koliko kostaju mjesecno ova dva prosjecna igraca sto su dosli? Diata, realno nema mjesta, a opet mozda se nametne radom i zalaganjem. Rece mi da ga Oda gotivi. Ovaj drugi totalna nepoznanica, ali vjerovatno doveden namjenski, a svakako nemamo nikog na toj poziciji. Pozitivno, radi se nesto, negativno, mrtvi prosjek. Ne znam detalje primanja jos uvijek pa cu se suzdrzati od komentara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne treba, hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Bas cemo nekoga placati da grije klupu, dovedeni su igraci u skladu sa mogucnostima i procjenom Odovica da mogu pomoci. Neki fakat ocekuju previse a ne znaju u kakvoj smo situaciji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
dobro ako se predomisliš javi jbg da procjeniš ti jel sve ureduNeandertalac je napisao/la:Ne treba, hvala.JoseMourinho je napisao/la:da im kažem da za tebe postave njihove platne liste na stranicu pa da procjeniš?Neandertalac je napisao/la:Koliko kostaju mjesecno ova dva prosjecna igraca sto su dosli? Diata, realno nema mjesta, a opet mozda se nametne radom i zalaganjem. Rece mi da ga Oda gotivi. Ovaj drugi totalna nepoznanica, ali vjerovatno doveden namjenski, a svakako nemamo nikog na toj poziciji. Pozitivno, radi se nesto, negativno, mrtvi prosjek. Ne znam detalje primanja jos uvijek pa cu se suzdrzati od komentara.

- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Hocu. Javi i ti ako zapnes u skoli, da te malo poguram. Ruka ruku mijeJoseMourinho je napisao/la:dobro ako se predomisliš javi jbg da procjeniš ti jel sve ureduNeandertalac je napisao/la:Ne treba, hvala.JoseMourinho je napisao/la: da im kažem da za tebe postave njihove platne liste na stranicu pa da procjeniš?

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Oda rece da ce sljedeca 2 dana doci jos 2 igraca pored ovog Sumana ! Zna li ko o kome je rijec ?! (moze u pp )
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- samogrbavica
- Kontakt:
Hajrudin Suman bio nekad direktor telekoma, akitvno se poceo baviti fudbalom prije nekoliko godinadjedovic01 je napisao/la:Oda rece da ce sljedeca 2 dana doci jos 2 igraca pored ovog Sumana ! Zna li ko o kome je rijec ?! (moze u pp )

KHAJ PRICE
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-sa ... ler/217273djedovic01 je napisao/la:Oda rece da ce sljedeca 2 dana doci jos 2 igraca pored ovog Sumana ! Zna li ko o kome je rijec ?! (moze u pp )
Bio vec na probi dosao totalno nespreman s 18 potpisao za Parmu ali nesportski zivot ga udaljio od tako ozbiljnog fudbala.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Hajrudin Suman bio nekad direktor telekoma, akitvno se poceo baviti fudbalom prije nekoliko godinadjedovic01 je napisao/la:Oda rece da ce sljedeca 2 dana doci jos 2 igraca pored ovog Sumana ! Zna li ko o kome je rijec ?! (moze u pp )

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Desna strana nam je trenutno pokrivena kao kod Suskavca napad u Izraelu
Ova dvojica dovedenih su daleko ispod potrebne kvalitete

Ova dvojica dovedenih su daleko ispod potrebne kvalitete
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Znaci dobro sam cuo neki danMirsad94 je napisao/la:Mozda se ovaj pojavi na prozivci : http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-sa ... ler/217273.
Jucer u Konzumu u Ilijasu sa Odom neki covjek prica kako treba da ga pogleda daju mu CD od ovog momka,(zapamtio sam mu ime Sahman i da je pominjao mladu repreznetnaciju Crne Gore pa je to vjerovatno ovaj) uglavnom ovaj mu govori da ce pogledati i tako, to je sto sam mogao cuti preko uha.

dobar sluhMirsad94 je napisao/la:Znaci dobro sam cuo neki danMirsad94 je napisao/la:Mozda se ovaj pojavi na prozivci : http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-sa ... ler/217273.
Jucer u Konzumu u Ilijasu sa Odom neki covjek prica kako treba da ga pogleda daju mu CD od ovog momka,(zapamtio sam mu ime Sahman i da je pominjao mladu repreznetnaciju Crne Gore pa je to vjerovatno ovaj) uglavnom ovaj mu govori da ce pogledati i tako, to je sto sam mogao cuti preko uha.

Nije mi jasno ovo za Stanica,znam da je dugo odsutan zbog povrede,ali nije se govorilo da ce otici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako već imaš cejf da me poguras poso mi nadji, obrazovanje davno završeno sad ovaj tezi dio mi ostoNeandertalac je napisao/la:Hocu. Javi i ti ako zapnes u skoli, da te malo poguram. Ruka ruku mijeJoseMourinho je napisao/la:dobro ako se predomisliš javi jbg da procjeniš ti jel sve uredu"Neandertalac" je napisao/la:Ne treba, hvala.

Ovo je svojevrstan pocetak nove sezone pa da pozelim Odi i igracima uspjesne pripreme i jos uspjesniju sezonu,a nama navijacima zelim puno radosti u narednih godinu dana
Drago mi je sto je Oda rekao par stvari finih,prije svega da ni ova dvojica ( Diatta i Livaja ) nisu dovedeni da bi grijali klupu,nego da konkurisu za prvih 11.I drugo,da se ocekuju jos 2-3 igraca koja ce takodjer ojacati konkurenciju,dakle i tu je konacno razjasnio situaciju i stvio tacku na bespotrebna nagadjanja hoce li biti dolazaka ili ne.Vrlo smireno i samouvjereno mi djeluje Oda i to mi ulijeva sigurnost pred novu sezonu
Jos jednom sretno momci,sretno Manijaci

Drago mi je sto je Oda rekao par stvari finih,prije svega da ni ova dvojica ( Diatta i Livaja ) nisu dovedeni da bi grijali klupu,nego da konkurisu za prvih 11.I drugo,da se ocekuju jos 2-3 igraca koja ce takodjer ojacati konkurenciju,dakle i tu je konacno razjasnio situaciju i stvio tacku na bespotrebna nagadjanja hoce li biti dolazaka ili ne.Vrlo smireno i samouvjereno mi djeluje Oda i to mi ulijeva sigurnost pred novu sezonu

Jos jednom sretno momci,sretno Manijaci

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Antolović, Kjosevski
Memija, Uzelac, Bogdanović, Kosorić, Kvesić
Livaja, Sadiković, Hadžiahmetović, Beganović
Diatta, Kokot, Bajić, Đelmić
Golmani nek ostanu ovako. Nazad nam fali jedan igrač tipa Zeljković da može igrati desnog i centralnog beka. U vezi jedan iskusan, kvalitetan fudbaler ili neki talenat tipa Amira, ako ga imamo u omladinskom pogonu jos bolje. Napad Govedarica i to je to.
Memija, Uzelac, Bogdanović, Kosorić, Kvesić
Livaja, Sadiković, Hadžiahmetović, Beganović
Diatta, Kokot, Bajić, Đelmić
Golmani nek ostanu ovako. Nazad nam fali jedan igrač tipa Zeljković da može igrati desnog i centralnog beka. U vezi jedan iskusan, kvalitetan fudbaler ili neki talenat tipa Amira, ako ga imamo u omladinskom pogonu jos bolje. Napad Govedarica i to je to.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
DR.HOUSE je napisao/la:Milomir Odović sa svojim pomoćnicima danas je na Grbavicu izvršio prozivku igrača s obzirom da plave već za 20-tak dana očekuju susreti u Evropa ligi.
Što se tiče odlazaka, u ekipi definitivno neće biti Stanića, Čolića, Bučana, Nuspahića, Zeljkovića, Hasanovića i Varee, saopćeno je iz Željezničara.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Najpozitivnija stvar danas na prozivci je definitivno odsustvo Seje Bučana.
A što je tiče ovih odlazaka, žalim za odlaskom Stanića, najviše zbog te polivalentnosti.
Žao mi je i što Nuspahić nije ostao, nadao sam se da će mu pružiti još jednu priliku, ali šta je tu je. Oda zna najbolje

A što je tiče ovih odlazaka, žalim za odlaskom Stanića, najviše zbog te polivalentnosti.
Žao mi je i što Nuspahić nije ostao, nadao sam se da će mu pružiti još jednu priliku, ali šta je tu je. Oda zna najbolje
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.