PozdravChinaglia je napisao/la:Višća![]()
otkad govorim da je to prevara od igrača, gdje bolan on može biti starter u repki
12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Nad tobom sunce najljepše sja
Kakav bitan povratak sinoć, s ponora do vrha jedne tekme, psihički udarac pa oporavak i dizanje.
Nadam se da je ovo jedna velika prekretnica kao onomad protiv Rumunije.

Nadam se da je ovo jedna velika prekretnica kao onomad protiv Rumunije.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nemam ti ja apsolutno nikakve veze sa Turskom. Nit' imam njihovu zastavu, nit' ih gotivim.Artetitis je napisao/la:
Pa spominjes drzave koje imaju historijat tlacenja manjina, cinjenja genocida i negiranja istog. E sad, da ste ti i tebi slicni principijelni, gazili biste sve zastave drzava koje su cinile ili cine zlocine prema citavim narodima, a Turska tu itekako ima putra na glavi. Ali, ne! Kad igramo sa Turskom, onda cijepate nasu zastavu, spajate je sa turskom.
Sacuvaj me, Boze, srpskog junastva, hrvatske kulture i bosnjacke principijelnosti.
Samo sam spomenuo Izrael i njihov cionistički režim, jer smo igrali sinoć protiv njih. Turska me ni najmanje ne zanima.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Ako ovako igramo sa 2 igraca u formi(Pjanic i Visca)onda sta ocekivati ako ih barem pola bude standardno u septembru.Belgija ce opet pasti!
Inace sinoc smo pali u drugom dijelu upravo zbog toga sto nam igraci nisu standardni u klubovima.Bravo i za Mesu odlicno je snimio protivnika i spremio ekipu za njih.
Inace sinoc smo pali u drugom dijelu upravo zbog toga sto nam igraci nisu standardni u klubovima.Bravo i za Mesu odlicno je snimio protivnika i spremio ekipu za njih.
Jel ima gdje snimak tekme po mogucnosti Sky Sports ili SK
Mene je sinoc razocaralo kad sam vidio da dzekson prvi leti da zamjeni dres sa izraelcima.. Jedan C.Ronaldo , najpoznatiji svjetski nogometas ih bojkotuje a nas klocson leti prvi, bas sam se razocarao ..
hajmo vrli novinarcici, hajmoooooo!!!????
gdje su sad clanci i izjave izraelaca?
prije utakmice prenosili ste i misljenja komsija od igraca protivnika nabijene fasistickim i provokativnim porukama. prepisivali sa portala njihovih ustikolina i sickih brodova i vakufa zatrovane izjave, a sad nista?
kako to nema ni jedne izjave? dje onaj sto je rekao da igra protiv muslimana? dajte njegovu izjavu nakon tekme!!!
gdje su sad clanci i izjave izraelaca?
prije utakmice prenosili ste i misljenja komsija od igraca protivnika nabijene fasistickim i provokativnim porukama. prepisivali sa portala njihovih ustikolina i sickih brodova i vakufa zatrovane izjave, a sad nista?
kako to nema ni jedne izjave? dje onaj sto je rekao da igra protiv muslimana? dajte njegovu izjavu nakon tekme!!!
Evo cetvrti put gledam utakmicu od sinoc. SK2 samo reprizira. Evo upravo i sad ima pocelo je 2. Poluvrijeme.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zato ti i kažem - kad budemo igrali protiv Turske, siguran sam da ćeš podržati Kurde i Armence.L'Avvocato je napisao/la:Nemam ti ja apsolutno nikakve veze sa Turskom. Nit' imam njihovu zastavu, nit' ih gotivim.
Samo sam spomenuo Izrael i njihov cionistički režim, jer smo igrali sinoć protiv njih. Turska me ni najmanje ne zanima.

Ne vjerujem da će nas iko kazniti i za šta, mislim da se možemo zahvaliti Hrvatima jer će njihova swastika biti u centru pažnje. A i ako nas se kazni to će biti zbog ponašanja navijača ispred stadiona ali za to možemo dobiti novčanu kaznu eventualno, ali to nije propust kod organizovanja susreta tako da mislim da to UEFA neće ni razmatrati...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ti ni u kom slučaju ne možeš znati kako ću ja i hoću li na bilo koji način reagovati kad i ako budemo igrali protiv Turaka.Artetitis je napisao/la:Zato ti i kažem - kad budemo igrali protiv Turske, siguran sam da ćeš podržati Kurde i Armence.L'Avvocato je napisao/la:Nemam ti ja apsolutno nikakve veze sa Turskom. Nit' imam njihovu zastavu, nit' ih gotivim.
I jedno su zločini u prošlosti, drugo u sadašnjosti. Prvi su već okončani, drugi traju i trebali bi biti zaustavljeni.
Ali ovo je već teški offtopic.
★★★
Ima li gdje arapskog komentatora i golova...živo me interesuje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
tablica govori 10 jezika - imas ti pojmahurem je napisao/la:@Citizen X kaze, citiram:
"evo ovako da pojednostavim, trkacki smo slabi - nece ici protiv Belgije, igracki smo slabi - nece ici protiv Belgije, posjed lopte, pasovi, centarsutevi - uzas, skoro da i nema tog segmenta igre - nece ici protiv Belgije, Meša - jedina komparativna prednost u odnosu na nas prije i nas sada - pa mozda bude hajra.... valjda je sad malo jasnije"
Odgovor: nemas ti pojma o fudbalu!
a.) trkacki smo bili odlicni pogotovo u 1.poluvremenu, drugo poluvrijeme je stvar "taktike" i to je prednost(citaj vrlina) Mese za razliku od Safeta koji nikada nije cuo za taj pojam;...ako nisi upucen ukucaj na googleu Grenoble Mehmed Bazdarevic...a vidim Belgijanci su bas bili rastrcani protiv Walesa zadnjih 15ak minuta iako su ganjali rezultat?!
b.) igracki smo itekako jaki (man.city, roma, lazio, stoke, everton, schalke, hofenhajm, chievo, frajburg, werder, deportivo, rennes, paderborn...uzmi u obzir eventualne transfere pojedinih igraca i vjerujem bolju formu, sigurno cemo biti jos jaci...
c.) posjed lopte je bio oko 65-70% na nasoj strani u prvih 45 minuta kada smo ganjali rezultat; 2.poluvrijeme - opet stvar taktike jer smo imali vodstvo;
pasovi i centarsutevi - moze bolje i bit ce bolje jer je ovo tek pocetak novog "sistema" i treba malo vremena.
d.) Mesa je "strucnjak" za Safeta u svakom smislu, prevedeno na nas jezik covjek je skolovan trener...
Pred 20 000 nasih navijaca i novu sezonu gdje ce igraci imati tek par tekmi u svojim nogama ja vjerujem da mozemo pobijediti Belgiju, faktor srece, cinjenica da su vec kiksali kod kuce vs Walesa a u gostima izgubili, nas nisu pobijedili, a Izrael na jedvite jade dobili 1:0, zakljucak: nisu ni Belgijanci tako uvjerljivi protiv nesto jacih reprezentacija, stavise...
I da...to sto si pogodio za poraz u Izraelu, treba da znas da je 90% navijaca znalo da cemo tamo zijaniti u onoj safetovskoj situaciji(mada smo se kao istinski navijaci nadali uspjehu)...tako da zapravo nista posebno nisi izmudrovao...

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55FBE11C
Jel ovo neka laz ili su robijasi nekome uzeli trans od navijaca Bosne, pitao sam i na njihovoj temi. Ako je ovo istina onda zasluzujemo svi kolektivno u ausvic da nas nema na zemlji.
Jel ovo neka laz ili su robijasi nekome uzeli trans od navijaca Bosne, pitao sam i na njihovoj temi. Ako je ovo istina onda zasluzujemo svi kolektivno u ausvic da nas nema na zemlji.
Što se tiče te tifo scene, sinoć sam se uvjerio da su oni fanatocosi velike seljačine, neće mene sjever više vidjeti...terabajt je napisao/la:https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55FBE11C
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakva je ono bila tuca, sta li vec ..BelminM23 je napisao/la:Što se tiče te tifo scene, sinoć sam se uvjerio da su oni fanatocosi velike seljačine, neće mene sjever više vidjeti...terabajt je napisao/la:https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55FBE11C

ZZ
ma jugu je tuca bila ne gore gdje su fanatikosi.
Bila je i na sjeveru, i to opet zbog ciganskog ponašanja fanatikosa, oni su kao neke baje, pa kad hodaju oni od 100 kila moraš se skloniti, i valjda je tako malo gurnuo nekog koji mu je nešto prigovorio i odma su šake sijevale, bilo je i krvi podosta, a redari skoro pa ništa, na kraju su ga nekako uspjeli odvesti. Bio sam tu na tri metra od toga, ali nisam baš sve vidio jer sam bio i ja malo odguran od ljudih, koji su bili bliže pa se sklonjali...terabajt je napisao/la:ma jugu je tuca bila ne gore gdje su fanatikosi.
Nego zbog čega je na jugu tuča bila ?
**** te kazne, **** od ovce.SGD53 je napisao/la:Ne vjerujem da će nas iko kazniti i za šta, mislim da se možemo zahvaliti Hrvatima jer će njihova swastika biti u centru pažnje. A i ako nas se kazni to će biti zbog ponašanja navijača ispred stadiona ali za to možemo dobiti novčanu kaznu eventualno, ali to nije propust kod organizovanja susreta tako da mislim da to UEFA neće ni razmatrati...
Kazna ce biti ako Izrael ovu jadnu drzavu uzme na zub. A imaju kapacitet da nam **** naude.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne znam stvarno to sam vidio na netu.BelminM23 je napisao/la:Bila je i na sjeveru, i to opet zbog ciganskog ponašanja fanatikosa, oni su kao neke baje, pa kad hodaju oni od 100 kila moraš se skloniti, i valjda je tako malo gurnuo nekog koji mu je nešto prigovorio i odma su šake sijevale, bilo je i krvi podosta, a redari skoro pa ništa, na kraju su ga nekako uspjeli odvesti. Bio sam tu na tri metra od toga, ali nisam baš sve vidio jer sam bio i ja malo odguran od ljudih, koji su bili bliže pa se sklonjali...terabajt je napisao/la:ma jugu je tuca bila ne gore gdje su fanatikosi.
Nego zbog čega je na jugu tuča bila ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, CAZIN, denza, Google Adsense [Bot], guillermo, Hansestadt, hurem, jasmin10, MElloo, nerkolfc, Sheyi i 66 gostiju.